Вино Іспанії Bodegas de Abalos Rioja Crianza 14%, Червоне, Сухе, 0.75 л [8423513001227]
- Бренд: Bodegas de Abalos
- В наявності
338 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
грн
338 грн
В наявності
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи,
які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
Характеристики | |
Виробник | Bodegas de Abalos |
Країна | Іспанія |
Регіон | Ріоха |
Сорт винограду | Темпранільо, Гарнача |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 14% |
Рекомендовані товари
- Виробник: Zuazo Gaston
- Країна: Іспанія
- Регіон: Ріоха
- Класифікація: DOС
- Сорт винограду: Темпранільо, Грасиана
- Витримка: 12 місяців в французьких (50%) і американських (50%) дубових барріках і, як мінімум, 6 місяців в пляшці.
- Міцність: 14%
- Медалі: Concurso International de Lyon - 2016 - Серебряная медаль; Concurso Internacional Gilbert & Gaillard - 2016 - Золотая медаль; International Wine Challenge Catavinum - 2016 - Серебряная медаль; Concurso International de Lyon - 2015 - Серебряная медаль; International Wine Guide - 2015 - Бронзовая медаль; International Wine Challenge Catavinum - 2014 - Серебряная медаль; Premios Zarcillo - 2013 - Серебряная медаль; International Wine Challenge Catavinum - 2013 - Серебряная медаль; Concurso International de Burdeos - 2013 - Бронзовая медаль; International Wine Guide - 2013 - Бронзовая медаль; Concurso International de Bruselas - 2012 - Серебряная медаль; Concurso International de Lyon - 2012 - Серебряная медаль; International Wine Challenge Catavinum - 2012 - Серебряная медаль; Concurso Internacional Bacchus - 2012 - Золотая медаль
- Зрілість: Пити, але можна витримувати
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Інтенсивний рубіновий
- Аромат: У букеті присутні третинні аромати від витримки в дубі (ваніль, відтінки самого дуба), відтінки шкіри, вишні і сливи.
- Смак: Дуже елегантний і складний смак, збалансоване, складне вино, з інтенсивним післясмаком з нотами зацукрованих фруктів.
- Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується для червоного м'яса, ігри, приправлених тушкованого м'яса і сирів.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Bodegas Bilbainas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Ріоха
- Класифікація: DOС
- Сорт винограду: Темпранільо, Гренаш
- Витримка: 12 місяців в американських дубових бочках
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14%
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Гранатово-вишневий колір середньої інтенсивності з фіолетовими переливами.
- Аромат: Червоні фрукти (малина), фіолетові квіти та солодка, характерні для сортів, і спеції з певною смаженою пам’яттю (ваніль, кокос).
- Смак: Це вино з приємним смаком, з легкими танінами, дуже поліроване. Збалансований, з фруктовими спогадами та середньою стійкістю.
- Гастрономічна поєднуваність: Поєднується з вершковими і напівв'яленими сирами. Сосиски, гриби, страви з бобових або картопляний омлет, на додаток до класичного поєднання: м’ясні страви
- Температура подачі: 16-18 ° C. Рекомендується відкрити пляшку за півгодини до подачі.
- Виробник: Vina Mercedes
- Країна: Іспанія
- Регіон: Кастилія
- Сорт винограду: Сіра (Шираз)
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13%
- Зрілість: Пити
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Глибокий рубіновий, з фіолетовими відтінками
- Аромат: Насичений, Наполі нотами чорних фруктів, Евкаліпт і молочного шоколаду
- Смак: Багатий, солодкуватий і гармонійний
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно доповнить м'ясні страви, салати і витримані сири
- Температура подачі: 16-18 ºC
- Виробник: Bodegas Bilbainas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Ріоха
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Темпранільо 90%, Грасиана 10%
- Рік (вінтаж): 2010
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14%
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Яскравий, гранатовий, вишнево-червоний колір з помаранчевими відтінками по краях
- Аромат: Елегантний і складний аромат червоних фруктів і солодки з нотами підсмажених тостів і бальзамними нюансами, які з'являються в процесі старіння.
- Смак: М'який, елегантний і збалансований, з довгим післясмаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасне доповнення до овочевих страв, страв з м'яса або рису, напівтвердих сирів, качці і блакитний рибі.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Виробник: Bodegas Bilbainas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Ріоха
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Темпранільо
- Витримка: 12 місяців в американських дубових бочках
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14%
- Медалі: Mundus Vini - 2016 - Срібна медаль
- Категорія: Тихе
- Колір (опис): Вишнево-червоний з фіолетовими відтінками
- Аромат: Інтенсивний аромат з тонами чорних фруктів і солодки з відтінками ванілі і смажених кавових зерен.
- Смак: Плавний, збалансований і свіжий смак з хорошою структурою і м'якими танинами.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино ідеально поєднується зі стравами з рису з овочами, стравами з м'яса, риби, з паштетом, рагу.
- Температура подачі: 16-18ºC
- Виробник: Winery On
- Країна: Іспанія
- Регіон: Йекла
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Гарнача Тінторера
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Міцність: 14%
- Аромат: Стиглі червоні ягоди і з нотками лакриці, змішані з ароматами перцю, гвоздики і мускатного горіха.
- Смак: Гладкий, повнотіла з шовковистим зрілими танинами.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино відмінно підійде до смаженого червоного м'яса (стейк Рибай на грилі), овочевий піці, м'яса птиці, ковбасу і страв з рису.
- Температура подачі: 16-18 ° С.
- Виробник: Legaris
- Країна: Іспанія
- Регіон: Рібера дель Дуеро
- Сорт винограду: Темпранільо 93%, Каберне Совіньон 7%
- Витримка: 12 місяців в дубових бочках
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 14.5%
- Колір (опис): Інтенсивний темно-вишневий, з пурпуровими відтінками
- Аромат: Насичений аромат червоних фруктів, з підсмаженими і бальзамними нотами від витримки в дубі
- Смак: Інтенсивний, елегантний, відмінно збалансований. післясмак стійке
- Гастрономічна поєднуваність: Смажене порося, рагу, м'ясні запіканки, напівтверді сири.
- Температура подачі: 16-18 ° С