Віскі Ірландії Kilbeggan 40% 0,7л [5099357003609]
- Виробник: Cooley Distillery
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Винокурня Kilbeggan була побудована в 1757 році в самому центрі Ірландії. Вона відома давно, поряд із винокурнями "Тірконнелл", "Айнішоун", "Доккс". Винокурня була заснована Маттіасом МакМанусом у 1757 році. Як справжній талановитий бізнесмен — він зумів зберегти бізнес навіть у 1798 році, коли відбулося велике повстання і, як наслідок, склалися умови політичної нестабільності в країні. Проте якість продукції залишалося незмінною в усі ці непрості часи, до епохи "сухого" закону. Наступний період був ознаменований невеликим спадом, але грамотне керівництво та менеджмент змінили ситуацію, відновивши та навіть примноживши якість віскі. Але в 1957 році винокурню закрили. У 1988 році виробництво Kilbeggan перейшло у власність до винокурні Cooley. Бренд Kilbeggan був відроджений, розроблений новий, привабливий дизайн упаковки, і в 1994 році віскі Kilbeggan зайняло міцну й успішну позицію на ринку.
"Kilbeggan — п'ятирічне віскі, виготовлене відповідно до традицій ірландських винокурень, має тонкий, збалансований смак. Для його виготовлення використовується найчистіша вода та найкращі зерна ірландського ячменю й кукурудзи. Купаж віскі складається на 90-95 % зі спиртів, витриманих у бочках з-під бурбону, а решту 5-10 % становлять спирти, які дозрівають у бочках з-під хересу.
Характристики | |
Виробник | Cooley Distillery |
Країна | Ірландія |
Регіон | Графство Західний Міт, Рівер Бросно |
Витримка | 5 років в бочках з-під бурбона, з-під хересу |
Об `єм | 0.7 л |
Міцність | 40% |
Категорія | Віскі |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Яскравий золотистий |
Аромат | Неповторний, трохи солодкуватий, з нотками карамелі, ванілі, горіхового масла, фундука, ячменю, підсмаженого хліба і дерева. |
Смак | Гладкий, оксамитовий, м'який, з медовими нотками, які переплітаються з ніжними пряними відтінками. Післясмак стійке, зігріваючий, з дубовими нотками |
Гастрономічна поєднуваність | Можна вживати в чистому вигляді, а також використовувати як інгредієнт для коктейлів або додавати до кави |
Температура подачі | 20-22 ° С |