Віскі Deanston / Дінстон, 12 років, 46.3%, 0.7 л (в тубусі) [5029704217175]
- Бренд: Deanston
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Винокурня Deanston – це унікальна історія трансформації, що поєднує промислову спадщину XVIII століття із традиційним мистецтвом дистиляції.
Історія винокурні Deanston.
Будівля, в якій сьогодні розташовується винокурня, була зведена в 1785 як бавовняна фабрика. Завдяки річці Тейт (Teith), що протікає.
поряд, фабрика мала постійне джерело води, необхідне роботи гідравлічних млинів. Ця річка досі відіграє ключову роль у виробництві
віскі Deanston, забезпечуючи чисту та м'яку воду бездоганної властивості.
Cтиль та особливості виробництва віскі Deanston.
Deanston має особливий стиль, що відображає характер води з річки Тейт та місцевих традицій:
– Тільки натуральні інгредієнти – використовується 100% шотландський ячмінь із регіонів Ангус, Лотіан та Морей.
- Відкрита ферментація – цей традиційний метод надає напоям складності смаку.
- Без холодної фільтрації – зберігає природну текстуру та насиченість аромату.
- Витримка в бочках з-під бурбона – надає віскі нот ванілі, меду, карамелі та дубової прянощі.
- Без використання торфу – це робить віскі легшим, з чистим та натуральним профілем.
Завдяки цим характеристикам Deanston має відомий стиль – м'який, солодкуватий, з нотами меду, горіхів, цитрусів та дубової ванілі.
Характеристики | |
Виробник | Burn Stewart Distillers Limited |
Країна | Шотландія |
Регіон | Хайленд |
Класифікація | Односолодовий |
Витримка | 12 років |
Об `єм | 0.7 л |
Міцність | 46.3% |
Категорія | Віскі |
Пакування | В тубусі |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Карамельний. |
Аромат | Свіже літнє сіно, солодові пластівці, насичені вершкові іриски та медовий верес, ноти дуба та ячмінного цукру. |
Смак | М'яка вершкова солодкість з розкішними відтінками фруктів, солодово-медовою пряністю та ваніллю. Післясмак хрусткий з легкими нюансами гвоздики. |
Гастрономічна поєднуваність | Ідеально в чистому вигляді, з льодом та в якості дижестиву. |
Температура подачі | 20–22 °С |