Вино Іспанії Ego Bodegas Goru Monastrell (вит. 12 міс), DOP Jumilla, 14.5%, Червоне, Сухе, 0.75 л [8437013527026]
- Бренд: Ego Bodegas
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Засновники Ego Bodega, були пов'язані зі світом вина впродовж понад десяти років. Приваблені магією комбінації теруару, настільки різноманітного регіону Хумілья, улюбленого корінного жителя цієї землі — сорт винограду Monastrell, засновник приймає рішення побудувати новий проект, швидше спільноту шанувальників сильного, яскравого, зухвалого сорту винограду Monastrell, який становить 80% всіх посадок. Ego Bodegas — молода винарня в іспанському регіоні Хумілья, яка за дуже короткий термін встигла завоювати повагу та визнання винних критиків світу. Процес виробництва вин організований на найвищому рівні з точним контролем усіх виробничих процесів.
Під час посушливого літа, заморозків взимку, але завдяки багатству ґрунту на вапняк (зберігає тривалий час тепло) дає гарні результати з основним сортом винограду Monastrell. За 5 років, сім'я купувала найкращі виноградники в регіоні. Сьогодні виробнику належить 25 гектарів у перспективному регіоні, Murcian (Мурсія) DO з Хумілья, на південному сході Іспанії. Літо в регіоні дуже спекотне, сухе. Але історичні сорти винограду, цього регіону, процвітають у цих умовах, зокрема й Monastrell, який займає 80% від усіх посадок.
Винарня розташована в декількох кілометрах від історичного центру міста Хумілья.
Грона винограду після збирання з кожного виноградники ферментують окремо в сталевих чанах об'ємом від 4 до 20 тис. літрів. В середньому ферментація займає від 18 до 20 днів. Вина бодегі можуть вживатися з перших днів розливу, проте всі вони мають дуже гарний потенціал до витримки. Клімат у регіоні континентальний із впливом Середземного моря зі Сходу та плато регіону Ла-Манча на Заході. Сонячний і посушливий клімат дає виноградним лозам понад 3000 сонячних годин на рік. Це один із найбільш посушливих районів Іспанії з контрастами температур влітку та взимку. У такому кліматі грона визрівають невеликими, з гарною концентрацією цукру та чудовою кислотністю. Виноград збирається вручну в 15-кілограмові ящики, потім виноград проходить етап відбору на сортувальному столі. Вина виходять дуже витонченими та насиченими, що підтверджується регулярними високими оцінками винних критиків.
Характеристики | |
Виробник | Ego Bodegas |
Країна | Іспанія |
Регіон | Хумілья |
Класифікація | DOР |
Сорт винограду | Монастрель, Каберне Совіньон |
Витримка | 12 місяців в бочках з американського і французького дуба |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 14.5% |
Медалі | Gilbert & Gaillard 2013 - 2010 - Золота медаль; Gilbert & Gaillard 2014 - 2011 - Золота медаль; Cwwsc 2017 - 2014 - Золота медаль |
Розмірки | 75 x 75 x 300 мм |
Рейтинг | 2009 - Guía Peñín - 90 балів; 2011 - Guía Peñín - 91 балів; 2014 року - Guía Peñín - 90 балів |
Вага | 1.15 кг |
Зрілість | Пити, але можна витримувати |
Категорія | Тихе |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Інтенсивний, вишнево-червоний з фіолетовими відтінками. |
Аромат | Ніжний, фруктовий з нотами підсмажених тостів і легкими нюансами диму. |
Смак | Структурований, тонкий, відчуваються зрілі, апетитні і солодкі таніни. |
Гастрономічна поєднуваність | Вино відмінно підійде до яловичини з грибами, м'яса зайця, куріпки, баранячої ніжці, ягняти, копченому і тушкованого м'яса. Вино чудово доповнено рис з м'ясом, тушкований хек, лосось, тріску і червоний тунець, баклажани з пармезаном та блакитний сир. |
Температура подачі | 16-18 ° C |
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: 75% Монастрель, 25% Каберне Совіньон
- Витримка: 12 місяців в бочках з французького дуба
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14.5%
- Медалі: CWWSC - 2014 року - Золота медаль 2017; Gilbert & Gaillard - 2013 - Золота медаль 2013; Gilbert & Gaillard - 2011 - Золота медаль 2014
- Рейтинг: 2014 року - Gilbert & Gaillard. 92p 2016 року; 2014 року - Guía Peñín. 90 балів; 2013 - Wine Spectator. 90 балів; 2013 - Guía Peñín. 90 балів; 2011 - Guía Peñín. 90 балів
- Зрілість: Пити, але можна витримувати
- Категорія: Тихе
- Аромат: Пряні відтінки від витримки в бочці, з нотами гвоздики, багатими тонами джему з чорної смородини.
- Смак: Інтенсивний і насичений, з яскраво вираженими фруктовими нотами, нюансами пряного дуба, елегантними і зрілими танинами, з тривалим післясмаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино чудово в парі з м'ясними стравами, дичиною, стейком на грилі. А також прекрасно доповнить копчене м'ясо, рагу, страви з рису, молодого ягняти, баранину.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: 85% Монастрель, 15% Каберне Совіньон
- Витримка: 18 місяців в бочках з американського і французького дуба
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 15%
- Медалі: Gilbert & Gaillard 2015 - 2012 - Золота медаль - 92 балів
- Рейтинг: 2012 - Guía Peñín - 92 балів
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Яскравий, рубіновий з чорними відтінками.
- Аромат: Изначально чувствуется манящий букет ароматов, усовершенствованный запахами вишни и розовой воды, с подчеркнутыми нотами шоколада, корицы и ванили. Далее следует богатая смесь фруктовых ароматов, которые наполняют палитру нюансами специй, земляники и груши. Долгая устойчивость, которая захватывает, манит и раскрывает собой сущность этого знакового вина.
- Смак: Добре збалансований, теплий із спокусливою фруктової солодкістю, шовковистою м'якою текстурою і повне характеру в той же час. Відчуваються ноти сливи, вишні і кориці, а також лимонний і ягідний лікер. Післясмак оксамитове.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино чудово підійде до червоного м'яса, дичини, фуагра і чорними фруктами, карамелізований м'яса, гусака, смаженого ягняти, Іберійського холодного м'яса, рагу, блакитним сирам, твердим козячим і овочами сирів.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Каберне Совіньон
- Витримка: 12 місяців в бочках з амерінского і французького дуба
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14%
- Медалі: Top wine 2018 - 2015 - Золота медаль; Cwwsc - 2015 - Золота медаль; Gilbert & Gaillard 2016 - 2013 - Золота медаль 90 балів
- Рейтинг: 2015 - Gilber & Gaillard 91+; 2014 року - Guia Peñin - 90 балів; 2012 - Guía Peñin - 90 балів
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Яскравий, вишнево-червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Ніжний аромат чорних фруктів, з нотами підсмажених тостів і легкими нюансами диму.
- Смак: Вишуканий, наповнений солодкуватими танинами.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино стане вдалою парою до біфштексу, м'яса зайця, баранині, копченого м'яса, рагу і сиру пармезан.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Виробник: Winery On
- Країна: Іспанія
- Регіон: Йекла
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Гарнача Тінторера
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Міцність: 14%
- Аромат: Стиглі червоні ягоди і з нотками лакриці, змішані з ароматами перцю, гвоздики і мускатного горіха.
- Смак: Гладкий, повнотіла з шовковистим зрілими танинами.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино відмінно підійде до смаженого червоного м'яса (стейк Рибай на грилі), овочевий піці, м'яса птиці, ковбасу і страв з рису.
- Температура подачі: 16-18 ° С.
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
- Витримка: Витримується 4 місяці в американських дубових бочках.
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14.5%
- Медалі: Berliner Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; Asia Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; International Wine Awards - 2016 - Золота медаль
- Рейтинг: Guía Peñín - 90 балів
- Зрілість: Пити зараз, але можна витримувати.
- Колір (опис): Глибокий, червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат червоних стиглих фруктів з підсмаженими тонами та приємною вершковістю.
- Смак: Дуже насичений, фруктовий і ароматний смак, м'ясистий і підсмажений зі зрілими і стиглими танинами, м'якою і приємною кислотністю. Післясмак довгий, з відтінками ванілі і кориці.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино буде чудовою парою для свинини, телятини, червоної риби, твердих і напівтвердих сирів, стейків і салатів.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Сорт винограду: Монастрель
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 12.5%
- Колір (опис): Глибокий, гранатово-червоний
- Аромат: Приємний фруктовий, з відтінками червоних фруктів.
- Смак: Свіжий, округлий, трохи солодкуватий, з нотами червоних фруктів і горіхів
- Гастрономічна поєднуваність: Відмінно підійде до страв з птиці, пасті, рисових блюд і напівтвердих сирів
- Температура подачі: 16-18ºC
- Виробник: Vinos De La Luz
- Країна: Іспанія
- Регіон: Рібера дель Дуеро
- Сорт винограду: Темпранільо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14%
- Аромат: Фруктовий аромат з квітковими нотками і легким ароматом сушених фруктів, палички кориці
- Смак: Повнотіла з приємною терпкістю, з відтінками сухофруктів, спецій, і свіжими нотками білих фруктів
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно поєднується з м'ясом на грилі, дичиною, сирами
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Vinos De La Luz
- Країна: Іспанія
- Регіон: Рібера дель Дуеро
- Класифікація: DO
- Сорт винограду: Темпранільо
- Витримка: 10 місяців
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14.5%
- Категорія: Тихе
- Аромат: Аромат ожини з відтінками стиглих фруктів, кориці, сухофруктів
- Смак: Яскраво виражений смак червоних ягід, стиглої дикої вишні, з округлими танинами і перцевими нотками
- Гастрономічна поєднуваність: Доповнить тушковані блюда і приготовані на грилі, смаженого м'яса, риби, грибів і твердим сирам
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Vinos De La Luz
- Країна: Іспанія
- Регіон: Рібера дель Дуеро
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Темпранільо
- Витримка: 12 місяців
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14.5%
- Аромат: Аромат чорних ягід, спецій, нотки шкіри і чорного дерева
- Смак: Виражена оксамитова терпкість збалансована зі смаком лісових ягід, ожини, нотки дуба і в завершенні тривалий післясмак
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно поєднується з м'ясом на грилі, дичиною, сирами
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Сорт винограду: Совіньйон Блан
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 12%
- Зрілість: Пити зараз, але можна витримувати.
- Аромат: Тропічні фрукти, ананас і манго, ноти трав і цитрусових (лайм і грейпфрут). Це вино набуває ароматичну складність, типову для цього сорту винограду.
- Смак: Добре структурований, з високою кислотністю, яка надає вину неповторну і добре збалансовану свіжість, посилюючи аромати вина. Післясмак довгий і чисте.
- Гастрономічна поєднуваність: Можна поєднувати з різними стравами, але особливо з морепродуктами і рибою (без гострих соусів), пастою та м'ясом, фруктовими та овочевими стравами, такими як салати і закуски.
- Температура подачі: 8-10 ° C
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
- Витримка: Витримується 4 місяці в американських дубових бочках.
- Рік (вінтаж): 2016/2017/2018
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14.5%
- Медалі: Berliner Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; Asia Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; International Wine Awards - 2016 - Золота медаль
- Рейтинг: Guía Peñín - 90 балів
- Зрілість: Пити зараз, але можна витримувати.
- Колір (опис): Глибокий, червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат червоних стиглих фруктів, з приємною вершкове і підсмаженими тонами.
- Смак: Дуже насичений, фруктовий і ароматний смак, м'ясистий і підсмажений зі зрілими і стиглими танинами, м'якою і приємною кислотністю. Післясмак довгий, з відтінками ванілі і кориці.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино буде чудовою парою для свинини, телятини, червоної риби, твердих і напівтвердих сирів, стейків і салатів.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
- Витримка: Витримується 4 місяці в американських дубових бочках.
- Рік (вінтаж): 2016/2017/2018
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14.5%
- Медалі: Berliner Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; Asia Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; International Wine Awards - 2016 - Золота медаль
- Рейтинг: Guía Peñín - 90 балів
- Зрілість: Пити зараз, але можна витримувати.
- Колір (опис): Глибокий, червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат червоних стиглих фруктів, з приємною вершкове і підсмаженими тонами.
- Смак: Дуже насичений, фруктовий і ароматний смак, м'ясистий і підсмажений зі зрілими і стиглими танинами, м'якою і приємною кислотністю. Післясмак довгий, з відтінками ванілі і кориці.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино буде чудовою парою для свинини, телятини, червоної риби, твердих і напівтвердих сирів, стейків і салатів.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
- Витримка: Витримується 4 місяці в американських дубових бочках.
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 1.5 л
- Міцність: 14.5%
- Медалі: Berliner Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; Asia Wine Trophy - 2016 - Золота медаль; International Wine Awards - 2016 - Золота медаль
- Рейтинг: Guía Peñín - 90 балів
- Зрілість: Пити зараз, але можна витримувати.
- Колір (опис): Глибокий, червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат червоних стиглих фруктів з підсмаженими тонами та приємною вершковістю.
- Смак: Дуже насичений, фруктовий і ароматний смак, м'ясистий і підсмажений зі зрілими і стиглими танинами, м'якою і приємною кислотністю. Післясмак довгий, з відтінками ванілі і кориці.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино буде чудовою парою для свинини, телятини, червоної риби, твердих і напівтвердих сирів, стейків і салатів.
- Температура подачі: 16-18 ° C