Віскі Bruichladdich, Port Charlotte / Брукладді, Порт Шарлотт, 50%, 0.7 л (в тубусі) [5055807400435]
- Бренд: Bruichladdich
- В наявності
3 999 грн 3 789 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи,
які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
Bruichladdich, Port
Charlotte Islay Barley, 2008 - чудовий шотландський віскі з острова Айла, який
представляє цілу віху в історії острова. Він виготовляється з ячменю,
вирощеного під острівними вітрами та дощами на полях шести ферм та овіяного
морським атлантичним повітрям. Збір ячменю проходив у вересні 2008 року на
фермах у Coull, Kynagarry, Island, Rockside, Starchmill & Sunderland. Оторфований
до 40 PPM, солод переганяли у грудні того ж року з використанням оригінального
вікторіанського обладнання. Дозрівання віскі у дубових бочках проходило на
березі озера Лох Індаал.
Порт Шарлотт Айла Барлі
- це віскі бездоганного походження, що виражає справжній дух Айли.
Характеристики | |
Виробник | Bruichladdich |
Країна | Шотландія |
Регіон | Айла |
Класифікація | Односолодовий |
Витримка | Не вказано |
Рік (вінтаж) | 2008 р. |
Об `єм | 0.7 л |
Міцність | 50% |
Категорія | Віскі |
Пакування | В тубусі |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Позолота |
Аромат | Свіжий, димний, солодко-гострий аромат віскі відкривається нотами папороті та дзвіночків, які змінюють відтінки теплого хрусткого торфу з висушеного та обкуреного димом ячменю, а також нюанси солоного морського бризу. Слідом виступаю тони солодкого обпаленого дуба та соковитої фруктової м'якоті (гуави, папайї та ківі), нотки вичавленого лимона |
Смак | Смак віскі неймовірно привабливий, теплий, неагресивний. У ньому поєднано сухі тони торф'яного диму, ноти м'яких фруктів, морських бризок, дуба, карамелізованого цукру, нюанси лимона та перцю |
Гастрономічна поєднуваність | Максимальне розкриття смаку віскі відбувається за температури 18-21ºС. При вживанні можна додавати лід або трохи води в келих, зігріваючи його руками |
Температура подачі | 18–21 °С |
Рекомендовані товари