Вино Італії San Leonardo 2011 IGT, Trentino Alto Adige, 13.5%, Червоне, Сухе, 0.75 л. [8032797771100]
- Бренд: San Leonardo
- В наявності
5 183 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
грн
5 183 грн
В наявності
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи,
які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
Это вино является символом винодельни Tenuta San Leonardo. Отличный бордосский бленд с изысканной элегантностью. Вино San Leonardo - ассамбляж из сортов винограда Каберне Совиньон, Каберне Фран, Карменер и Мерло, которые ферментируются и выдерживаются отдельно. Перед разливом в бутылки, путем тщательных дегустаций вина из каждой бочки, определяются точные пропорции для конечного смешивания вин из разных сортов.
_
Характеристики | |
Виробник | Tenuta San Leonardo |
Країна | Італія |
Регіон | Трентіно - Альто-Адідже |
Класифікація | IGT |
Сорт винограду | Каберне Совіньон, Карменер, Мерло |
Витримка | Кілька місяців в цементних резервуарах, 18-24 місяці в нових і попередньо використаних барріках, мінімум 12 місяців в пляшці. |
Рік (вінтаж) | 2011 |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 13.5% |
Медалі | DOCTOR WINE - 97/100 JANCIS ROBINSON - 17/20 WINE ADVOCATE - 93/100 GAMBERO ROSSO - Tre Bicchieri BIBENDA AIS - 5 Grappoli VERONELLI - 95/100 ESPRESSO - 100 vini da bere |
Особливості | Вік виноградних лоз - 20-50 років. Виноград збирається у вересні, жовтні. Кожен сорт винограду ферментує і витримується окремо, після чого, в ході ретельних проб, визначається, яке співвідношення буде в кінцевому вини. |
Зрілість | Готове до вживання, може полежати більше 25 років |
Категорія | Тихе |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Глибокий рубіновий з яскравим гранатовим відтінком |
Аромат | Інтенсивний, яскравий букет з диких ягід і червоного перцю на тлі нот ванілі. |
Смак | Повнотіле, тепле, вражаюче округлий смак з інтенсивної ароматикою, довгим зігріваючим пслевкусіем. |
Гастрономічна поєднуваність | Ідеальний партнер для страв з червоного м'яса, м'яса птиці, дичини, смаженого або тушкованого м'яса і витриманих сирів. |
Температура подачі | 16-18 ° C |
Рекомендовані товари