Вино ігристе Іспанії Bach Extrisimo Semy seco, 11.5%, Біле, Напівсухе, 0.75 л [8410013992094]
- Виробник: Masia Bach
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Початок історії шампанського дому Кодорнью йде від 1551 року. У документі, датованому цим роком, говориться, що сім'я володіла деяким обладнанням, пов'язаним із виноробством. 1659 року молода герцогиня Анна Кодорнью уклала шлюб із Мігелем де Равентос, об'єднавши у такий спосіб традиції виробництва вина двох найбільших іспанських компаній.
Кодорнью є одним із небагатьох виробників ігристих висококласних вин, які відкрили та використовують унікальний метод класичної шампанізації («Шампенуа») в Іспанії, відомий під назвою Кава. 1872 року Жозеф Равентос створив перше шампанське за цим методом, яке до 1888 року вже стало володарем низки Золотих медалей на різних міжнародних конкурсах. З 1897 року, за указом Королеви Марії Крістіни, Кодорнью є офіційним постачальником Іспанського Королівського двору.
Зараз Кава Кодорнью користується заслуженою славою у понад сто країн світу. 1976 року підвали Codorníu Sant Sadurní d'Anoia були оголошені "Національною пам'яткою історичного та художнього значення".
Характристики | |
Виробник | Masia Bach |
Країна | Іспанія |
Регіон | Каталонія, Кава |
Сорт винограду | Макабео, Шарелло, Парельяда |
Вміст цукру | Напівсухе |
Колір | Біле |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 11.5% |
Зрілість | Пити |
Категорія | Ігристе |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Блідий, солом'яно-жовтий. Дрібні бульбашки добре інтегровані в вино. |
Аромат | Спочатку відчуваються аромати яблука, цитрусових і мигдалю, які поступово змішуються з ароматами меду і підсмажених тостів. |
Смак | Дрібні бульбашки і добре збалансована кислотність. |
Гастрономічна поєднуваність | Вино підходить як аперитив, відмінно поєднується з десертами. |
Температура подачі | 6 - 8 ° C. При необхідності, залиште вино на кілька годин в відрі з льодом, водою і сіллю. Уникайте різкого охолодження в морозильній камері. Можна зберігати у вертикальному положенні. |