Вино Чилі Uva Lama Cabernet Sauvignon, Червоне, Сухе, 0.75 л [4820135490103]
- Бренд: Peter Mertes
- Немає в наявності
171 грн 99 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Придбати алкогольні напої можуть особи,
які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
Peter Mertes — це сімейне виноробне виробництво, створене в 1924 році людиною на ім'я Петер Мертес. Спочатку це була невелика винарня в селі Мінхейм на Мозелі. В 1950 році його син Густав Вілком активно вивчав регіони вздовж Рейну — Опенгейм, Бінген, Майнц. А вже в 1960 році сім'єю були придбані ділянки в Рейнгау й Нае.
На сьогодні компанія Peter Mertes має центральний офіс у Бернкастель-Кюс, безліч виноградних сайтів у всій Німеччині, найбільший винний підвал у країні і налічує понад 300 працівників-професіоналів.
Характеристики | |
Виробник | Peter Mertes |
Країна | Чилі |
Регіон | Центральна долина Чилі |
Сорт винограду | Каберне Совіньон |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 13% |
Зрілість | Пити |
Категорія | Тихе |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Рубіновий з гранатовим відтінком. |
Аромат | Інтенсивний, елегантний аромат з фруктовими тонами чорної смородини, чорниці, сливи і спецій (перець, гвоздика). |
Смак | Смак має приємними земляними нотками і нюансами тютюну. Вино терпке вишукане має хорошу структуру і довге післясмак. |
Гастрономічна поєднуваність | Гармонійно доповнить смажене м'ясо, витримані і тверді сири. |
Температура подачі | 16-18 ° C |
Рекомендовані товари
- Виробник: Winery On
- Країна: Іспанія
- Регіон: Йекла
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Гарнача Тінторера
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Міцність: 14%
- Аромат: Стиглі червоні ягоди і з нотками лакриці, змішані з ароматами перцю, гвоздики і мускатного горіха.
- Смак: Гладкий, повнотіла з шовковистим зрілими танинами.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино відмінно підійде до смаженого червоного м'яса (стейк Рибай на грилі), овочевий піці, м'яса птиці, ковбасу і страв з рису.
- Температура подачі: 16-18 ° С.