Вино Іспанії Bach EXTRISIMO BLANCO SEMI-DULCE 12%, Біле, Напівсолодке, 0.75 л [8410013174018]
- Виробник: Masia Bach
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Компанія Codorníu заснована 1551 року. Є найстарішою виноробнею Каталонії. Підприємство є членом «Клубу Енох» — асоціації власників приватних компаній, що працюють не менш ніж 200 років. Від дня заснування й до нині компанією керують тільки члени сім'ї. Проте прізвище Codorníu сьогодні збереглося лише в назві, оскільки 1659 року молода герцогиня Анна Кодорніу, єдина спадкоємиця сім'ї, вийшла заміж за Мігеля де Равентос, змінивши прізвище та заклавши основу злиття двох винних гігантів регіону Пенедес.
1872 року Жозеп Равентос зробив першу пляшку ігристого вина, використовуючи традиційний метод виготовлення шампанських вин. Пізніше такі іспанські ігристі вина, вироблені в Каталонії, стали називатися кава. Нові будівлі виноробні (іспанською — бодегі) побудовані видатним іспанським архітектором — Жозепом Пуч-і-Кадафалк (Josep Puig i Cadafalch) і в 1976 винні підвали Кодорніу були оголошені «Національною пам'яткою історичної та мистецької спадщини». Будівля виноробні стала популярним місцем відвідування туристів, число яких досягає 150 тисяч на рік.
Характристики | |
Виробник | Masia Bach |
Країна | Іспанія |
Регіон | Каталонія |
Класифікація | DO |
Сорт винограду | Шарелло, Макабео |
Вміст цукру | Напівсолодке |
Колір | Біле |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 11.5% |
Категорія | Тихе |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Чистий, яскравий жовтий з золотистими відтінками. |
Аромат | Інтенсивний, стійкий квітковий і фруктовий букет з відтінками ромашки, акації та меду, з приємними нотками деревини та ірисок. |
Смак | Приємний, об'ємний і структурований смак, з чудовим балансом кислотності та солодощі. Післясмак тривалий, свіже, з легким деревним натяком. |
Гастрономічна поєднуваність | Ідеальне поєднання з десертами, фуа і блакитними сирами. Вино стане прекрасною парою для морепродуктів, закусок, рибних запіканок. Також ідеально поєднується з блакитними сирами і десертами. |
Температура подачі | 8-10 ° C |