Вино Італії San Leonardo 2010 IGT, Trentino Alto Adige, 13,5%, чер, сух, 0,75 л. [8032797771001]

  • Виробник: Tenuta San Leonardo
  • Штрих-код: 8032797771001
  • Наявність: Немає в наявності
5 059.00 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.

Это вино является символом винодельни Tenuta San Leonardo. Отличный бордосский бленд с изысканной элегантностью. Вино San Leonardo - ассамбляж из сортов винограда Каберне Совиньон, Каберне Фран, Карменер и Мерло, которые ферментируются и выдерживаются отдельно. Перед разливом в бутылки, путем тщательных дегустаций вина из каждой бочки, определяются точные пропорции для конечного смешивания вин из разных сортов.

_

Характристики
Виробник Tenuta San Leonardo
Країна Італія
Регіон Трентіно - Альто-Адідже
Класифікація IGT
Сорт винограду Каберне Совіньон, Каберне Фран, Карменер, Мерло
Витримка Кілька місяців в цементних резервуарах, 18-24 місяці в нових і попередньо використаних барріках, мінімум 12 місяців в пляшці.
Рік (вінтаж) 2010
Вміст цукру Сухе
Колір Червоне
Об `єм 0.75 л
Міцність 13.5%
Медалі WINE ADVOCATE - 95/100 DECANTER - 93/100 WINE SPECTATOR - 91/100 DOCTOR WINE - 97/100 JANCIS ROBINSON - 17/20 GAMBERO ROSSO - Tre Bicchieri BIBENDA AIS - 5 Grappoli VERONELLI - 94/100 ESPRESSO - 18/20
Особливості Вік виноградних лоз - 20-50 років. Виноград збирається у вересні, жовтні. Кожен сорт винограду ферментує і витримується окремо, після чого, в ході ретельних проб, визначається, яке співвідношення буде в кінцевому вини.
Зрілість Готове до вживання, може полежати більше 25 років
Категорія Тихе
Дегустаційні замітки
Колір (опис) Глибокий рубіновий з яскравим гранатовим відтінком
Аромат Інтенсивний, яскравий букет з диких ягід і червоного перцю на тлі нот ванілі.
Смак Повнотіле, тепле, вражаюче округлий смак з інтенсивної ароматикою, довгим зігріваючим пслевкусіем.
Гастрономічна поєднуваність Ідеальний партнер для страв з червоного м'яса, м'яса птиці, дичини, смаженого або тушкованого м'яса і витриманих сирів.
Температура подачі 16-18 ° C

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Рекомендовані товари