Вино Італії San Leonardo, Terre di San Leonardo, Червоне, Сухе, 0.75 л [8032797774606]
- Бренд: San Leonardo
- В наявності
956 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
грн
956 грн
В наявності
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи,
які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
Классический Бордо-бленд, Terre di San Leonardo, является младшим братом престижного San Leonardo, который так же соответствует терруару и передает его интенсивность и изысканную элегантность.
_
Характеристики | |
Виробник | Tenuta San Leonardo |
Країна | Італія |
Регіон | Трентіно - Альто-Адідже |
Класифікація | IGT |
Сорт винограду | Ассамбляж з місцевих сортів винограду |
Витримка | 80% - 18 місяців у великих Славонскі дубових бочках. 20% - мінімум 6 місяців у французьких барріках. Мінімум 6 місяців в пляшці. |
Рік (вінтаж) | 2016 |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 13% |
Особливості | Вік виноградних лоз - 5-25 років. Виноград збирають у вересні-жовтні. |
Зрілість | Готовий до вживання, може полежати більше 5 років |
Категорія | Тихе |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Яскравий рубіновий |
Аромат | Інтенсивний і багатий, з тонами стиглих слив на злегка трав'янистому фоні. |
Смак | Сухий, м'який, добре збалансований, з тонким гіркуватим присмаком. , Прекрасна ароматика в смаку надає вину елегантність. |
Гастрономічна поєднуваність | Класична вино, підійде для безлічі гастрономічних поєднань, наприклад: з пастою з томатними або м'ясними соусами, лазаньєю, м'ясом на грилі, птахів, білим м'ясом і м'якими сирами. |
Температура подачі | 16 ° C |
Рекомендовані товари
- Виробник: Tenuta San Leonardo
- Країна: Італія
- Регіон: Трентіно - Альто-Адідже
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Каберне Совіньон, Каберне Фран, Карменер, Мерло
- Витримка: Кілька місяців в цементних резервуарах, 18-24 місяці в нових і попередньо використаних барріках, мінімум 12 місяців в пляшці.
- Рік (вінтаж): 2010
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13.5%
- Медалі: WINE ADVOCATE - 95/100 DECANTER - 93/100 WINE SPECTATOR - 91/100 DOCTOR WINE - 97/100 JANCIS ROBINSON - 17/20 GAMBERO ROSSO - Tre Bicchieri BIBENDA AIS - 5 Grappoli VERONELLI - 94/100 ESPRESSO - 18/20
- Особливості: Вік виноградних лоз - 20-50 років. Виноград збирається у вересні, жовтні. Кожен сорт винограду ферментує і витримується окремо, після чого, в ході ретельних проб, визначається, яке співвідношення буде в кінцевому вини.
- Зрілість: Готове до вживання, може полежати більше 25 років
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Глибокий рубіновий з яскравим гранатовим відтінком
- Аромат: Інтенсивний, яскравий букет з диких ягід і червоного перцю на тлі нот ванілі.
- Смак: Повнотіле, тепле, вражаюче округлий смак з інтенсивної ароматикою, довгим зігріваючим пслевкусіем.
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеальний партнер для страв з червоного м'яса, м'яса птиці, дичини, смаженого або тушкованого м'яса і витриманих сирів.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Castellani
- Країна: Італія
- Регіон: Тоскана
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Санджовезе 50%, Мерло 30%, Каберне Совіньон 20%
- Витримка: Мінімум 6 місяців в дубових бочках
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 12%
- Колір (опис): Рубіновий, що переходить в гранатовий зі старінням
- Аромат: Яскрава фруктовість з нотами вишні та білого шоколаду.
- Смак: Дуже складний, насичений, сухий і теплий з бальзамічним післясмаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеально поєднується з смаженим м'ясом, стейком на грилі і м'ясом дичини.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Tenuta di Ghizzano
- Країна: Італія
- Регіон: Тоскана
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Мерло 60%, Каберне Фран 20%, Пті Вердо 20%
- Витримка: 18 місяців в 225-літрових дубових бочках
- Рік (вінтаж): 2008
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13.5%
- Медалі: The Wine Advocate (Robert Parker) - 91/100 James Suckling - 91/100 Decanter - 91/100 Gilbert&Gaillard - 2012 - 88/100 Vini d’Italia Gambero Rosso - 2012 - Three Red Glasses I Vini di Veronelli - 2012 - Three Red Stars 91/100 I Migliori Vini Italiani by Luca Maroni - 87/100 Duemilavini - 2012 - Four Bunches of Grapes
- Особливості: Органічне вино. Збір винограду (органічного) проходив вручну з наступним ручним відбором найкращих ягід, пресування - традиційно ногами, бродіння в відкритих дубових або бетонних чанах.
- Зрілість: Пити
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Глибокий рубіново-пурпурний
- Аромат: Вино володіє багатими і інтенсивними нотами фіалки, ожини, смородини і червоних фруктів, відтінками трави (ментол), ванілі і спецій.
- Смак: Густой и сложный, с ягодным характером. Полный, со сливочной текстурой и длинным послевкусием, вино демонстрирует прекрасную свежесть и яркость в своих сладких нюансах черной вишни, лакрицы и ментола. Оно обладает прекрасной "мясистой" структурой и отличным балансом. Танины сочные, яркие, гладкие и шелковистые.
- Гастрономічна поєднуваність: Потужне, але елегантне вино є ідеальним партнером для різноманітного смаженого і запеченого м'яса (яловичини), дичини, також з міцними витриманими сирами.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Winery On
- Країна: Іспанія
- Регіон: Йекла
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Гарнача Тінторера
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Міцність: 14%
- Аромат: Стиглі червоні ягоди і з нотками лакриці, змішані з ароматами перцю, гвоздики і мускатного горіха.
- Смак: Гладкий, повнотіла з шовковистим зрілими танинами.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино відмінно підійде до смаженого червоного м'яса (стейк Рибай на грилі), овочевий піці, м'яса птиці, ковбасу і страв з рису.
- Температура подачі: 16-18 ° С.
- Країна: Італія
- Сорт винограду: Совіньйон Блан
- Витримка: Витримане
- Рік (вінтаж): 2021
- Вміст цукру: Сухе
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 12.5%
- Колір (опис): Біле з зеленими відтінками
- Аромат: Ноты персика, маракуи в обрамлении тонов бузины и шалфея. Свежий изысканный букет дополнен минеральными акцентами.
- Смак: Интенсивный, округлый, с нотами тропических фруктов и изысканных цветочных оттенков. В послевкусии минеральные штрихи и нюансы пряных трав.
- Гастрономічна поєднуваність: Идеально в качестве аперитива, идеальная пара к рыбным блюдам, белому мясу и мягким сырам.
- Температура подачі: 8-10 °С
- Країна: Італія
- Сорт винограду: Каберне
- Витримка: Витримане
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 1.5 л
- Міцність: 13%
- Колір (опис): Темно-рубіновий
- Аромат: Ніжний, але потужний, з нотами ожини, шкіри, спецій та тютюну.
- Смак: Округлий, елегантний з нотами ягід, стиглої сливи, півтонами спецій та нюансами тютюну, в довгому смаку хрумка кислотність.