Віскі Arran / Арран, 10 р., 40%, 0.05 л [2109224092247]
- Бренд: Isle of Arran Distillery
- В наявності
291 грн 239 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи,
які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
_
Характеристики | |
Виробник | Isle of Arran Distillery |
Країна | Великобританія |
Класифікація | Односолодовий |
Витримка | 10 років |
Об `єм | 0.05 л |
Міцність | 40% |
Категорія | Віскі |
Рекомендовані товари
- Виробник: West Cork
- Країна: Ірландія
- Регіон: Вест Корк, Скібберін
- Витримка: 10 років
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Віскі бленд
- Колір (опис): Насичений, золотистий
- Аромат: Насичений, з цитрусовими нотами та відтінками горіха і меленого перцю
- Смак: Гладкий, насичений, трохи солодкуватий
- Гастрономічна поєднуваність: Можна вживати в чистому вигляді, з льодом. відмінний дижестив
- Виробник: Mossburn
- Країна: Шотландія
- Класифікація: Односолодовий (Single Malt)
- Витримка: 10 років
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 46%
- Категорія: Віскі
- Аромат: У щедрому ароматі домінують ноти вишні, ванілі і сухофруктів в поєднанні з деревним відтінком.
- Смак: Округлий маслянистий смак віскі демонструє переплетення димних нот з нюансами випічки і вершків.
- Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати в чистому вигляді як дижестив.
- Температура подачі: 18 ° C
- Виробник: Mossburn
- Країна: Шотландія
- Класифікація: Солодовий купажірованний (Blended Malt)
- Витримка: Комбінована витримка в бочках різного типу.
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 46%
- Категорія: Віскі
- Пакування: В коробці
- Аромат: Делікатний аромат напою розкривається нотами торф'яного диму, морської солі і відтінками спецій.
- Смак: Яскравий глибокий смак віскі демонструє нюанси сухофруктів, спецій і горіхів в поєднанні з димним відтінком.
- Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати в чистому вигляді в якості дижестива.
- Температура подачі: 18-20 ° C