Колір (опис): Глибокий вишнево-гранатовий, чистий і блискучий.
Аромат: Інтенсивний, елегантний і гармонійний. Можна почути червоні і чорні фрукти на тлі деревних і підсмажених нот, мінеральні нюанси.
Смак: Вино середньої щільності з дуже хорошою структурою і кислотністю, що робить його приємним і легким для пиття, збалансованим і виразним з бархатистими і солодкуватими танинами. Післясмак довге з тонкою солодкістю.
Гастрономічна поєднуваність: Дуже добре поєднується зі стравами з червоного і білого м'яса, м'ясних рагу, тушкованою жирною рибою, твердими і витриманими сирами. Також доповнить традиційні гаспачо з регіону Хумілья і іберійських ковбасу.
Температура подачі: 12-15 ° С
Виробник: Ego Bodegas
Країна: Іспанія
Регіон: Хумілья
Класифікація: DOP
Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
Витримка: 4 місяці в бочках з американського дуба
Колір (опис): Глибокий вишнево-гранатовий, чистий і блискучий.
Аромат: Інтенсивний, елегантний і гармонійний. Можна почути червоні і чорні фрукти на тлі деревних і підсмажених нот, мінеральні нюанси.
Смак: Вино середньої щільності з дуже хорошою структурою і кислотністю, що робить його приємним і легким для пиття, збалансованим і виразним з бархатистими і солодкуватими танинами. Післясмак довге з тонкою солодкістю.
Гастрономічна поєднуваність: Дуже добре поєднується зі стравами з червоного і білого м'яса, м'ясних рагу, тушкованою жирною рибою, твердими і витриманими сирами. Також доповнить традиційні гаспачо з регіону Хумілья і іберійських ковбасу.