Вино ігристе Іспанії Codorniu Класіко Росадо, 12%, Рожеве, Сухе, 0.75 л [8410013006142]
- Бренд: Codorniu
- Немає в наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Початок історії шампанського дому Кодорнью йде від 1551 року. У документі, датованому цим роком, говориться, що сім'я володіла деяким обладнанням, пов'язаним із виноробством. 1659 року молода герцогиня Анна Кодорнью уклала шлюб із Мігелем де Равентос, об'єднавши у такий спосіб традиції виробництва вина двох найбільших іспанських компаній.
Кодорнью є одним із небагатьох виробників ігристих висококласних вин, які відкрили та використовують унікальний метод класичної шампанізації («Шампенуа») в Іспанії, відомий під назвою Кава. 1872 року Жозеф Равентос створив перше шампанське за цим методом, яке до 1888 року вже стало володарем низки Золотих медалей на різних міжнародних конкурсах. З 1897 року, за указом Королеви Марії Крістіни, Кодорнью є офіційним постачальником Іспанського Королівського двору.
Зараз Кава Кодорнью користується заслуженою славою у понад сто країн світу. 1976 року підвали Codorníu Sant Sadurní d'Anoia були оголошені "Національною пам'яткою історичного та художнього значення".
Характеристики | |
Виробник | Codorniu |
Країна | Іспанія |
Регіон | Каталонія |
Сорт винограду | Монастрель, Гренаш, Трепат |
Вміст цукру | Брют |
Колір | Рожеве |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 12% |
Категорія | Ігристе |
Дегустаційні замітки | |
Аромат | Інтенсивний аромат фруктів (трохи джемово), з тонами червоних ягід, маракуї, свіжої випічки і дріжджів. |
Смак | Освіжаючий, насичений, з хорошим балансом кислотності, фруктовим і тривалим післясмаком. |
Гастрономічна поєднуваність | Ідеальний літній аперитив. В міру своєї насиченості, напоєм можна доповнити страви з жирної риби, рису, тапас. |
Температура подачі | 12 ° C |