Горілка Staritsky & Levitsky, Reserve / Старицький і Левицький, Резерв, 40%, 0.7 л [4820139240018]
- Бренд: Staritsky & Levitsky
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Горілка
преміум класу Staritsky & Levitsky, Reserve народжується в екологічно
чистому регіоні України – Прикарпатті. Напій виготовляється вручну за
старовинним, перевіреним століттями рецептом із пшениці свіжого врожаю,
зібраного у серпні зі знаменитих українських чорноземних земель. Також у
виробництві горілки використовують ключову воду, збагачену кварцем. Горілка Старицький
& Левицький, Резерв випускається обмеженими партіями, заснованому 2001 року
в місті Львів.
Експерименти
над рецептурою мінімізуються, адже чітко зрозуміло, що найважливіші складники
якісної горілки — це чиста природна вода Карпатських гір без надмірного
очищення, найкраща озима пшениця, вирощена на унікальних родючих чорноземах, і
неспішний процес виробництва, що вимагає уваги та терпіння, щоб зробити все
неквапом і без помилок.
Унікальність
Staritsky & Levitsky:
Спирт — тільки з озимої пшениці серпневого врожаю. 5-разова дистиляція в
мідних ректифікаційних колонах. Селекція за принципом «найкраще з безлічі».
Вода — із заповідних Карпатських джерел. Має слабкий рівень мінералізації
й не вимагає великого очищення. Видобувається способом зовнішнього забору та
доставляється в цистернах.
Натуральні компоненти — фруктоза, настій пшеничних висівок, бурштинова
кислота.
Фільтрація — 4-разова через березове вугілля. Суміш подається від низу до
верху під природним тиском через колони заввишки 4,2 м. Використовується
тільки «свіже» не регенероване вугілля. Фінальна фільтрація — через гірський
кришталь.
Тривалий мар'яж — відпочинок суміші 28—90 днів для повної інтеграції
компонентів.
Упаковка — найкращі матеріали. Класична коньячна пляшка з оптичного скла
виробництва SaverGlass (Франція) і пробка Камю виробництва Tapi (Італія).
Розливання — унікальна низькошвидкісна лінія розливання, яка ополіскує пляшки
спиртовою сумішшю.
Купаж Staritsky
& Levitsky, Reserve був відтворений 2010 року на основі рецепта
столітньої давності й адаптований до умов сучасного виробництва.
Назва
Reserve означає постійний пошук і резервування виняткових спиртів, які можуть
зберігатися до 2 років до того, як стануть основою горілки. Особливості
виробництва полягають у регламентованому терміні витримування, 28—35 днів, і
ручному оформленні пляшки.
Характеристики | |
Виробник | Staritsky & Levitsky |
Країна | Україна |
Класифікація | Супер-преміум |
Колір | Прозорий |
Об `єм | 0.7 л |
Тип | Классична |
Міцність | 40% |
Категорія | Горілка |
Пакування | Скло |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Прозорого чистого |
Аромат | Чистий, м'який, із солодкуватими зерновими тонами. |
Смак | М'який вишуканий з делікатними нотами пшениці. |
Гастрономічна поєднуваність | Горілку рекомендується подавати охолодженою до страв, а також до м'ясних делікатесів, соління, ікри. |
Температура подачі | 7-9°C |