Горілка Finlandia, Lime / Фінляндія, Лайм, 40%, 0.05 л [5099873002087]
- Бренд: Finlandia
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
З дня свого народження 1970 року кожна крапля преміальної горілки Finlandia виготовляється тільки у Фінляндії. Джерельно-льодовикова вода, яка застосовується у виробництві цієї горілки, є дорогоцінним даром природи — ідеально чистою, тому не вимагає будь-якого додаткового оброблення.
Спирт виробляється на основі шестирядного ячменю, що дозріває під північним сонцем — особливим природним явищем, коли впродовж 73 днів над Фінляндією не заходить сонце. Під північним сонцем ячмінь неспішно зріє, перетворюючись на ніжні золотаві колоски, завдяки чому в них майже не дозрівають природні олії.
Ультрасучасний процес дистиляції за допомогою семи 25-метрових колон із більш ніж 200 кроками дистиляції дає змогу не робити додаткову фільтрацію спирту, адже не залишається жодних сторонніх домішок.
Усе це забезпечує горілці Finlandia натуральний, чистий, м'який і свіжий смак.
Унікальна пляшка створена відомим фінським дизайнером Харрі Коскіненом спеціально для цієї унікальної горілки. З осені 2018 року компанія Brown-Forman представила новий дизайн пляшки горілки Finlandia в Україні, яка підкреслює красу льоду, що тане, та лаконічність фінської природи.
*Під час отримання замовлення допускається продукт у попередньому дизайні пляшки.
Характеристики | |
Виробник | Finlandia Vodka Worldwide LTD |
Країна | Фінляндія |
Об `єм | 0.05 л |
Міцність | 40% |
Дегустаційні замітки | |
Аромат | Горілка має м'який ароматом, особливу привабливість якій дарують запашні ноти південного лайма. |
Смак | Горілка має приголомшливо м'яким смаком, а свіжі та соковиті цитрусові ноти лайма дарують букету додаткову родзинку і приємний післясмак. |
Гастрономічна поєднуваність | Водку можно употреблять как в чистом виде, так и со льдом, является идеальной основой для коктейлей. Превосходно сочетается с мясными и рыбными блюдами: стейками, шашлыком, запеченной домашней птицей, форелью и семгой на гриле или углях, а также рыбой под белым или винным соусом. В качестве закусок лучше всего подойдут блины, белые грибы в сметане, а также различные маринады. |
Температура подачі | 8 - 10 ° С |