Вино Італії Tenuta di Ghizzano Nambrot IGTCosta Toscana 2008, Toscana, 13.5%, Червоне, Сухе, 0.75 л [8029725001477]
- Бренд: Tenuta di Ghizzano
- Немає в наявності
3 116 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
грн
3 116 грн
Немає в наявності
Придбати алкогольні напої можуть особи,
які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
Это, действительно уникальное, вино является результатом исследований и экспериментов винодельни Tenuta di Ghizzano. Впервые оно было сделано в 1996 году, используя сорт винограда Мерло, и, на протяжении многих лет, развивалось уже вместе с сортами Каберне Фран и Пти Вердо, демонстрируя потенциал, тепло и характер терруара. Вино названо в честь основателя семьи Venerosi, по имени Nambrot, который жил еще в 830 годах. С 2003 года винодельня делает органическое вино, а с 2006 - биодинамическое. В 2008 году Tenuta di Ghizzano получила сертификат для органического виноделия "Suolo e Salute".
Великолепное вино c огромным потенциалом, в нем отличный стиль - чистое, свежее, изысканное и элегантное.
Характеристики | |
Виробник | Tenuta di Ghizzano |
Країна | Італія |
Регіон | Тоскана |
Класифікація | IGT |
Сорт винограду | Мерло 60%, Каберне Фран 20%, Пті Вердо 20% |
Витримка | 18 місяців в 225-літрових дубових бочках |
Рік (вінтаж) | 2008 |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 13.5% |
Медалі | The Wine Advocate (Robert Parker) - 91/100 James Suckling - 91/100 Decanter - 91/100 Gilbert&Gaillard - 2012 - 88/100 Vini d’Italia Gambero Rosso - 2012 - Three Red Glasses I Vini di Veronelli - 2012 - Three Red Stars 91/100 I Migliori Vini Italiani by Luca Maroni - 87/100 Duemilavini - 2012 - Four Bunches of Grapes |
Особливості | Органічне вино. Збір винограду (органічного) проходив вручну з наступним ручним відбором найкращих ягід, пресування - традиційно ногами, бродіння в відкритих дубових або бетонних чанах. |
Зрілість | Пити |
Категорія | Тихе |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Глибокий рубіново-пурпурний |
Аромат | Вино володіє багатими і інтенсивними нотами фіалки, ожини, смородини і червоних фруктів, відтінками трави (ментол), ванілі і спецій. |
Смак | Густой и сложный, с ягодным характером. Полный, со сливочной текстурой и длинным послевкусием, вино демонстрирует прекрасную свежесть и яркость в своих сладких нюансах черной вишни, лакрицы и ментола. Оно обладает прекрасной "мясистой" структурой и отличным балансом. Танины сочные, яркие, гладкие и шелковистые. |
Гастрономічна поєднуваність | Потужне, але елегантне вино є ідеальним партнером для різноманітного смаженого і запеченого м'яса (яловичини), дичини, також з міцними витриманими сирами. |
Температура подачі | 16-18 ° C |
Рекомендовані товари