Вино Іспанії La Vicalanda Reserva 2011, DOC Rioja, 14%, Червоне, Сухе, 0.75 л [8411543111719]
- Бренд: Bodegas Bilbainas
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
La Vicalanda Reserva - червоне вино найменування за походженням (D.O) Ла Ріоха, вироблене виноробною Bodegas Bilbaínas. Вино моносортове з Темпранільйо.
Виноград походить з найкращих виноградників регіону, розташованих всього за 2 км від виноробні.
Ґрунти, на яких народжується заповідник Ла Вікаланда, вапняні та кам'янисті. Поля маловрожайні, але якісні.
Виноградники посаджені з використанням методів сталого землеробства.
У момент збирання виноград досягає оптимальної стадії дозрівання, після чого його відокремлюють від гребенів та пресують. La Vicalanda Reserva мацерується протягом 3 тижнів за температури 28°C.
Потім вино піддається ферментації (спиртової та малолактичної), після чого сусло переливається для очищення осаду і потім надходить у бочку.
La Vicalanda Reserva витримується 14 місяців у нових французьких бочках із бордоського дуба від Allier. У процесі витримки вино переливається тричі.
La Vicalanda Reserva перед продажем вино витримується ще 24 місяці у пляшці.
Bodegas Bilbaínas - найстаріша компанія з розливу вина в Ла-Ріох. Вона належить групі різних підприємств: Viña Zaco, Viña Pomal та La Vicalanda.
Характеристики | |
Виробник | Codorniu |
Країна | Іспанія |
Регіон | Ріоха |
Сорт винограду | Темпранільо |
Витримка | 14 місяців в бочках з французького дуба з лісу Альєр і 24 місяці в пляшці |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 14% |
Категорія | Тихе |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Насичений гранатовий, з фіолетовими відтінками. |
Аромат | Глибокий, інтенсивний аромат чорних фруктів, з підсмаженими, бальзамними і мінеральними нотами. |
Смак | Повнотіла, насичений, з приємною структурою, відмінно збалансований. післясмак стійке |
Гастрономічна поєднуваність | Відмінно підійде до м'ясних страв, твердих сирів, дичини, бобовим, страв з рису, м'ясним запіканок |
Температура подачі | 16-18 ° С |