Вино
Уточнити Пошук
- Виробник: Bodega Septima
- Країна: Аргентина
- Регіон: Мендоза
- Сорт винограду: Мальбек
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Дуже насичений і глибокий колір, з помітними фіолетовими тонами
- Аромат: Аромат підкреслює аромат свіжих фруктів, таких як слива, вишня та ожина. Нотки карамелі, фруктового джему і чебрецю завершуються, супроводжуючи широту аромату
- Смак: Солодкий і гармонійний. Має тривалий післясмак із смаком вишневого варення
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеально поєднується з червоним м’ясом, дичиною та вишуканими стравами
- Температура подачі: 14-16°C
- Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
- Витримка: Витримується 4 місяці в американських дубових бочках.
- Колір (опис): Глибокий, червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат червоних стиглих фруктів з підсмаженими тонами та приємною вершковістю.
- Смак: Дуже насичений, фруктовий і ароматний смак, м'ясистий і підсмажений зі зрілими і стиглими танинами, м'якою і приємною кислотністю. Післясмак довгий, з відтінками ванілі і кориці.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино буде чудовою парою для свинини, телятини, червоної риби, твердих і напівтвердих сирів, стейків і салатів.
- Температура подачі: 12-15°C
- Виробник: Codorniu
- Країна: Іспанія
- Регіон: Каталонія
- Класифікація: DO
- Сорт винограду: Каберне Совіньон, Мерло, Темпранільо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Глибокий вишнево-червоний з рубіновими та кришталевими відтінками.
- Аромат: Широкий асортимент ягід, сливи, бальзамічних і пряних нот і відтінків кедра.
- Смак: М'яке, обволікаюче входження, з приємними нотками цукатів. Добре збалансований і теплий, з м'якими танінами і хорошою стійкістю.
- Гастрономічна поєднуваність: Надзвичайно універсальне вино чудово поєднується з різноманітними стравами: тушкованими та смаженими на грилі овочами та м’ясом, макаронними виробами, м’ясистою жирною рибою, тунцем із соусом, стравами з рису з м’ясом, пасерованими або запеченими грибами, холодними м’ясами та напівв’яленими сирами
- Температура подачі: 16-18°C
- Виробник: Cantine San Marzano
- Країна: Італія
- Регіон: Апулія
- Класифікація: IGP
- Сорт винограду: Санджовезе
- Рік (вінтаж): 2023
- Колір (опис): Темно-фіолетового відтінку
- Аромат: Наповнений тонами лісових ягід та легкими пряними нюансами.
- Смак: Насичений, гладкий з добре відчутними танінами, збалансований солодкими ягідними відтінками.
- Гастрономічна поєднуваність: Гармонійно поєднувати з макаронами, закусками, м'ясними стравами та сирами.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Країна: Франція
- Регіон: Бургундія
- Класифікація: AOC
- Сорт винограду: Піно Нуар (Піно Неро)
- Витримка: Витримане
- Вміст цукру: Сухе
- Аромат: Комплексний фруктовий аромат вина витканий з нот чорних і червоних ягід і нюансів спецій.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино складе чудову пару яловичині, тушкованій оленині та зрілим сирам.
- Країна: Україна
- Регіон: Одеська область
- Сорт винограду: Каберне Совіньон
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Червоно-бордовий
- Аромат: Тонкий та насичений, з нотами темних фруктів - смородини, чорниці, стиглої сливи
- Смак: Округлий, тривалий смак, з чітко окресленими, але делікатними танінами
- Гастрономічна поєднуваність: Зрілі / витримані сири, Карпаччо, Картопля, Червоне м'ясо, Тунець
- Температура подачі: +15 - +16 °С
- Країна: Україна
- Регіон: Одеська область
- Сорт винограду: Мерло
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Напівсолодке
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Червоно-бордовий
- Аромат: Аромат червоних фруктів - вишні, чорниці, малини
- Смак: Свіжий, округлий, повний, з делікатними танінами та солодким посмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Випічка<br> Зрілі / витримані сири<br> Карпаччо<br> Картопля<br> Червоне м'ясо<br> Тунець<br>
- Температура подачі: +14 - +16 градусів
- Виробник: Bodegas Bilbainas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Ріоха
- Класифікація: DOС
- Сорт винограду: Темпранільо, Гренаш
- Витримка: 12 місяців в американських дубових бочках
- Колір (опис): Гранатово-вишневий колір середньої інтенсивності з фіолетовими переливами.
- Аромат: Червоні фрукти (малина), фіолетові квіти та солодка, характерні для сортів, і спеції з певною смаженою пам’яттю (ваніль, кокос).
- Смак: Це вино з приємним смаком, з легкими танінами, дуже поліроване. Збалансований, з фруктовими спогадами та середньою стійкістю.
- Гастрономічна поєднуваність: Поєднується з вершковими і напівв'яленими сирами. Сосиски, гриби, страви з бобових або картопляний омлет, на додаток до класичного поєднання: м’ясні страви
- Температура подачі: 16-18 ° C. Рекомендується відкрити пляшку за півгодини до подачі.
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
- Витримка: 4 місяці в бочках з американського дуба
- Колір (опис): Глибокий вишнево-гранатовий, чистий і блискучий.
- Аромат: Інтенсивний, елегантний і гармонійний. Можна почути червоні і чорні фрукти на тлі деревних і підсмажених нот, мінеральні нюанси.
- Смак: Вино середньої щільності з дуже хорошою структурою і кислотністю, що робить його приємним і легким для пиття, збалансованим і виразним з бархатистими і солодкуватими танинами. Післясмак довге з тонкою солодкістю.
- Гастрономічна поєднуваність: Дуже добре поєднується зі стравами з червоного і білого м'яса, м'ясних рагу, тушкованою жирною рибою, твердими і витриманими сирами. Також доповнить традиційні гаспачо з регіону Хумілья і іберійських ковбасу.
- Температура подачі: 12-15 ° С
- Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
- Витримка: Витримується 4 місяці в американських дубових бочках.
- Колір (опис): Глибокий, червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат червоних стиглих фруктів з підсмаженими тонами та приємною вершковістю.
- Смак: Дуже насичений, фруктовий і ароматний смак, м'ясистий і підсмажений зі зрілими і стиглими танинами, м'якою і приємною кислотністю. Післясмак довгий, з відтінками ванілі і кориці.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино буде чудовою парою для свинини, телятини, червоної риби, твердих і напівтвердих сирів, стейків і салатів.
- Температура подачі: 12-15°C
- Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Каберне Совіньон
- Витримка: Не менше 18 місяців в бочках з американського дуба
- Колір (опис): Інтенсивний, темно-вишневий. Густі краплі злегка забарвлюють скло.
- Аромат: Интенсивный, свежий. Первоначально чувствуются поджаренные и бальзамические ноты. После этого открываются ароматы черных фруктов с нотами спелых красных фруктов, также чувствуются легкие ароматы лакрицы со сливочной пряностью. Присутствуют тонкие нюансы цветов и табака.
- Смак: Структурований, насичений, гладкий, свіжий і дуже солодкий.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино відмінно підійде до червоного м'яса, дичини, фуагра і чорним фруктам, карамелізований м'яса, гусака, смаженого ягняти, Іберійського холодного м'яса, рагу, блакитним сирам, козячим і овочами сирів.
- Температура подачі: 12-15 ° С
- Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Каберне Совіньйон
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Насичений червоний колір з фіолетовими відблисками
- Аромат: Чорні фрукти, з нотками підсмаженого та копченого
- Смак: Має солодкі, але тонкі таніни, які роблять його дуже добре структурованим вином
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеально підходить до м’яса дичини, баранини, рагу та м’яса на грилі. Його також можна поєднувати з макаронними виробами та закусками.
- Температура подачі: 12 - 15ºC
- Виробник: Legaris
- Країна: Іспанія
- Регіон: Рібера дель Дуеро
- Сорт винограду: Темпранільо 93%, Каберне Совіньон 7%
- Витримка: 12 місяців в дубових бочках
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Інтенсивний темно-вишневий, з пурпуровими відтінками
- Аромат: Насичений аромат червоних фруктів, з підсмаженими і бальзамними нотами від витримки в дубі
- Смак: Інтенсивний, елегантний, відмінно збалансований. післясмак стійке
- Гастрономічна поєднуваність: Смажене порося, рагу, м'ясні запіканки, напівтверді сири.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Виробник: Wineforces S.A.R.L.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Кастілія Ла Манча
- Сорт винограду: Темпранільо, Каберне Совіньйон
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Насичений червоний
- Аромат: Темні фрукти, землисті ноти та відтінок прянощів
- Смак: Насичений фруктовий, м’який смак
- Гастрономічна поєднуваність: Стейк, ростбіф, м`ясо на грилі, сир
- Температура подачі: 18ºC
- Країна: Італія
- Регіон: Апулія
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Негроамаро, Примітиво
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Рубіново-червоний
- Аромат: Ноти стиглої вишні та червоних фруктів
- Смак: Чудовий баланс кислинки та солодкуватості
- Гастрономічна поєднуваність: Паста, в’ялене м’ясо та витримані сири
- Температура подачі: 16-18ºC
- Виробник: Wineforces S.A.R. L.
- Країна: Італія
- Регіон: Західна Сицилія
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Неро д'Авола
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Фіолетово-червоний
- Аромат: Домінують фруктово-ягідні ноти
- Смак: Оксамитовий, відтінки червоних ягід, сливи та спецій. Тривалий післясмак
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно доповнить блюда з червоного м'яса і сири
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Країна: Італія
- Регіон: Тревенеціе
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Рабозо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Аромат: Приємний, з нотами фруктів та польової фіалки
- Смак: Свіжий, з солодкуватими нотами та високою кислотністю
- Гастрономічна поєднуваність: Червоне м'ясо, курка, дичина, холодні м’ясні закуски та витримані сири, а також різноманітні закуски
- Температура подачі: 16-18ºC
- Країна: Італія
- Регіон: Фріулі
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Рефоско даль Педунколо Россо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Глибой рубіново-червоний з фіолетовими відблисками
- Аромат: Малини та чорниці з трав’янистими та пряними нотами
- Смак: Збалансований, структурований, гладкий. В післясмаку джем та нюанси шкіри
- Гастрономічна поєднуваність: Яловичина (особливо смажена), холодні м’ясні закуски та пікантні сири
- Температура подачі: 16-18ºC
- Виробник: Cantine San Marzano
- Країна: Італія
- Регіон: Апулія
- Класифікація: IGP
- Сорт винограду: Примітиву
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Глибокий рубіновий з фіолетовими відтінками
- Аромат: Інтенсивна і широка палітра ароматів, зокрема добре чутні: вишня, черешня, трохи спеції.
- Смак: Легке і м'яке, добре структуроване вино, зі збалансованими танинами, тривалим фруктовим присмаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Рекомендуємо вживати з першими стравами, стравами з червоного м'яса і дичиною, зрілими сирами.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Каберне Совіньон
- Витримка: Витримується 4 місяці в американських дубових бочках.
- Колір (опис): Глибокий, червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат червоних стиглих фруктів, з приємною вершкове і підсмаженими тонами.
- Смак: Дуже насичений, фруктовий і ароматний смак, м'ясистий і підсмажений зі зрілими і стиглими танинами, м'якою і приємною кислотністю. Післясмак довгий, з відтінками ванілі і кориці.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино буде чудовою парою для свинини, телятини, червоної риби, твердих і напівтвердих сирів, стейків і салатів.
- Температура подачі: 12-15°C
- Виробник: Wineforces S.A.R.L.
- Країна: Аргентина
- Регіон: Сан-Хуан
- Сорт винограду: Каберне Совіньон
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Насичений червоний
- Аромат: Свіжий, фруктовий с нотками прянощів
- Смак: Солодкий та ніжний, з м’якими та округлими танінами
- Гастрономічна поєднуваність: Смажене, тушковане м'ясо, м'ясо на грилі, піца, текс-мекс
- Температура подачі: 16-18°С
- Виробник: Bodega Septima
- Країна: Аргентина
- Регіон: Мендоса
- Сорт винограду: Мальбек
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Яскравий рубіново-червоний
- Аромат: Чіткий і наполегливий. Ноти сливи та інжиру поєднуються з ванільними нотами витримки дуба, роблячи вино приємним і тонким
- Смак: Солодкий і щільний на смак, з привабливим мінеральним смаком. Довгий і стійкий смак, з ніжним ароматом солодких чорних ягід
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеально поєднується з червоним м’ясом, дичиною та вишуканими стравами
- Температура подачі: 16-18°C
- Країна: Молдова
- Регіон: Пуркар
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Солодке
- Колір: Червоне
- Об `єм: 1 л
- Аромат: Складні, багаті, легко вловимі аромати спецій, прянощів, чорносливу та горіхів. У разі тривалої аерації з'являються тони портвейну
- Смак: Насичений, повнотілий і округлий, з пікантною бітерністю. У посмаку яскраві тони сухофруктів, спецій і садових квітів
- Гастрономічна поєднуваність: Аперитив, подають з горішками, крекерами, шинкою, червоним виноградом, полуницею
- Температура подачі: До 10 °C
- Країна: Молдова
- Сорт винограду: Каберне Совіньон
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Аромат: Багатогранний аромат червоних ягід і сап'яну
- Смак: Неповторний сортовий смак з легкими пасльоновими тонами
- Гастрономічна поєднуваність: Вино чудово поєднується з бараниною, дичиною, м'ясом птиці та сирами
- Температура подачі: 16-18 ºC
- Виробник: Kvint
- Країна: Молдова
- Сорт винограду: Мерло
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Аромат: Характерний ароматом фіалки і сап'яну
- Смак: Смак повний, м'який, з відтінками лісових ягід, підкреслений тривалим післясмак
- Гастрономічна поєднуваність: Вино чудово поєднується з бараниною, дичиною, м'ясом птиці і сирами
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Wineforces S.A.R.L.
- Країна: ПАР
- Регіон: Західно-Капська провінція
- Класифікація: WO
- Сорт винограду: Шираз, Гренаш, Віоньо
- Вміст цукру: Сухе
- Аромат: Свіжий, з нотами чорних оливок і шкіри.
- Смак: Елеганктний, з нотами лісових ягід.
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно підійде до смаженого м'яса, сирів, піци.
- Температура подачі: 16-18°С