Вино ігристе Австрії Schlumberger (в білому кулері) біле сухе 11.5% 0.75 л [90383335] - самовивіз у Києві з магазинів PROВИНО | Купити в Україні з доставкою у Харків, Дніпро, Одесу, Запоріжжя, Львів | Найкраща ціна, відгуки, рейтинг

Вино ігристе Австрії Schlumberger (в білому кулері) біле сухе 11.5% 0.75 л [90383335]

1 015 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.

За понад півтора століття свого існування компанія Schlumberger AG перетворилася на найбільшого австрійського виробника й експортера спиртних напоїв преміумкласу. Компанія входить у десятку найкращих виробників ігристих вин традиційним способом у світі. (Поряд з Vranken Pommery Monopole, LANSON-BCC, LVMH, Schloss Wachenheim AG, Rotkäppchen-Mumm Sektkellereien GmbH, Freixenet, Henkell&Co, Codorníu, Champagne Nicolas Feuillatte)

Спеціальний добір австрійських вин і використання традиційного методу гарантують високий рівень смакових якостей. У виробництві Шлюмбергер, особливу увагу приділяють забезпеченню високого рівня якості, починаючи із суворого та ретельного добору винограду.

Вино виробляється з традиційних сортів винограду, вирощених на австрійських виноградниках Відня, Нижньої Австрії й Бургенланда. Розливається Schlumberger витримується в знаменитих льохах Schlumberger, в одному з найкращих районів Відня Деблінгу, у найстаршій австрійській виноробні Schlumberger-Kellerei, що є на цьому місці понад 300 років.

Характеристики
Країна Австрія
Класифікація PDO
Сорт винограду Вельшрислінг
Витримка Витримане
Вміст цукру Сухе
Колір Біле
Об `єм 0.75 л
Міцність 11.5%
Вид Ігристе
Дегустаційні замітки
Аромат У ніжному букеті відчувається свіжий аромат стиглих яблук, абрикоса з тонкими нотами винограду.
Смак Легкий, фруктовий, прекрасно збалансований смак. Освіжний, делікатний та злегка солодкуватий посмак
Гастрономічна поєднуваність копченості, домашня птиця, риба (форель або лосось), шинка, тайське каррі. Аперитив
Температура подачі 8-10 °С

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре