Віскі бурбон Sadler's, Peaky Blinder, Bourbon / Садлерc, Пики Блиндер, Бурбон (Гострі Козирки), 40%, 0.7 л [5011166059004]
- Бренд: Sadler's
- В наявності
799 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
грн
799 грн
В наявності
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи,
які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
Sadler's, Peaky Blinder
(Bourbon) – віскі, що відбиває справжній американський дух. Дистиляти з кукурудзи,
жита та ячмінного солоду були витримані в американських дубових бочках
щонайменше 3 роки, щоб потім об'єднатися під контролем майстра купажу в єдине
ціле.
На етикетці зображений Альфонс Габріель Аль Капоне, відомий на прізвисько "Обличчя зі шрамом", який був співзасновником та керівником American Chicago Outfit.
Характеристики | |
Виробник | Halewood Wines & Spirits |
Країна | США |
Регіон | Індіана |
Класифікація | Купажований |
Витримка | 3 років |
Об `єм | 0.7 л |
Міцність | 40% |
Категорія | Віскі бурбон |
Пакування | Скло |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Золотисто-бурштиновий |
Аромат | Солодкий, з легким відтінком спецій та солодкого банана |
Смак | Пряний, збалансований, обволікаючий, солодкуватий, з нотами кориці, родзинок, горіхів пекан, тоффі та свіжої випічки, зігріваюче, бархатистий післясмак |
Гастрономічна поєднуваність | Віскі прекрасні у чистому вигляді або у складі коктейлів |
Температура подачі | 20–22 °С |
Рекомендовані товари
- Виробник: Jack Daniel's
- Країна: США
- Регіон: Теннессі
- Класифікація: Теннессі віскі
- Витримка: 4-6 років
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Віскі бурбон
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Бурштиновий
- Аромат: Віскі досить легкий і гладкий, з приємною насолодою, нотками спецій, маслянистими горіховими відтінками та димними нюансами
- Смак: М'який смак, який поєднує в собі карамельно-ванільні та деревні нотки та легкі нюанси диму
- Гастрономічна поєднуваність: Вживати можна як в чистому вигляді, так з додаванням льоду, води, содової або коли. Прекрасна основа для коктейлів
- Температура подачі: 18-20 °C
- Виробник: Four Roses Distillery
- Країна: США
- Регіон: Кентуккі
- Класифікація: Стрейт
- Витримка: 6 років
- Об `єм: 1 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Бурбон
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Приємний бурштиновий.
- Аромат: Вишуканий букет Напонім пряними, фруктовими і квітковими нотами і нюансами меду.
- Смак: М'який, свіжий, фруктовий, з нюансами вантажу, яблука, меду і спецій. Післясмак стійке і м'яке.
- Гастрономічна поєднуваність: Відмінний апетірів, а також у складі коктейлів.
- Температура подачі: 18-20°С
- Виробник: Bulleit
- Країна: США
- Регіон: Кентуккі
- Класифікація: Житній
- Витримка: 4-6 років
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 45%
- Категорія: Віскі бурбон
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Коричнево-червоний
- Аромат: У багатому ароматі віскі переважають ноти дуба
- Смак: Смак віскі виключно гладкий, свіжий та чистий, з відтінками ванілі, меду та спецій. Післясмак тривалий, затяжний
- Гастрономічна поєднуваність: Віскі можна вживати в чистому вигляді, з водою, содовою або льодом
- Температура подачі: 6°C
- Виробник: Four Roses Distillery
- Країна: США
- Регіон: Кентуккі
- Класифікація: Стрейт
- Витримка: 6 років
- Об `єм: 0.35 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Бурбон
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Приємний бурштиновий
- Аромат: Вишуканий букет Напонім пряними, фруктовими і квітковими нотами і нюансами меду
- Смак: М'який, свіжий, фруктовий, з нюансами вантажу, яблука, меду і спецій. Післясмак стійке і м'яке
- Гастрономічна поєднуваність: Відмінний апетірів, а також у складі коктейлів
- Температура подачі: 18-20°С
- Виробник: Whyte & Mackay
- Країна: Шотландія
- Регіон: Глазго
- Класифікація: Купажований
- Витримка: 4 років
- Об `єм: 1 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Віскі
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Насиченого золотистого
- Аромат: Яскравий, гармонійний, елегантний аромат віскі розкривається нотами квітів, хересу та дубової бочки
- Смак: Віскі має класичний, вишуканий, досить м'який, збалансований і гармонійний смак, повний чудових нот меду, сухофруктів і квітів. Післясмак оксамитовий, солодкуватий, з легкими торф'яними відтінками
- Гастрономічна поєднуваність: Віскі чудовий як аперитив або у складі коктейлів
- Температура подачі: 20–22 °С
- Виробник: Campbell Mayer & Co Ltd
- Країна: Шотландія
- Регіон: Глазго
- Класифікація: Купажований
- Витримка: 3 років
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Віскі
- Пакування: В тубусі
- Колір (опис): Бурштиново-золотистого
- Аромат: Віскі має характерний аромат з нотками паленого цукру
- Смак: У смаку віскі переважають квітково-ванільні та торф'яні тони. Післясмак м'який, сухий
- Гастрономічна поєднуваність: Віскі подають у чистому вигляді як дижестив
- Температура подачі: 18–21 °С
- Виробник: Burlington Drinks
- Країна: Шотландія
- Регіон: Хайленд
- Класифікація: Купажований
- Витримка: 3 років
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Віскі
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Золотисто-медового
- Аромат: Віскі демонструє складний аромат з тонкими солодовими відтінками та ніжними квітковими нотами
- Смак: Віскі має округлий смак з приємним, зігріваючим післясмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Віскі рекомендується вживати в чистому вигляді як діжестив або використовувати в складі коктейлів
- Температура подачі: 20–22 °С
- Виробник: Loch Lomond
- Країна: Шотландія
- Регіон: Хайленд
- Класифікація: Купажований
- Витримка: 3 років
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Віскі
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Золотисто-бурштиновий
- Аромат: Теплий аромат віскі наповнений тонами тропічних фруктів та торф'яними відтінками
- Смак: Смак віскі досить м'який, трохи солодкуватий, з відтінками сухофруктів, дикої вишні, ванілі та диму. Післясмак сухий, тривалий
- Гастрономічна поєднуваність: Віскі чудовий дижестив, пити в чистому вигляді або трохи розбавити водою
- Температура подачі: 20–22 °С
- Виробник: Alberta Distillers Limited
- Країна: Канада
- Регіон: Альберта
- Класифікація: Житній
- Витримка: 5 років
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Віскі
- Колір (опис): Золотистого кольору з легкими мідними відблисками
- Аромат: Віскі демонструє складний аромат, витканий з нот спецій, ванілі, сухоцвіту, чорносливу, вершкового масла, ментолу, шоколаду та чорного перцю
- Смак: Виразний смак з відтінками жита, чорного меленого перцю, молочного шоколаду та диму
- Гастрономічна поєднуваність: Віскі можна вживати у чистому вигляді, з льодом або у складі коктейлів
- Виробник: Halewood Wines & Spirits
- Країна: Ірландія
- Регіон: Лей
- Класифікація: Купажований
- Витримка: 3 -5 років
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Віскі
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Золотисто-янтарного
- Аромат: Відтінки чорної смородини та яблука, прикрашені нотами ванілі та ірису
- Смак: М'який, солодкуватий, із спокусливими тонами розтопленого шоколаду, абрикоса, підсмаженого дуба та сушеної цедри. Післясмак довгий, приємно пряний, з тонкими нюансами кориці
- Гастрономічна поєднуваність: Віскі прекрасний у чистому вигляді або у складі коктейлів
- Температура подачі: 20–22 °С
- Виробник: Berentzen
- Країна: США
- Регіон: Кентуккі
- Класифікація: Стрейт
- Витримка: 3 років
- Об `єм: 1 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Віскі бурбон
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Золотисто-бурштинового
- Аромат: Бурбон демонструє гармонійний аромат, витканий з нот ванілі, прянощів, дуба та шоколаду
- Смак: Смак бурбона м'який, округлий, з відтінками спецій, деревини, ванілі та сухофруктів, які плавно переходять у довгий післясмак
- Температура подачі: 19-21 °C
- Виробник: Buffalo Trace Distillery
- Країна: США
- Регіон: Кентуккі
- Класифікація: Стрейт
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 45%
- Категорія: Бурбон
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Темно-бурштинового
- Аромат: Щільний, повний аромат віскі розкривається нюансами ванілі, м'яти та патоки.
- Смак: Має приємний смак з тонами коричневого цукру та спецій, доповненими відтінками дуба, іриски, фруктів та анісу.
- Гастрономічна поєднуваність: Бурбон гарний як аперитив: у чистому вигляді, з водою або льодом.
- Температура подачі: 20–22 °С