Вино Іспанії Ego Bodegas Goru Monastrell (вит. 12 міс), DOP Jumilla, 14.5%, Червоне, Сухе, 0.75 л [8437013527026]
Акція -33%

Вино Іспанії Ego Bodegas Goru Monastrell (вит. 12 міс), DOP Jumilla, 14.5%, Червоне, Сухе, 0.75 л [8437013527026]

794 грн 529 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.

Засновники Ego Bodega, були пов'язані зі світом вина впродовж понад десяти років. Приваблені магією комбінації теруару, настільки різноманітного регіону Хумілья, улюбленого корінного жителя цієї землі — сорт винограду Monastrell, засновник приймає рішення побудувати новий проект, швидше спільноту шанувальників сильного, яскравого, зухвалого сорту винограду Monastrell, який становить 80% всіх посадок. Ego Bodegas — молода винарня в іспанському регіоні Хумілья, яка за дуже короткий термін встигла завоювати повагу та визнання винних критиків світу. Процес виробництва вин організований на найвищому рівні з точним контролем усіх виробничих процесів.

Під час посушливого літа, заморозків взимку, але завдяки багатству ґрунту на вапняк (зберігає тривалий час тепло) дає гарні результати з основним сортом винограду Monastrell. За 5 років, сім'я купувала найкращі виноградники в регіоні. Сьогодні виробнику належить 25 гектарів у перспективному регіоні, Murcian (Мурсія) DO з Хумілья, на південному сході Іспанії. Літо в регіоні дуже спекотне, сухе. Але історичні сорти винограду, цього регіону, процвітають у цих умовах, зокрема й Monastrell, який займає 80% від усіх посадок.

Винарня розташована в декількох кілометрах від історичного центру міста Хумілья.

Грона винограду після збирання з кожного виноградники ферментують окремо в сталевих чанах об'ємом від 4 до 20 тис. літрів. В середньому ферментація займає від 18 до 20 днів. Вина бодегі можуть вживатися з перших днів розливу, проте всі вони мають дуже гарний потенціал до витримки. Клімат у регіоні континентальний із впливом Середземного моря зі Сходу та плато регіону Ла-Манча на Заході. Сонячний і посушливий клімат дає виноградним лозам понад 3000 сонячних годин на рік. Це один із найбільш посушливих районів Іспанії з контрастами температур влітку та взимку. У такому кліматі грона визрівають невеликими, з гарною концентрацією цукру та чудовою кислотністю. Виноград збирається вручну в 15-кілограмові ящики, потім виноград проходить етап відбору на сортувальному столі. Вина виходять дуже витонченими та насиченими, що підтверджується регулярними високими оцінками винних критиків.

Характристики
Виробник Ego Bodegas
Країна Іспанія
Регіон Хумілья
Класифікація DOР
Сорт винограду Монастрель, Каберне Совіньон
Витримка 12 місяців в бочках з американського і французького дуба
Вміст цукру Сухе
Колір Червоне
Об `єм 0.75 л
Міцність 14.5%
Медалі Gilbert & Gaillard 2013 - 2010 - Золота медаль; Gilbert & Gaillard 2014 - 2011 - Золота медаль; Cwwsc 2017 - 2014 - Золота медаль
Розмірки 75 x 75 x 300 мм
Рейтинг 2009 - Guía Peñín - 90 балів; 2011 - Guía Peñín - 91 балів; 2014 року - Guía Peñín - 90 балів
Вага 1.15 кг
Зрілість Пити, але можна витримувати
Категорія Тихе
Дегустаційні замітки
Колір (опис) Інтенсивний, вишнево-червоний з фіолетовими відтінками.
Аромат Ніжний, фруктовий з нотами підсмажених тостів і легкими нюансами диму.
Смак Структурований, тонкий, відчуваються зрілі, апетитні і солодкі таніни.
Гастрономічна поєднуваність Вино відмінно підійде до яловичини з грибами, м'яса зайця, куріпки, баранячої ніжці, ягняти, копченому і тушкованого м'яса. Вино чудово доповнено рис з м'ясом, тушкований хек, лосось, тріску і червоний тунець, баклажани з пармезаном та блакитний сир.
Температура подачі 16-18 ° C

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Рекомендовані товари