Віскі Glenmorangie, Signet / Гленморанджі, Сігнет, 21 років, 46%, 0.7 л (под. уп.) [5010494574272]
- Бренд: Glenmorangie
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Glenmorangie Signet, 21
років - це спілка смаків рідкісних і витриманих віскі компанії Glenmorangie.
Signet виробляється з цінних та вишуканих інгредієнтів, наприклад, прожареного
до шоколадного відтінку ячмінного солоду, що надає віскі неповторну глибину та
міцність. "Майже згорів", - сказав би непрофесіонал про це солодо.
Сигнет наполягає у бочках, виготовлених спеціально на замовлення компанії
Glenmorangie та відповідних усім її вимогам. Особливий віскі дозріває у бочках
з-під бурбона та хересу, а також обпалених дубових бочках. Signet поєднується з
витриманими віскі винокурні (йдеться про 30-річні односолодові віскі, вік
деяких віскі становить від 35 до 40 років!), але залишається віскі без вказівки
віку, що не применшує його переваг. Результат цього процесу - тонкі смакові
відтінки і обволікаюча, бархатиста структура напою.
Характеристики | |
Виробник | Glenmorangie |
Країна | Шотландія |
Регіон | Хайленд |
Класифікація | Односолодовий |
Витримка | 21 років |
Об `єм | 0.7 л |
Міцність | 46% |
Медалі | Золота медаль "World Whiskies Awards, 2023"; Золота медаль "International Spirits Challenge, 2023"; Золота медаль "International Wine & Spirit Competition, 2023"; Золота медаль "San Francisco World Spirits Competition, 2023"; Срібна медаль "New York World Wine & Spirits Competition, 2023"; Срібна медаль "International Wine & Spirit Competition, 2022". |
Категорія | Віскі |
Пакування | Подарункова упаковка |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Відтінок полірованої міді. |
Аромат | Тонами молочного шоколаду, меду, апельсинового мармеладу, родзинок та спецій. |
Смак | Багатий та повний, з нотами солоду, фініків, апельсинів Яффо, темного шоколаду та кавових зерен. Тривалий та пряний післясмак резонує відтінками еспресо, горіхів та підсмаженого дуба, а також тонами кориці та гвоздики. Кожен ковток зігріває м'яким та теплим духом. |
Гастрономічна поєднуваність | Рекомендується вживати у чистому вигляді, як дижестив. |
Температура подачі | 20–22 °С |