Купити онлайн Вино з доставкою по Україні | «PRO Вино»

Вино

В наявності Власний імпорт

719 грн

  • Виробник: Bodega Septima
  • Країна: Аргентина
  • Регіон: Мендоза
  • Сорт винограду: Мальбек
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір: Червоне
  • Колір (опис): Дуже насичений і глибокий колір, з помітними фіолетовими тонами
  • Аромат: Аромат підкреслює аромат свіжих фруктів, таких як слива, вишня та ожина. Нотки карамелі, фруктового джему і чебрецю завершуються, супроводжуючи широту аромату
  • Смак: Солодкий і гармонійний. Має тривалий післясмак із смаком вишневого варення
  • Гастрономічна поєднуваність: Ідеально поєднується з червоним м’ясом, дичиною та вишуканими стравами
  • Температура подачі: 14-16°C
  • Виробник: Bodega Septima
  • Країна: Аргентина
  • Регіон: Мендоза
  • Сорт винограду: Мальбек
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір: Червоне
  • Колір (опис): Дуже насичений і глибокий колір, з помітними фіолетовими тонами
  • Аромат: Аромат підкреслює аромат свіжих фруктів, таких як слива, вишня та ожина. Нотки карамелі, фруктового джему і чебрецю завершуються, супроводжуючи широту аромату
  • Смак: Солодкий і гармонійний. Має тривалий післясмак із смаком вишневого варення
  • Гастрономічна поєднуваність: Ідеально поєднується з червоним м’ясом, дичиною та вишуканими стравами
  • Температура подачі: 14-16°C
1+1 |Вино Іспанії, Ego Bodegas, El Goru / Его Бодегас, Ель Гору, Червоне, Сухе, 14%, 0.75 л [8437013527057]
Акція -32%
В наявності Власний імпорт

878 грн599 грн

  • Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
  • Країна: Іспанія
  • Регіон: Хумілья
  • Класифікація: DOP
  • Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
  • Витримка: Витримується 4 місяці в американських дубових бочках.
  • Колір (опис): Глибокий, червоний з фіолетовими відтінками.
  • Аромат: Інтенсивний аромат червоних стиглих фруктів з підсмаженими тонами та приємною вершковістю.
  • Смак: Дуже насичений, фруктовий і ароматний смак, м'ясистий і підсмажений зі зрілими і стиглими танинами, м'якою і приємною кислотністю. Післясмак довгий, з відтінками ванілі і кориці.
  • Гастрономічна поєднуваність: Вино буде чудовою парою для свинини, телятини, червоної риби, твердих і напівтвердих сирів, стейків і салатів.
  • Температура подачі: 12-15°C
  • Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
  • Країна: Іспанія
  • Регіон: Хумілья
  • Класифікація: DOP
  • Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
  • Витримка: Витримується 4 місяці в американських дубових бочках.
  • Колір (опис): Глибокий, червоний з фіолетовими відтінками.
  • Аромат: Інтенсивний аромат червоних стиглих фруктів з підсмаженими тонами та приємною вершковістю.
  • Смак: Дуже насичений, фруктовий і ароматний смак, м'ясистий і підсмажений зі зрілими і стиглими танинами, м'якою і приємною кислотністю. Післясмак довгий, з відтінками ванілі і кориці.
  • Гастрономічна поєднуваність: Вино буде чудовою парою для свинини, телятини, червоної риби, твердих і напівтвердих сирів, стейків і салатів.
  • Температура подачі: 12-15°C
В наявності Власний імпорт

330 грн

  • Виробник: Codorniu
  • Країна: Іспанія
  • Регіон: Каталонія
  • Класифікація: DO
  • Сорт винограду: Каберне Совіньон, Мерло, Темпранільо
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір (опис): Глибокий вишнево-червоний з рубіновими та кришталевими відтінками.
  • Аромат: Широкий асортимент ягід, сливи, бальзамічних і пряних нот і відтінків кедра.
  • Смак: М'яке, обволікаюче входження, з приємними нотками цукатів. Добре збалансований і теплий, з м'якими танінами і хорошою стійкістю.
  • Гастрономічна поєднуваність: Надзвичайно універсальне вино чудово поєднується з різноманітними стравами: тушкованими та смаженими на грилі овочами та м’ясом, макаронними виробами, м’ясистою жирною рибою, тунцем із соусом, стравами з рису з м’ясом, пасерованими або запеченими грибами, холодними м’ясами та напівв’яленими сирами
  • Температура подачі: 16-18°C
  • Виробник: Codorniu
  • Країна: Іспанія
  • Регіон: Каталонія
  • Класифікація: DO
  • Сорт винограду: Каберне Совіньон, Мерло, Темпранільо
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір (опис): Глибокий вишнево-червоний з рубіновими та кришталевими відтінками.
  • Аромат: Широкий асортимент ягід, сливи, бальзамічних і пряних нот і відтінків кедра.
  • Смак: М'яке, обволікаюче входження, з приємними нотками цукатів. Добре збалансований і теплий, з м'якими танінами і хорошою стійкістю.
  • Гастрономічна поєднуваність: Надзвичайно універсальне вино чудово поєднується з різноманітними стравами: тушкованими та смаженими на грилі овочами та м’ясом, макаронними виробами, м’ясистою жирною рибою, тунцем із соусом, стравами з рису з м’ясом, пасерованими або запеченими грибами, холодними м’ясами та напівв’яленими сирами
  • Температура подачі: 16-18°C
Вино Domodo, Sangiovese / Домодо, Санджовезе, IGP, Puglia, 12%, Червоне, Сухе, 0.75 л [8023354422115]
Акція -15%
В наявності Власний імпорт

329 грн279 грн

  • Виробник: Cantine San Marzano
  • Країна: Італія
  • Регіон: Апулія
  • Класифікація: IGP
  • Сорт винограду: Санджовезе
  • Рік (вінтаж): 2023
  • Колір (опис): Темно-фіолетового відтінку
  • Аромат: Наповнений тонами лісових ягід та легкими пряними нюансами.
  • Смак: Насичений, гладкий з добре відчутними танінами, збалансований солодкими ягідними відтінками.
  • Гастрономічна поєднуваність: Гармонійно поєднувати з макаронами, закусками, м'ясними стравами та сирами.
  • Температура подачі: 16-18 ° C
  • Виробник: Cantine San Marzano
  • Країна: Італія
  • Регіон: Апулія
  • Класифікація: IGP
  • Сорт винограду: Санджовезе
  • Рік (вінтаж): 2023
  • Колір (опис): Темно-фіолетового відтінку
  • Аромат: Наповнений тонами лісових ягід та легкими пряними нюансами.
  • Смак: Насичений, гладкий з добре відчутними танінами, збалансований солодкими ягідними відтінками.
  • Гастрономічна поєднуваність: Гармонійно поєднувати з макаронами, закусками, м'ясними стравами та сирами.
  • Температура подачі: 16-18 ° C
В наявності

264 грн

  • Країна: Молдова
  • Сорт винограду: Мерло
  • Витримка: Без витримки
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір: Червоне
  • Об `єм: 0.75 л
  • Аромат: Характерний ароматом фіалки та сап'яну
  • Смак: Смак повний, м'який, з відтінками лісових ягід, підкреслений тривалим посмаком
  • Гастрономічна поєднуваність: , вино чудово поєднується з бараниною, дичиною, м'ясом птиці та сирами
  • Температура подачі: 16-18 ºC
  • Країна: Молдова
  • Сорт винограду: Мерло
  • Витримка: Без витримки
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір: Червоне
  • Об `єм: 0.75 л
  • Аромат: Характерний ароматом фіалки та сап'яну
  • Смак: Смак повний, м'який, з відтінками лісових ягід, підкреслений тривалим посмаком
  • Гастрономічна поєднуваність: , вино чудово поєднується з бараниною, дичиною, м'ясом птиці та сирами
  • Температура подачі: 16-18 ºC
Вино Louis Latour Gevrey-chambertin Аос, червоне сухе 0.75 л 11-14.5% [3566921001856]
Акція -38%
В наявності

5 229 грн3 229 грн

  • Країна: Франція
  • Регіон: Бургундія
  • Класифікація: AOC
  • Сорт винограду: Піно Нуар (Піно Неро)
  • Витримка: Витримане
  • Вміст цукру: Сухе
  • Аромат: Комплексний фруктовий аромат вина витканий з нот чорних і червоних ягід і нюансів спецій.
  • Гастрономічна поєднуваність: Вино складе чудову пару яловичині, тушкованій оленині та зрілим сирам.
  • Країна: Франція
  • Регіон: Бургундія
  • Класифікація: AOC
  • Сорт винограду: Піно Нуар (Піно Неро)
  • Витримка: Витримане
  • Вміст цукру: Сухе
  • Аромат: Комплексний фруктовий аромат вина витканий з нот чорних і червоних ягід і нюансів спецій.
  • Гастрономічна поєднуваність: Вино складе чудову пару яловичині, тушкованій оленині та зрілим сирам.
В наявності

199 грн

  • Країна: Грузія
  • Регіон: Кахетія
  • Сорт винограду: Сапераві
  • Витримка: Без витримки
  • Вміст цукру: Напівсолодке
  • Колір: Червоне
  • Аромат: Наповнений тонами ожини, вишні, чорносливу
  • Смак: Оксамитовий з легкою кислинкою і тривалим чудовим посмаком
  • Гастрономічна поєднуваність: Вино складе чудову пару до пряних м'ясних страв, м'яса, приготованого на грилі, шоколадних тістечок і гострих сирів
  • Температура подачі: 16-18 ºC
  • Країна: Грузія
  • Регіон: Кахетія
  • Сорт винограду: Сапераві
  • Витримка: Без витримки
  • Вміст цукру: Напівсолодке
  • Колір: Червоне
  • Аромат: Наповнений тонами ожини, вишні, чорносливу
  • Смак: Оксамитовий з легкою кислинкою і тривалим чудовим посмаком
  • Гастрономічна поєднуваність: Вино складе чудову пару до пряних м'ясних страв, м'яса, приготованого на грилі, шоколадних тістечок і гострих сирів
  • Температура подачі: 16-18 ºC
В наявності

352 грн

  • Країна: Італія
  • Регіон: Емілія-Романья
  • Сорт винограду: Санджовезе
  • Витримка: Без витримки
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір: Червоне
  • Аромат: Має тонкий аромат, схожий на фіалки
  • Смак: Вино у смаку сухе, з гарною структурою і багатим екстрактом
  • Гастрономічна поєднуваність: Ідеально підходить до добре запеченого та гострого смаженого м'яса, до м'яса гриль, а також до витриманих сирів
  • Температура подачі: 16-18 °C
  • Країна: Італія
  • Регіон: Емілія-Романья
  • Сорт винограду: Санджовезе
  • Витримка: Без витримки
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір: Червоне
  • Аромат: Має тонкий аромат, схожий на фіалки
  • Смак: Вино у смаку сухе, з гарною структурою і багатим екстрактом
  • Гастрономічна поєднуваність: Ідеально підходить до добре запеченого та гострого смаженого м'яса, до м'яса гриль, а також до витриманих сирів
  • Температура подачі: 16-18 °C
В наявності

659 грн

  • Країна: Україна
  • Регіон: Одеська область
  • Сорт винограду: Каберне Совіньон
  • Витримка: Без витримки
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір: Червоне
  • Колір (опис): Червоно-бордовий
  • Аромат: Тонкий та насичений, з нотами темних фруктів - смородини, чорниці, стиглої сливи
  • Смак: Округлий, тривалий смак, з чітко окресленими, але делікатними танінами
  • Гастрономічна поєднуваність: Зрілі / витримані сири, Карпаччо, Картопля, Червоне м'ясо, Тунець
  • Температура подачі: +15 - +16 °С
  • Країна: Україна
  • Регіон: Одеська область
  • Сорт винограду: Каберне Совіньон
  • Витримка: Без витримки
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір: Червоне
  • Колір (опис): Червоно-бордовий
  • Аромат: Тонкий та насичений, з нотами темних фруктів - смородини, чорниці, стиглої сливи
  • Смак: Округлий, тривалий смак, з чітко окресленими, але делікатними танінами
  • Гастрономічна поєднуваність: Зрілі / витримані сири, Карпаччо, Картопля, Червоне м'ясо, Тунець
  • Температура подачі: +15 - +16 °С
В наявності

449 грн

  • Країна: Україна
  • Регіон: Одеська область
  • Сорт винограду: Мерло
  • Витримка: Без витримки
  • Вміст цукру: Напівсолодке
  • Колір: Червоне
  • Колір (опис): Червоно-бордовий
  • Аромат: Аромат червоних фруктів - вишні, чорниці, малини
  • Смак: Свіжий, округлий, повний, з делікатними танінами та солодким посмаком
  • Гастрономічна поєднуваність: Випічка<br> Зрілі / витримані сири<br> Карпаччо<br> Картопля<br> Червоне м'ясо<br> Тунець<br>
  • Температура подачі: +14 - +16 градусів
  • Країна: Україна
  • Регіон: Одеська область
  • Сорт винограду: Мерло
  • Витримка: Без витримки
  • Вміст цукру: Напівсолодке
  • Колір: Червоне
  • Колір (опис): Червоно-бордовий
  • Аромат: Аромат червоних фруктів - вишні, чорниці, малини
  • Смак: Свіжий, округлий, повний, з делікатними танінами та солодким посмаком
  • Гастрономічна поєднуваність: Випічка<br> Зрілі / витримані сири<br> Карпаччо<br> Картопля<br> Червоне м'ясо<br> Тунець<br>
  • Температура подачі: +14 - +16 градусів
В наявності Власний імпорт

495 грн

  • Виробник: Bodegas Bilbainas
  • Країна: Іспанія
  • Регіон: Ріоха
  • Класифікація: DOС
  • Сорт винограду: Темпранільо, Гренаш
  • Витримка: 12 місяців в американських дубових бочках
  • Колір (опис): Гранатово-вишневий колір середньої інтенсивності з фіолетовими переливами.
  • Аромат: Червоні фрукти (малина), фіолетові квіти та солодка, характерні для сортів, і спеції з певною смаженою пам’яттю (ваніль, кокос).
  • Смак: Це вино з приємним смаком, з легкими танінами, дуже поліроване. Збалансований, з фруктовими спогадами та середньою стійкістю.
  • Гастрономічна поєднуваність: Поєднується з вершковими і напівв'яленими сирами. Сосиски, гриби, страви з бобових або картопляний омлет, на додаток до класичного поєднання: м’ясні страви
  • Температура подачі: 16-18 ° C. Рекомендується відкрити пляшку за півгодини до подачі.
  • Виробник: Bodegas Bilbainas
  • Країна: Іспанія
  • Регіон: Ріоха
  • Класифікація: DOС
  • Сорт винограду: Темпранільо, Гренаш
  • Витримка: 12 місяців в американських дубових бочках
  • Колір (опис): Гранатово-вишневий колір середньої інтенсивності з фіолетовими переливами.
  • Аромат: Червоні фрукти (малина), фіолетові квіти та солодка, характерні для сортів, і спеції з певною смаженою пам’яттю (ваніль, кокос).
  • Смак: Це вино з приємним смаком, з легкими танінами, дуже поліроване. Збалансований, з фруктовими спогадами та середньою стійкістю.
  • Гастрономічна поєднуваність: Поєднується з вершковими і напівв'яленими сирами. Сосиски, гриби, страви з бобових або картопляний омлет, на додаток до класичного поєднання: м’ясні страви
  • Температура подачі: 16-18 ° C. Рекомендується відкрити пляшку за півгодини до подачі.
Вино Іспанії, Ego Bodegas, El Goru / Его Бодегас, Ель Гору, Червоне, Сухе, 14%, 0.75 л [8437013527057]
Акція -18%
В наявності Власний імпорт

439 грн359 грн

  • Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
  • Країна: Іспанія
  • Регіон: Хумілья
  • Класифікація: DOP
  • Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
  • Витримка: Витримується 4 місяці в американських дубових бочках.
  • Колір (опис): Глибокий, червоний з фіолетовими відтінками.
  • Аромат: Інтенсивний аромат червоних стиглих фруктів з підсмаженими тонами та приємною вершковістю.
  • Смак: Дуже насичений, фруктовий і ароматний смак, м'ясистий і підсмажений зі зрілими і стиглими танинами, м'якою і приємною кислотністю. Післясмак довгий, з відтінками ванілі і кориці.
  • Гастрономічна поєднуваність: Вино буде чудовою парою для свинини, телятини, червоної риби, твердих і напівтвердих сирів, стейків і салатів.
  • Температура подачі: 12-15°C
  • Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
  • Країна: Іспанія
  • Регіон: Хумілья
  • Класифікація: DOP
  • Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
  • Витримка: Витримується 4 місяці в американських дубових бочках.
  • Колір (опис): Глибокий, червоний з фіолетовими відтінками.
  • Аромат: Інтенсивний аромат червоних стиглих фруктів з підсмаженими тонами та приємною вершковістю.
  • Смак: Дуже насичений, фруктовий і ароматний смак, м'ясистий і підсмажений зі зрілими і стиглими танинами, м'якою і приємною кислотністю. Післясмак довгий, з відтінками ванілі і кориці.
  • Гастрономічна поєднуваність: Вино буде чудовою парою для свинини, телятини, червоної риби, твердих і напівтвердих сирів, стейків і салатів.
  • Температура подачі: 12-15°C
В наявності Власний імпорт

1 503 грн

  • Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
  • Країна: Іспанія
  • Регіон: Хумілья
  • Класифікація: DOP
  • Сорт винограду: Монастрель, Каберне Совіньон
  • Витримка: Не менше 18 місяців в бочках з американського дуба
  • Колір (опис): Інтенсивний, темно-вишневий. Густі краплі злегка забарвлюють скло.
  • Аромат: Интенсивный, свежий. Первоначально чувствуются поджаренные и бальзамические ноты. После этого открываются ароматы черных фруктов с нотами спелых красных фруктов, также чувствуются легкие ароматы лакрицы со сливочной пряностью. Присутствуют тонкие нюансы цветов и табака.
  • Смак: Структурований, насичений, гладкий, свіжий і дуже солодкий.
  • Гастрономічна поєднуваність: Вино відмінно підійде до червоного м'яса, дичини, фуагра і чорним фруктам, карамелізований м'яса, гусака, смаженого ягняти, Іберійського холодного м'яса, рагу, блакитним сирам, козячим і овочами сирів.
  • Температура подачі: 12-15 ° С
  • Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
  • Країна: Іспанія
  • Регіон: Хумілья
  • Класифікація: DOP
  • Сорт винограду: Монастрель, Каберне Совіньон
  • Витримка: Не менше 18 місяців в бочках з американського дуба
  • Колір (опис): Інтенсивний, темно-вишневий. Густі краплі злегка забарвлюють скло.
  • Аромат: Интенсивный, свежий. Первоначально чувствуются поджаренные и бальзамические ноты. После этого открываются ароматы черных фруктов с нотами спелых красных фруктов, также чувствуются легкие ароматы лакрицы со сливочной пряностью. Присутствуют тонкие нюансы цветов и табака.
  • Смак: Структурований, насичений, гладкий, свіжий і дуже солодкий.
  • Гастрономічна поєднуваність: Вино відмінно підійде до червоного м'яса, дичини, фуагра і чорним фруктам, карамелізований м'яса, гусака, смаженого ягняти, Іберійського холодного м'яса, рагу, блакитним сирам, козячим і овочами сирів.
  • Температура подачі: 12-15 ° С
В наявності Власний імпорт

699 грн

  • Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
  • Країна: Іспанія
  • Регіон: Хумілья
  • Класифікація: DOP
  • Сорт винограду: Монастрель, Каберне Совіньйон
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір (опис): Насичений червоний колір з фіолетовими відблисками
  • Аромат: Чорні фрукти, з нотками підсмаженого та копченого
  • Смак: Має солодкі, але тонкі таніни, які роблять його дуже добре структурованим вином
  • Гастрономічна поєднуваність: Ідеально підходить до м’яса дичини, баранини, рагу та м’яса на грилі. Його також можна поєднувати з макаронними виробами та закусками.
  • Температура подачі: 12 - 15ºC
  • Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
  • Країна: Іспанія
  • Регіон: Хумілья
  • Класифікація: DOP
  • Сорт винограду: Монастрель, Каберне Совіньйон
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір (опис): Насичений червоний колір з фіолетовими відблисками
  • Аромат: Чорні фрукти, з нотками підсмаженого та копченого
  • Смак: Має солодкі, але тонкі таніни, які роблять його дуже добре структурованим вином
  • Гастрономічна поєднуваність: Ідеально підходить до м’яса дичини, баранини, рагу та м’яса на грилі. Його також можна поєднувати з макаронними виробами та закусками.
  • Температура подачі: 12 - 15ºC
Вино Іспанії, Tussock Jumper, Home Edition Organic / Тассек Джампер, Хом Едишн Органик, Червоне, Сухе, 13%, 0.75 л [3760204540777]
Акція -25%
В наявності Власний імпорт

319 грн239 грн

  • Виробник: Wineforces S.A.R.L.
  • Країна: Іспанія
  • Регіон: Кастілія Ла Манча
  • Сорт винограду: Темпранільо, Каберне Совіньйон
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір: Червоне
  • Колір (опис): Насичений червоний
  • Аромат: Темні фрукти, землисті ноти та відтінок прянощів
  • Смак: Насичений фруктовий, м’який смак
  • Гастрономічна поєднуваність: Стейк, ростбіф, м`ясо на грилі, сир
  • Температура подачі: 18ºC
  • Виробник: Wineforces S.A.R.L.
  • Країна: Іспанія
  • Регіон: Кастілія Ла Манча
  • Сорт винограду: Темпранільо, Каберне Совіньйон
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір: Червоне
  • Колір (опис): Насичений червоний
  • Аромат: Темні фрукти, землисті ноти та відтінок прянощів
  • Смак: Насичений фруктовий, м’який смак
  • Гастрономічна поєднуваність: Стейк, ростбіф, м`ясо на грилі, сир
  • Температура подачі: 18ºC
В наявності Власний імпорт

299 грн

  • Країна: Італія
  • Регіон: Апулія
  • Класифікація: IGT
  • Сорт винограду: Негроамаро, Примітиво
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір: Червоне
  • Колір (опис): Рубіново-червоний
  • Аромат: Ноти стиглої вишні та червоних фруктів
  • Смак: Чудовий баланс кислинки та солодкуватості
  • Гастрономічна поєднуваність: Паста, в’ялене м’ясо та витримані сири
  • Температура подачі: 16-18ºC
  • Країна: Італія
  • Регіон: Апулія
  • Класифікація: IGT
  • Сорт винограду: Негроамаро, Примітиво
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір: Червоне
  • Колір (опис): Рубіново-червоний
  • Аромат: Ноти стиглої вишні та червоних фруктів
  • Смак: Чудовий баланс кислинки та солодкуватості
  • Гастрономічна поєднуваність: Паста, в’ялене м’ясо та витримані сири
  • Температура подачі: 16-18ºC
В наявності Власний імпорт

349 грн

  • Виробник: Wineforces S.A.R. L.
  • Країна: Італія
  • Регіон: Західна Сицилія
  • Класифікація: DOC
  • Сорт винограду: Неро д'Авола
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір (опис): Фіолетово-червоний
  • Аромат: Домінують фруктово-ягідні ноти
  • Смак: Оксамитовий, відтінки червоних ягід, сливи та спецій. Тривалий післясмак
  • Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно доповнить блюда з червоного м'яса і сири
  • Температура подачі: 16-18 ° С
  • Виробник: Wineforces S.A.R. L.
  • Країна: Італія
  • Регіон: Західна Сицилія
  • Класифікація: DOC
  • Сорт винограду: Неро д'Авола
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір (опис): Фіолетово-червоний
  • Аромат: Домінують фруктово-ягідні ноти
  • Смак: Оксамитовий, відтінки червоних ягід, сливи та спецій. Тривалий післясмак
  • Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно доповнить блюда з червоного м'яса і сири
  • Температура подачі: 16-18 ° С
Вино Італії Emporium Rosso Appassimento Salento / Емпоріум Россо Апасименто Саленто, Червоне, Сухе, 0,75 л [8003625003267]
Акція -22%
В наявності Власний імпорт

458 грн359 грн

  • Виробник: Emporium
  • Країна: Італія
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір: Червоне
  • Об `єм: 0.75 л
  • Виробник: Emporium
  • Країна: Італія
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір: Червоне
  • Об `єм: 0.75 л
В наявності Власний імпорт

539 грн

  • Країна: Італія
  • Регіон: Фріулі
  • Класифікація: DOC
  • Сорт винограду: Рефоско даль Педунколо Россо
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір: Червоне
  • Колір (опис): Глибой рубіново-червоний з фіолетовими відблисками
  • Аромат: Малини та чорниці з трав’янистими та пряними нотами
  • Смак: Збалансований, структурований, гладкий. В післясмаку джем та нюанси шкіри
  • Гастрономічна поєднуваність: Яловичина (особливо смажена), холодні м’ясні закуски та пікантні сири
  • Температура подачі: 16-18ºC
  • Країна: Італія
  • Регіон: Фріулі
  • Класифікація: DOC
  • Сорт винограду: Рефоско даль Педунколо Россо
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір: Червоне
  • Колір (опис): Глибой рубіново-червоний з фіолетовими відблисками
  • Аромат: Малини та чорниці з трав’янистими та пряними нотами
  • Смак: Збалансований, структурований, гладкий. В післясмаку джем та нюанси шкіри
  • Гастрономічна поєднуваність: Яловичина (особливо смажена), холодні м’ясні закуски та пікантні сири
  • Температура подачі: 16-18ºC
В наявності

1 197 грн

  • Виробник: Tenute Rossetti
  • Країна: Італія
  • Регіон: Тоскана
  • Класифікація: DOC
  • Сорт винограду: Каберне Совіньон, Мерло, Санджовезе
  • Вміст цукру: Сухе
  • Виробник: Tenute Rossetti
  • Країна: Італія
  • Регіон: Тоскана
  • Класифікація: DOC
  • Сорт винограду: Каберне Совіньон, Мерло, Санджовезе
  • Вміст цукру: Сухе
В наявності

259 грн

  • Виробник: Salvalai
  • Країна: Італія
  • Регіон: Сицилія
  • Класифікація: IGT
  • Сорт винограду: Неро д'Авола
  • Вміст цукру: Сухе
  • Виробник: Salvalai
  • Країна: Італія
  • Регіон: Сицилія
  • Класифікація: IGT
  • Сорт винограду: Неро д'Авола
  • Вміст цукру: Сухе
В наявності Власний імпорт

351 грн

  • Виробник: Cantine San Marzano
  • Країна: Італія
  • Регіон: Апулія
  • Класифікація: IGP
  • Сорт винограду: Примітиву
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір (опис): Глибокий рубіновий з фіолетовими відтінками
  • Аромат: Інтенсивна і широка палітра ароматів, зокрема добре чутні: вишня, черешня, трохи спеції.
  • Смак: Легке і м'яке, добре структуроване вино, зі збалансованими танинами, тривалим фруктовим присмаком.
  • Гастрономічна поєднуваність: Рекомендуємо вживати з першими стравами, стравами з червоного м'яса і дичиною, зрілими сирами.
  • Температура подачі: 16-18 ° C
  • Виробник: Cantine San Marzano
  • Країна: Італія
  • Регіон: Апулія
  • Класифікація: IGP
  • Сорт винограду: Примітиву
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір (опис): Глибокий рубіновий з фіолетовими відтінками
  • Аромат: Інтенсивна і широка палітра ароматів, зокрема добре чутні: вишня, черешня, трохи спеції.
  • Смак: Легке і м'яке, добре структуроване вино, зі збалансованими танинами, тривалим фруктовим присмаком.
  • Гастрономічна поєднуваність: Рекомендуємо вживати з першими стравами, стравами з червоного м'яса і дичиною, зрілими сирами.
  • Температура подачі: 16-18 ° C
В наявності Власний імпорт

769 грн

  • Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
  • Країна: Іспанія
  • Регіон: Хумілья
  • Класифікація: DOP
  • Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Каберне Совіньон
  • Витримка: Витримується 4 місяці в американських дубових бочках.
  • Колір (опис): Глибокий, червоний з фіолетовими відтінками.
  • Аромат: Інтенсивний аромат червоних стиглих фруктів, з приємною вершкове і підсмаженими тонами.
  • Смак: Дуже насичений, фруктовий і ароматний смак, м'ясистий і підсмажений зі зрілими і стиглими танинами, м'якою і приємною кислотністю. Післясмак довгий, з відтінками ванілі і кориці.
  • Гастрономічна поєднуваність: Вино буде чудовою парою для свинини, телятини, червоної риби, твердих і напівтвердих сирів, стейків і салатів.
  • Температура подачі: 12-15°C
  • Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
  • Країна: Іспанія
  • Регіон: Хумілья
  • Класифікація: DOP
  • Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Каберне Совіньон
  • Витримка: Витримується 4 місяці в американських дубових бочках.
  • Колір (опис): Глибокий, червоний з фіолетовими відтінками.
  • Аромат: Інтенсивний аромат червоних стиглих фруктів, з приємною вершкове і підсмаженими тонами.
  • Смак: Дуже насичений, фруктовий і ароматний смак, м'ясистий і підсмажений зі зрілими і стиглими танинами, м'якою і приємною кислотністю. Післясмак довгий, з відтінками ванілі і кориці.
  • Гастрономічна поєднуваність: Вино буде чудовою парою для свинини, телятини, червоної риби, твердих і напівтвердих сирів, стейків і салатів.
  • Температура подачі: 12-15°C
В наявності Власний імпорт

439 грн

  • Виробник: Wineforces S.A.R.L.
  • Країна: Аргентина
  • Регіон: Сан-Хуан
  • Сорт винограду: Каберне Совіньон
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір: Червоне
  • Колір (опис): Насичений червоний
  • Аромат: Свіжий, фруктовий с нотками прянощів
  • Смак: Солодкий та ніжний, з м’якими та округлими танінами
  • Гастрономічна поєднуваність: Смажене, тушковане м'ясо, м'ясо на грилі, піца, текс-мекс
  • Температура подачі: 16-18°С
  • Виробник: Wineforces S.A.R.L.
  • Країна: Аргентина
  • Регіон: Сан-Хуан
  • Сорт винограду: Каберне Совіньон
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір: Червоне
  • Колір (опис): Насичений червоний
  • Аромат: Свіжий, фруктовий с нотками прянощів
  • Смак: Солодкий та ніжний, з м’якими та округлими танінами
  • Гастрономічна поєднуваність: Смажене, тушковане м'ясо, м'ясо на грилі, піца, текс-мекс
  • Температура подачі: 16-18°С
В наявності Власний імпорт

704 грн

  • Виробник: Bodega Septima
  • Країна: Аргентина
  • Регіон: Мендоса
  • Сорт винограду: Мальбек
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір: Червоне
  • Колір (опис): Яскравий рубіново-червоний
  • Аромат: Чіткий і наполегливий. Ноти сливи та інжиру поєднуються з ванільними нотами витримки дуба, роблячи вино приємним і тонким
  • Смак: Солодкий і щільний на смак, з привабливим мінеральним смаком. Довгий і стійкий смак, з ніжним ароматом солодких чорних ягід
  • Гастрономічна поєднуваність: Ідеально поєднується з червоним м’ясом, дичиною та вишуканими стравами
  • Температура подачі: 16-18°C
  • Виробник: Bodega Septima
  • Країна: Аргентина
  • Регіон: Мендоса
  • Сорт винограду: Мальбек
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір: Червоне
  • Колір (опис): Яскравий рубіново-червоний
  • Аромат: Чіткий і наполегливий. Ноти сливи та інжиру поєднуються з ванільними нотами витримки дуба, роблячи вино приємним і тонким
  • Смак: Солодкий і щільний на смак, з привабливим мінеральним смаком. Довгий і стійкий смак, з ніжним ароматом солодких чорних ягід
  • Гастрономічна поєднуваність: Ідеально поєднується з червоним м’ясом, дичиною та вишуканими стравами
  • Температура подачі: 16-18°C
В наявності

269 грн

  • Виробник: Kvint
  • Країна: Молдова
  • Регіон: Придністров'я
  • Вміст цукру: Солодке
  • Колір: Червоне
  • Об `єм: 0.75 л
  • Аромат: Яскраві тони чорносливу і джему з чорних ягід
  • Смак: Має насичений, округлий смак з яскравими нотами чорної смородини
  • Гастрономічна поєднуваність: Десерти, фрукти, солодощі
  • Температура подачі: 16-18 ° C
  • Виробник: Kvint
  • Країна: Молдова
  • Регіон: Придністров'я
  • Вміст цукру: Солодке
  • Колір: Червоне
  • Об `єм: 0.75 л
  • Аромат: Яскраві тони чорносливу і джему з чорних ягід
  • Смак: Має насичений, округлий смак з яскравими нотами чорної смородини
  • Гастрономічна поєднуваність: Десерти, фрукти, солодощі
  • Температура подачі: 16-18 ° C
В наявності

251 грн

  • Країна: Молдова
  • Сорт винограду: Каберне Совіньон
  • Витримка: Без витримки
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір: Червоне
  • Об `єм: 0.75 л
  • Аромат: Багатогранний аромат червоних ягід і сап'яну
  • Смак: Неповторний сортовий смак з легкими пасльоновими тонами
  • Гастрономічна поєднуваність: Вино чудово поєднується з бараниною, дичиною, м'ясом птиці та сирами
  • Температура подачі: 16-18 ºC
  • Країна: Молдова
  • Сорт винограду: Каберне Совіньон
  • Витримка: Без витримки
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір: Червоне
  • Об `єм: 0.75 л
  • Аромат: Багатогранний аромат червоних ягід і сап'яну
  • Смак: Неповторний сортовий смак з легкими пасльоновими тонами
  • Гастрономічна поєднуваність: Вино чудово поєднується з бараниною, дичиною, м'ясом птиці та сирами
  • Температура подачі: 16-18 ºC
В наявності

269 грн

  • Виробник: Kvint
  • Країна: Молдова
  • Сорт винограду: Мерло
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір: Червоне
  • Об `єм: 0.75 л
  • Аромат: Характерний ароматом фіалки і сап'яну
  • Смак: Смак повний, м'який, з відтінками лісових ягід, підкреслений тривалим післясмак
  • Гастрономічна поєднуваність: Вино чудово поєднується з бараниною, дичиною, м'ясом птиці і сирами
  • Температура подачі: 16-18 ° C
  • Виробник: Kvint
  • Країна: Молдова
  • Сорт винограду: Мерло
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір: Червоне
  • Об `єм: 0.75 л
  • Аромат: Характерний ароматом фіалки і сап'яну
  • Смак: Смак повний, м'який, з відтінками лісових ягід, підкреслений тривалим післясмак
  • Гастрономічна поєднуваність: Вино чудово поєднується з бараниною, дичиною, м'ясом птиці і сирами
  • Температура подачі: 16-18 ° C
Вино Молдови Purcari Роше де Пуркарь, Червоне, Сухе, 0.75 л [4840472009165]
Акція -15%
В наявності

1 339 грн1 139 грн

  • Виробник: Bostavan
  • Країна: Молдова
  • Регіон: Пуркарь
  • Сорт винограду: Каберне Совіньон 50%, Мерло 40%, Мальбек 10%
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір: Червоне
  • Виробник: Bostavan
  • Країна: Молдова
  • Регіон: Пуркарь
  • Сорт винограду: Каберне Совіньон 50%, Мерло 40%, Мальбек 10%
  • Вміст цукру: Сухе
  • Колір: Червоне
В наявності Власний імпорт

438 грн

  • Виробник: Wineforces S.A.R.L.
  • Країна: ПАР
  • Регіон: Західно-Капська провінція
  • Класифікація: WO
  • Сорт винограду: Шираз, Гренаш, Віоньо
  • Вміст цукру: Сухе
  • Аромат: Свіжий, з нотами чорних оливок і шкіри.
  • Смак: Елеганктний, з нотами лісових ягід.
  • Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно підійде до смаженого м'яса, сирів, піци.
  • Температура подачі: 16-18°С
  • Виробник: Wineforces S.A.R.L.
  • Країна: ПАР
  • Регіон: Західно-Капська провінція
  • Класифікація: WO
  • Сорт винограду: Шираз, Гренаш, Віоньо
  • Вміст цукру: Сухе
  • Аромат: Свіжий, з нотами чорних оливок і шкіри.
  • Смак: Елеганктний, з нотами лісових ягід.
  • Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно підійде до смаженого м'яса, сирів, піци.
  • Температура подачі: 16-18°С
Показано з 1 по 30 із 309 (всього 11 сторінок)