Віскі Шотландії Bruichladdich, Port Charlotte / Брукладді, Порт Шарлотт, 50%, 0.7 л (в тубусі) [5055807400435] - самовивіз у Києві з магазинів PROВИНО | Купити з доставкою в Україні та Київ | Найкраща ціна, відгуки, рейтинг

Віскі Bruichladdich, Port Charlotte / Брукладді, Порт Шарлотт, 50%, 0.7 л (в тубусі) [5055807400435]

3 262 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.

Bruichladdich, Port Charlotte Islay Barley, 2008 - чудовий шотландський віскі з острова Айла, який представляє цілу віху в історії острова. Він виготовляється з ячменю, вирощеного під острівними вітрами та дощами на полях шести ферм та овіяного морським атлантичним повітрям. Збір ячменю проходив у вересні 2008 року на фермах у Coull, Kynagarry, Island, Rockside, Starchmill & Sunderland. Оторфований до 40 PPM, солод переганяли у грудні того ж року з використанням оригінального вікторіанського обладнання. Дозрівання віскі у дубових бочках проходило на березі озера Лох Індаал.

Порт Шарлотт Айла Барлі - це віскі бездоганного походження, що виражає справжній дух Айли.

Характеристики
Виробник Bruichladdich
Країна Шотландія
Регіон Айла
Класифікація Односолодовий
Витримка Не вказано
Рік (вінтаж) 2008 р.
Об `єм 0.7 л
Міцність 50%
Категорія Віскі
Пакування В тубусі
Дегустаційні замітки
Колір (опис) Позолота
Аромат Свіжий, димний, солодко-гострий аромат віскі відкривається нотами папороті та дзвіночків, які змінюють відтінки теплого хрусткого торфу з висушеного та обкуреного димом ячменю, а також нюанси солоного морського бризу. Слідом виступаю тони солодкого обпаленого дуба та соковитої фруктової м'якоті (гуави, папайї та ківі), нотки вичавленого лимона
Смак Смак віскі неймовірно привабливий, теплий, неагресивний. У ньому поєднано сухі тони торф'яного диму, ноти м'яких фруктів, морських бризок, дуба, карамелізованого цукру, нюанси лимона та перцю
Гастрономічна поєднуваність Максимальне розкриття смаку віскі відбувається за температури 18-21ºС. При вживанні можна додавати лід або трохи води в келих, зігріваючи його руками
Температура подачі 18–21 °С

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Рекомендовані товари