Вино Shabo / Шабо Limited Edition, Каберне-Мерло, червоне, сухе, 11-14%, 0.75 л [4820254570113]
- Бренд: Shabo
- В наявності
659 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
грн
659 грн
В наявності
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи,
які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
Вино тихе SHABO Limited Edition за кахетинською технологією
Лімітована колекція тихих вин orange-wine створена за унікальною для всього світу багатовіковою грузинською технологією виготовлення вина – кахетинською, коли бродіння і витримка проходять на м’яззі у глиняних амфорах «квеврі».
Ця технологія створення вина чи не найстарша у світі - їй близько 8 тисяч років.
Вона не має аналогів та внесена до переліку нематеріальних культурних спадщин ЮНЕСКО.
На сьогодні виробництво квеврі займаються одиниці, як правило, сімейні династії Грузії, які передають із покоління в покоління свій рецепт створення цих спеціальних "амфор".
Одна з таких династій ремісників Кбілашвілі (що мешкають у Телавському районі) робили квеврі для SHABO.
Компанія привезла до України 15 квеврі, об'ємом 1400 і 2000 літрів, і встановила їх у Винному домі SHABO.
В кожній такій конусоподібній амфорі, яка знаходиться під землею, протягом 5 місяців відбувається процес мацерації й витримки на м’яззі.
При настоюванні на м’яззі вино набуває яскраво-бурштинового кольору і насичується антиоксидантами та вітамінами, що містяться у твердих частинках винограду.
Також вино проходить додаткову пляшкову витримку
На всіх етапах виробництва контроль якості здійснюють кращі експерти з Грузії.
Лімітована колекція тихих вин orange-wine створена за унікальною для всього світу багатовіковою грузинською технологією виготовлення вина – кахетинською, коли бродіння і витримка проходять на м’яззі у глиняних амфорах «квеврі».
Ця технологія створення вина чи не найстарша у світі - їй близько 8 тисяч років.
Вона не має аналогів та внесена до переліку нематеріальних культурних спадщин ЮНЕСКО.
На сьогодні виробництво квеврі займаються одиниці, як правило, сімейні династії Грузії, які передають із покоління в покоління свій рецепт створення цих спеціальних "амфор".
Одна з таких династій ремісників Кбілашвілі (що мешкають у Телавському районі) робили квеврі для SHABO.
Компанія привезла до України 15 квеврі, об'ємом 1400 і 2000 літрів, і встановила їх у Винному домі SHABO.
В кожній такій конусоподібній амфорі, яка знаходиться під землею, протягом 5 місяців відбувається процес мацерації й витримки на м’яззі.
При настоюванні на м’яззі вино набуває яскраво-бурштинового кольору і насичується антиоксидантами та вітамінами, що містяться у твердих частинках винограду.
Також вино проходить додаткову пляшкову витримку
На всіх етапах виробництва контроль якості здійснюють кращі експерти з Грузії.
Характеристики | |
Країна | Україна |
Регіон | Одеська область |
Сорт винограду | Каберне Совіньон |
Витримка | Без витримки |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 11-14% |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Червоно-бордовий |
Аромат | Тонкий та насичений, з нотами темних фруктів - смородини, чорниці, стиглої сливи |
Смак | Округлий, тривалий смак, з чітко окресленими, але делікатними танінами |
Гастрономічна поєднуваність | Зрілі / витримані сири, Карпаччо, Картопля, Червоне м'ясо, Тунець |
Температура подачі | +15 - +16 °С |