Вино Італії Tenuta di Ghizzano Nambrot IGT Costa Toscana 2015, Toscana, 13.5%, Червоне, Сухе, 0.75 л [8029725001620]
- Бренд: Tenuta di Ghizzano
- В наявності
2 907 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
грн
2 907 грн
В наявності
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи,
які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
Это вино является результатом исследований и экспериментов винодельни Tenuta di Ghizzano. Впервые оно было сделано в 1996 году, используя сорт винограда Мерло, и, на протяжении многих лет, развивалось уже вместе с сортами Каберне Фран и Пти Вердо, демонстрируя потенциал, тепло и характер терруара. Вино названо в честь основателя семьи Venerosi, по имени Nambrot, который жил еще в 830 годах. С 2003 года винодельня делает органическое вино, а с 2006 - биодинамическое. В 2008 году Tenuta di Ghizzano получила сертификат для органического виноделия "Suolo e Salute".
Великолепное вино c огромным потенциалом, в нем отличный стиль - чистое, свежее, изысканное и элегантное.
Характеристики | |
Виробник | Tenuta di Ghizzano |
Країна | Італія |
Регіон | Тоскана |
Класифікація | IGT |
Сорт винограду | Мерло 60%, Каберне Фран 20%, Пті Вердо 20% |
Витримка | 18 місяців в 225-літрових дубових бочках |
Рік (вінтаж) | 2015 |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 13.5% |
Медалі | Vinous Antonio Galloni - 2017 92/100 Jancis Robinson - 16/20 I Vini di Veronelli - 2018 - Three Red Stars Vini d’Italia Gambero Rosso - 2018 - Three Red Glasses Guida Essenziale ai Vini d’Italia (Doctor Wine) - 2018 - 95/100 I Migliori Vini Italiani by Luca Maroni - 93/100 Falstaff - 2018 - 90/100 Vitae La Guida Vini AIS - 2018 - Four Vitae |
Особливості | Органічне вино. Збір винограду проходив вручну з наступним ручним відбором найкращих ягід, пресування - традиційно ногами, бродіння в відкритих дубових або бетонних чанах. |
Зрілість | Кращий час для вживання 2017-2026 р |
Категорія | Тихе |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Інтенсивний рубіново-пурпурний |
Аромат | Комплексний букет з нотами ожини і пряними нюансами, також властиві свіжі чорні фрукти, слива, шоколад, спеції і прянощі (аніс, ваніль), бальзамик. |
Смак | Вино багате, структуроване і складне, але не важкий, має ідеальний баланс і оксамитову текстуру, з соковитими ягідними і фруктовими відтінками. Таніни шовковисте, відчувається бальзамическая нотка. |
Гастрономічна поєднуваність | Прекрасно поєднується з основними м'ясними і грибними стравами, закусками з м'яса і овочів. |
Температура подачі | 16-18 ° С |
Рекомендовані товари