Водка Ciroc / Сирок, 40%, 0.7 л [5010103916738]
- Бренд: Ciroc
- Немає в наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
М'яка
горілка Ciroc відноситься до категорії напоїв класу супер-преміум. Для її
виготовлення використовується тільки добірний виноград сортів Моза Блан та Уні
Блан, що росте в унікальних умовах Галлії на околицях середньовічного села
Cordes-sur-Ciel. Тут вшановують традиції вирощування винограду, дотримуючись
технологій ченців-бенедектинців, закладених ще в Х столітті, а збір проводиться
тільки вручну.
Особливостями технології виробництва горілки Сірок є холодна ферментація, а також п'ятикратна дистиляція, яка здійснюється в мідних кубах невеликого розміру, подібних до коньячних. Це забезпечує ніжний м'який смак та максимальне збереження виноградного аромату. На окрему увагу заслуговує процес холодної мацерації горілки, завдяки якому вона набуває легкого цитрусового відтінку.
У березні 2010 року горілка Сірок була удостоєна Подвійної золотої медалі на престижному конкурсі World Spirits Competition у Сан-Франциско, що не залишає сумнівів у її високій якості та унікальних смакових характеристиках.
Характеристики | |
Виробник | Diageo |
Країна | Франція |
Класифікація | Супер-преміум |
Колір | Прозорий |
Об `єм | 0.7 л |
Тип | Виноградна |
Міцність | 40% |
Категорія | Горілка |
Пакування | Скло |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Кришталево чистого, прозорого |
Аромат | М'який, округлий, з ледь вловимими фруктовими тонами. |
Смак | Завдяки мацерації і тому, що напій виготовляється з винограду, горілка має вишуканий, тонкий, м'який смак, у якому відчуваються легкі, свіжі ноти цитрусових. Відрізняється м'яким, приємним післясмаком. |
Гастрономічна поєднуваність | Горілку можна подавати в чистому вигляді в охолоджених чарках або з льодом, також чудово підходить як база для коктейлів, надаючи їм особливе звучання. Завдяки м'якому смаку чудово поєднується зі стравами вишуканої французької кухні: найніжнішою білою телятиною, трюфелями, фуа-гра, равликами по-бургундському, устрицями в шампанському, омарами та лангустинами. Як закуски ідеальні оливки. |
Температура подачі | 5-8°С |