Вино Італії San Leonardo 2010 IGT, Trentino Alto Adige, 13.5%, Червоне, Сухе, 0.75 л. [8032797771001]
- Бренд: San Leonardo
- Немає в наявності
5 471 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
грн
5 471 грн
Немає в наявності
Придбати алкогольні напої можуть особи,
які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
Это вино является символом винодельни Tenuta San Leonardo. Отличный бордосский бленд с изысканной элегантностью. Вино San Leonardo - ассамбляж из сортов винограда Каберне Совиньон, Каберне Фран, Карменер и Мерло, которые ферментируются и выдерживаются отдельно. Перед разливом в бутылки, путем тщательных дегустаций вина из каждой бочки, определяются точные пропорции для конечного смешивания вин из разных сортов.
_
Характеристики | |
Виробник | Tenuta San Leonardo |
Країна | Італія |
Регіон | Трентіно - Альто-Адідже |
Класифікація | IGT |
Сорт винограду | Каберне Совіньон, Каберне Фран, Карменер, Мерло |
Витримка | Кілька місяців в цементних резервуарах, 18-24 місяці в нових і попередньо використаних барріках, мінімум 12 місяців в пляшці. |
Рік (вінтаж) | 2010 |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 13.5% |
Медалі | WINE ADVOCATE - 95/100 DECANTER - 93/100 WINE SPECTATOR - 91/100 DOCTOR WINE - 97/100 JANCIS ROBINSON - 17/20 GAMBERO ROSSO - Tre Bicchieri BIBENDA AIS - 5 Grappoli VERONELLI - 94/100 ESPRESSO - 18/20 |
Особливості | Вік виноградних лоз - 20-50 років. Виноград збирається у вересні, жовтні. Кожен сорт винограду ферментує і витримується окремо, після чого, в ході ретельних проб, визначається, яке співвідношення буде в кінцевому вини. |
Зрілість | Готове до вживання, може полежати більше 25 років |
Категорія | Тихе |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Глибокий рубіновий з яскравим гранатовим відтінком |
Аромат | Інтенсивний, яскравий букет з диких ягід і червоного перцю на тлі нот ванілі. |
Смак | Повнотіле, тепле, вражаюче округлий смак з інтенсивної ароматикою, довгим зігріваючим пслевкусіем. |
Гастрономічна поєднуваність | Ідеальний партнер для страв з червоного м'яса, м'яса птиці, дичини, смаженого або тушкованого м'яса і витриманих сирів. |
Температура подачі | 16-18 ° C |
Рекомендовані товари
- Виробник: Tenuta San Leonardo
- Країна: Італія
- Регіон: Трентіно - Альто-Адідже
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Каберне Совіньон, Карменер, Мерло
- Витримка: Кілька місяців в цементних резервуарах, 18-24 місяці в нових і попередньо використаних барріках, мінімум 12 місяців в пляшці.
- Рік (вінтаж): 2011
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13.5%
- Медалі: DOCTOR WINE - 97/100 JANCIS ROBINSON - 17/20 WINE ADVOCATE - 93/100 GAMBERO ROSSO - Tre Bicchieri BIBENDA AIS - 5 Grappoli VERONELLI - 95/100 ESPRESSO - 100 vini da bere
- Особливості: Вік виноградних лоз - 20-50 років. Виноград збирається у вересні, жовтні. Кожен сорт винограду ферментує і витримується окремо, після чого, в ході ретельних проб, визначається, яке співвідношення буде в кінцевому вини.
- Зрілість: Готове до вживання, може полежати більше 25 років
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Глибокий рубіновий з яскравим гранатовим відтінком
- Аромат: Інтенсивний, яскравий букет з диких ягід і червоного перцю на тлі нот ванілі.
- Смак: Повнотіле, тепле, вражаюче округлий смак з інтенсивної ароматикою, довгим зігріваючим пслевкусіем.
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеальний партнер для страв з червоного м'яса, м'яса птиці, дичини, смаженого або тушкованого м'яса і витриманих сирів.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Tenuta San Leonardo
- Країна: Італія
- Регіон: Трентіно - Альто-Адідже
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Каберне Совіньон, Каберне Фран, Карменер, Мерло
- Витримка: Кілька місяців в цементних резервуарах, 18-24 місяці в нових і попередньо використаних барріках, мінімум 12 місяців в пляшці.
- Рік (вінтаж): 2007
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13.5%
- Медалі: WINE ADVOCATE - 94 + / 100 WINE SPECTATOR - 90/100 JAMES SUCKLING - 92/100 DOCTOR WINE - 98/100 JANCIS ROBINSON - 18,5 / 20 GAMBERO ROSSO - Tre Bicchieri BIBENDA AIS - 5 Grappoli VERONELLI - 94/100 ESPRESSO - 18,5 / 20
- Особливості: Один из величайших винтажей. Возраст виноградных лоз - 20-50 лет. Виноград собирается в сентябре, октябре. Каждый сорт винограда ферментируется и выдерживается отдельно, после чего, в ходе тщательных проб, определяется, какое соотношение будет в конечном вине.
- Зрілість: Готове до вживання, може полежати більше 25 років
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Глибокий рубіновий з яскравим гранатовим відтінком
- Аромат: Інтенсивний, яскравий букет з диких ягід і червоного перцю на тлі нот ванілі.
- Смак: Повнотіле, тепле, вражаюче округлий смак з інтенсивної ароматикою, довгим зігріваючим пслевкусіем.
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеальний партнер для страв з червоного м'яса, м'яса птиці, дичини, смаженого або тушкованого м'яса і витриманих сирів.
- Температура подачі: Обов'язково декантирувати 30-60 хв. перед подачею. 16 ° C
- Виробник: Tenuta San Leonardo
- Країна: Італія
- Регіон: Трентіно - Альто-Адідже
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Ассамбляж з місцевих сортів винограду
- Витримка: 80% - 18 місяців у великих Славонскі дубових бочках. 20% - мінімум 6 місяців у французьких барріках. Мінімум 6 місяців в пляшці.
- Рік (вінтаж): 2016
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13%
- Особливості: Вік виноградних лоз - 5-25 років. Виноград збирають у вересні-жовтні.
- Зрілість: Готовий до вживання, може полежати більше 5 років
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Яскравий рубіновий
- Аромат: Інтенсивний і багатий, з тонами стиглих слив на злегка трав'янистому фоні.
- Смак: Сухий, м'який, добре збалансований, з тонким гіркуватим присмаком. , Прекрасна ароматика в смаку надає вину елегантність.
- Гастрономічна поєднуваність: Класична вино, підійде для безлічі гастрономічних поєднань, наприклад: з пастою з томатними або м'ясними соусами, лазаньєю, м'ясом на грилі, птахів, білим м'ясом і м'якими сирами.
- Температура подачі: 16 ° C
- Виробник: Tenuta San Leonardo
- Країна: Італія
- Регіон: Трентіно - Альто-Адідже
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Совіньон Блан
- Витримка: 5 місяців на осаді в чанах з нержавіючої сталі, з частим батоннажем.
- Рік (вінтаж): 2019
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 12.5%
- Медалі: WINE ADVOCATE - 89/100 DOCTOR WINE - 90/100 Veronelli - 90/100 Bibienda AIS - 4 Grappoli
- Особливості: Вік виноградних лоз 6-15 років. Виноград збирається вручну в вересні.
- Зрілість: Готово до вживання
- Колір (опис): Солом'яний з зеленуватим відтінком
- Аромат: Фантастично ніжний і свіжий букет з характерними відтінками білого персика, зеленого перцю і приємною нотою шавлії, добре відчувається мінеральність.
- Смак: Освіжаючий, насичений і складний, з приємною кислотністю, явною мінеральної та елегантністю.
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасний аперитив, добре поєднується зі стравами з риби (на грилі, наприклад), білим м'ясом, м'ясних асорті і м'якими сирами.
- Температура подачі: 6-10 ° C
- Виробник: Tenuta di Ghizzano
- Країна: Італія
- Регіон: Тоскана
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Мерло 60%, Каберне Фран 20%, Пті Вердо 20%
- Витримка: 18 місяців в 225-літрових дубових бочках
- Рік (вінтаж): 2015
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13.5%
- Медалі: Vinous Antonio Galloni - 2017 92/100 Jancis Robinson - 16/20 I Vini di Veronelli - 2018 - Three Red Stars Vini d’Italia Gambero Rosso - 2018 - Three Red Glasses Guida Essenziale ai Vini d’Italia (Doctor Wine) - 2018 - 95/100 I Migliori Vini Italiani by Luca Maroni - 93/100 Falstaff - 2018 - 90/100 Vitae La Guida Vini AIS - 2018 - Four Vitae
- Особливості: Органічне вино. Збір винограду проходив вручну з наступним ручним відбором найкращих ягід, пресування - традиційно ногами, бродіння в відкритих дубових або бетонних чанах.
- Зрілість: Кращий час для вживання 2017-2026 р
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Інтенсивний рубіново-пурпурний
- Аромат: Комплексний букет з нотами ожини і пряними нюансами, також властиві свіжі чорні фрукти, слива, шоколад, спеції і прянощі (аніс, ваніль), бальзамик.
- Смак: Вино багате, структуроване і складне, але не важкий, має ідеальний баланс і оксамитову текстуру, з соковитими ягідними і фруктовими відтінками. Таніни шовковисте, відчувається бальзамическая нотка.
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно поєднується з основними м'ясними і грибними стравами, закусками з м'яса і овочів.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Виробник: Tenuta San Leonardo
- Країна: Італія
- Регіон: Трентіно - Альто-Адідже
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Каберне Совіньон, Карменер, Мерло
- Витримка: Кілька місяців в цементних резервуарах, 18-24 місяці в нових і попередньо використаних барріках, мінімум 12 місяців в пляшці.
- Рік (вінтаж): 2013
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13.5%
- Медалі: DOCTOR WINE - 97/100 | JANCIS ROBINSON - 17/20 | WINE ADVOCATE - 93/100 | GAMBERO ROSSO - Tre Bicchieri | BIBENDA AIS - 5 Grappoli | VERONELLI - 95/100 | ESPRESSO - 100 vini da bere
- Особливості: Вік виноградних лоз - 20-50 років. Виноград збирається у вересні, жовтні. Кожен сорт винограду ферментує і витримується окремо, після чого, в ході ретельних проб, визначається, яке співвідношення буде в кінцевому вини.
- Зрілість: Готове до вживання, може додатково витримуватись більше 25 років
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Глибокий рубіновий з яскравим гранатовим відтінком
- Аромат: Інтенсивний, яскравий букет з диких ягід і червоного перцю на тлі нот ванілі.
- Смак: Повнотіле, тепле, вражаюче округлий смак з інтенсивної ароматикою, довгим зігріваючим післясмаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеальний партнер для страв з червоного м'яса, м'яса птиці, дичини, смаженого або тушкованого м'яса і витриманих сирів.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Tenuta San Leonardo
- Країна: Італія
- Регіон: Трентіно - Альто-Адідже
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Каберне Совіньон, Карменер, Мерло
- Витримка: Кілька місяців в цементних резервуарах, 18-24 місяці в нових і попередньо використаних барріках, мінімум 12 місяців в пляшці.
- Рік (вінтаж): 2015
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13.5%
- Медалі: DOCTOR WINE - 97/100 JANCIS ROBINSON - 17/20 WINE ADVOCATE - 93/100 GAMBERO ROSSO - Tre Bicchieri BIBENDA AIS - 5 Grappoli VERONELLI - 95/100 ESPRESSO - 100 vini da bere
- Особливості: Вік виноградних лоз - 20-50 років. Виноград збирається у вересні, жовтні. Кожен сорт винограду ферментує і витримується окремо, після чого, в ході ретельних проб, визначається, яке співвідношення буде в кінцевому вини.
- Зрілість: Готове до вживання, може полежати більше 25 років
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Глибокий рубіновий з яскравим гранатовим відтінком
- Аромат: Інтенсивний, яскравий букет з диких ягід і червоного перцю на тлі нот ванілі
- Смак: Повнотіле, тепле, вражаюче округлий смак з інтенсивної ароматикою, довгим зігріваючим післясмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеальний партнер для страв з червоного м'яса, м'яса птиці, дичини, смаженого або тушкованого м'яса і витриманих сирів
- Температура подачі: 16-18 ° C