Віскі Glenmorangie, The Nectar / Гленморанджі, Нектар, 16 років, 46%, 0.7л (под. уп.) [5010494983890]
- Бренд: Glenmorangie
- В наявності
4 199 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
грн
4 199 грн
В наявності
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи,
які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
Віскі
Glenmorangie, The Nectar – це популярний віскі від Glenmorangie. Білл
Ламсден був натхненний створити віскі 16-річної витримки, коли зайшов у
кондитерську у Франції та вдихнув аромат складної солодкості з відтінком
прянощів. Щоб зберегти ці десертні враження у віскі, він спочатку залишив
Glenmorangie у колишніх бочках для бурбону протягом 14 років. Комбінація бочок
із солодкого білого вина забезпечила домівку для Nectar ще на два роки. До них
входили бочки Сотерн і Монбазіяк з Франції, бочки Москатель з Іспанії та бочки
Токай з Угорщини. Поєднання цих крапель породило нотки, які перетворили віскі
на розкішну кондитерську мрію.
Характеристики | |
Виробник | Glenmorangie |
Країна | Шотландія |
Регіон | Хайленд |
Класифікація | Односолодовий |
Витримка | 16 років |
Об `єм | 0.7 л |
Міцність | 46% |
Категорія | Віскі |
Пакування | Подарункова упаковка |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Насичене золото з бронзовими відблисками. |
Аромат | Декадентський та п'янкий з нотами запеченої булочки, насиченого вина, теплих абрикосів, смаженого мигдалю та каштанів із вершковим заварним кремом та відтінками шоколаду. Трохи води створює цукеркову насолоду з відтінком апельсинового сиропу, що супроводжується тонами шавлії, базиліка та мінералів. |
Смак | Вершково-гладкий і липкий за текстурою, пікантні лимони, насичена ваніль, теплий хліб із родзинками, смажені каштани, мускатний горіх та зірчастий аніс поєднуються з пронизливими нотами дуба. Тривале завершується щедрим смаком з цедрою лимона і спеченим хлібом, намазаним медом. |
Гастрономічна поєднуваність | Віскі чудовий як дижестив, є відмінним супроводом до гірких десертів і темного шоколаду. |
Температура подачі | 20–22 °С |
Рекомендовані товари