Ром Cartavio, Gold / Картавіо, Голд, 40%, 0.7 л [7751738001274]
- Бренд: Cartavio
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Cartavio, Gold – класичний перуанський ром, який виготовляється з
цукрової тростини найвищої якості. Виготовлення Cartavio, Gold поєднує в собі ідеально підібрані компоненти, відмінну сировину, чудово
налагоджену автоматизовану систему управління виробничим процесом та унікальну
технологію купажування. Купаж складається з добірного рому,
витриманого у дубових бочках від 2-х до 5 років. Якість цього рому визнана
експертами, про що свідчать срібні та золоті нагороди, отримані на престижних
конкурсах у Чикаго та Майамі.
Характеристики | |
Виробник | Destilerias Unidas |
Країна | Перу |
Класифікація | Золотий ром |
Витримка | 5 років |
Колір | Золотий |
Об `єм | 0.7 л |
Міцність | 40% |
Категорія | Ром |
Пакування | Скло |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Насичено золотистий. |
Аромат | Розкривається фруктовими тонами, ванільними відтінками, нотками кориці та дуба |
Смак | Вишуканий, збалансований та м'який, але інтенсивний. Післясмак довгий і м'який. |
Гастрономічна поєднуваність | Ром вживають як дижестив, він прекрасний у складі коктейлів, у поєднанні з фруктовими соками. |
Температура подачі | 16-18 °С |
839 грн799 грн
- Виробник: Ron Barcelo
- Країна: Домініканська Республіка
- Класифікація: Витриманий ром
- Витримка: 5-7 років
- Колір: Білий
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 37.5%
- Медалі: 2012 - Бронза - International Rum Conference
- Особливості: Первый премиальный белый ром из Доминиканской республики, сделанный по принципу Гран Аньехо (6 лет выдержки в бочке), но в дальнейшем отфильтрован на угольных фильтрах для достижения прозрачности. При этом, сохранены все нюансы коричневого рома, выдержанного в американских дубовых бочках.
- Категорія: Ром
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Чистого, прозорий.
- Аромат: Багатий аромат з цитрусовими тонами, нотами рожевого перцю, ванілі, мускатного горіха.
- Смак: Приємний в смаку, з явним цитрусовим тілом, нюансом евкаліпта і ніжним смаком.
- Гастрономічна поєднуваність: У Домінікані його люблять пити з колою, з додаванням апельсинової або лимонної шкірки, також напій підходить для безлічі коктейлів.
- Температура подачі: 12–16 °С
- Виробник: Ron Barcelo
- Країна: Домініканська Республіка
- Класифікація: Витриманий ром
- Витримка: 3 років
- Колір: Темний
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 37.5%
- Медалі: 2005 - Бронза - Beverage Testing Institute International Review Spirits; 2007 - Срібло - San Francisco Rum and Spirits Competition; 2012 - Золото - International Rum Conference.
- Категорія: Ром
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Темне золото.
- Аромат: Привабливий фруктовий аромат, що переходить в ванільні, шоколадно-карамельні ноти.
- Смак: Досить м'який і шовковистий спочатку, що переходить в напівсухе, але фруктове тіло з відтінками сушеної вишні, перцю і тютюну в післясмаку.
- Гастрономічна поєднуваність: Чудова основа для коктейлів (переважно для Мохіто), а також чудово п'ється в чистому вигляді з льодом.
- Температура подачі: 16-18 °C
- Виробник: Destilerias Unidas
- Країна: Перу
- Класифікація: Золотий ром
- Витримка: 2-3 роки
- Колір: Золотий
- Об `єм: 1 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Ром
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Насичено золотистий.
- Аромат: Аромат рому розкривається фруктовими тонами, ванільними відтінками, нотками кориці та дуба.
- Смак: Смак рому вишуканий, збалансований, м'який, інтенсивний. Післясмак довгий і м'який.
- Гастрономічна поєднуваність: Ром вживають як дижестив, він прекрасний у складі коктейлів, у поєднанні з фруктовими соками.
- Температура подачі: 18–20 °С
- Виробник: William Grant & Sons
- Країна: США
- Регіон: Віргінські острови
- Класифікація: Золотий ром
- Витримка: Не вказано
- Колір: Золотий
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Ром
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Бурштиново-золотистий.
- Аромат: Насичений, багатошаровий аромат з нотками ванілі, ірису та кориці. Пряні нюанси добре поєднуються із солодкими нотами, створюючи спокусливий букет.
- Смак: Має багатий, пряний смак з теплими відтінками кориці, ванілі та нюансами мускатного горіха. Збалансований і довгий післясмак прикрашений солодкими нотками тостів та ірису.
- Гастрономічна поєднуваність: Ром можна подавати в чистому вигляді як дижестив, а також використовувати його для створення різноманітних алкогольних коктейлів.
- Температура подачі: 16-18 °С
- Виробник: Destilerias Unidas
- Країна: Перу
- Класифікація: Білий ром
- Витримка: 2 років
- Колір: Білий
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 40%
- Коктейлі: Мохіто, Піна Колада, Дайкири
- Категорія: Ром
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Блідо-солом'яний.
- Аромат: Тонкий аромат з відтінками дуба, пряної кориці і ванілі.
- Смак: Легкий фруктовий смак, добре збалансований, ніжними відтінками дуба і медової солодощі в післясмаку.
- Гастрономічна поєднуваність: Ром п'ють в чистому вигляді або в коктейлях, таких як Дайкірі, Піна Колада або знаменитий Мохіто.
- Температура подачі: 16-18 °С
- Виробник: Destilerias Unidas
- Країна: Перу
- Класифікація: Білий ром
- Витримка: 2 років
- Колір: Білий
- Об `єм: 1 л
- Міцність: 40%
- Коктейлі: Мохіто, Піна Колада, Дайкири
- Категорія: Ром
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Блідо-солом'яний.
- Аромат: Тонкий аромат з відтінками дуба, пряної кориці і ванілі.
- Смак: Легкий фруктовий смак, добре збалансований, ніжними відтінками дуба і медової солодощі в післясмаку.
- Гастрономічна поєднуваність: Ром п'ють в чистому вигляді або в коктейлях, таких як Дайкірі, Піна Колада або знаменитий Мохіто.
- Температура подачі: 16-18 °С
- Виробник: La Hechicera
- Країна: Колумбія
- Класифікація: Витриманий ром
- Витримка: 12 років
- Колір: Темний
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Ром
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Бурштиновий із золотими переливами.
- Аромат: Аромат рому включає ноти вершкового ірису, апельсинової цедри, тютюну та кави.
- Смак: У багатому, збалансованому смаку рому присутні виразні солодкі тони дуба та лісових трав, кориці та чорносливу. У післясмаку чути нюанси кави.
- Гастрономічна поєднуваність: Ром La Hechicera служить чудовим дижестивом, він чудово поєднується з міцною колумбійською сигарою.
- Температура подачі: 18–20 °С
- Виробник: Destilerias Unidas
- Країна: Перу
- Класифікація: Темний ром
- Витримка: 5 років
- Колір: Темний
- Об `єм: 1 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Ром
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Темно-золотий.
- Аромат: Ром солодкий, димний, з відтінками сухофруктів.
- Смак: Ром злегка солодкий, з дуже повним тілом, м'якими деревними і фруктовими нотками.
- Гастрономічна поєднуваність: Ром ідеально підходить для вживання в чистому вигляді, з льодом, з імбирним елем або колою.
- Температура подачі: 16-18 °С
- Виробник: Ron Barcelo
- Країна: Домініканська Республіка
- Класифікація: Золотий ром
- Витримка: 3 років
- Колір: Золотий
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 37.5%
- Категорія: Ром
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Золотисто-бурштиновий.
- Аромат: У букеті чітко виділяються карамельні ноти, з відтінками фруктового пирога.
- Смак: Дуже збалансований і м'який ром. У смаку присутні ніжні пряні і свіжі відтінки зелених фруктів. Післясмак тривалий, трохи солодкувате.
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеально підійде як інгредієнт для коктейлів, також можна вживати з льодом.
- Температура подачі: 16-18 °С
- Виробник: Burlington Drinks
- Країна: Велика Британія
- Класифікація: Ромовой напиток
- Витримка: Не вказано
- Колір: Золотий
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 35%
- Категорія: Ром
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Бурштиновий.
- Аромат: Ром демонструє гармонійний аромат з характерними відтінками ванілі, лайма та прянощів.
- Смак: Округлий, збалансований смаком з нотами прянощів, чорного перцю, ванілі та лайма, що плавно переходять у зігріваючий післясмак.
- Гастрономічна поєднуваність: Ром рекомендується вживати у поєднанні з колою, у складі коктейлів.
- Температура подачі: 18-20 °C
- Виробник: Destileria Serralles
- Країна: Пуерто-Ріко
- Класифікація: Золотий ром
- Витримка: 5 років
- Колір: Золотий
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 40%
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Золотистий.
- Аромат: Ром приваблює складним, елегантним ароматом з трав'яними відтінками, які гармонійно доповнюються нюансами груші, яблука та родзинок.
- Смак: Ром демонструє багатий, теплий смак з нотами ананаса, ванілі, чорного перцю і дуба. У довгому, п'янкому посмаку відчуваються нюанси кориці та перцю.
- Гастрономічна поєднуваність: Ром - чудовий дижестив, а також складник для коктейлів.
- Температура подачі: 12-16 °C
- Виробник: R.L. Seale & Co
- Країна: Барбадос
- Класифікація: Золотий ром
- Витримка: 5 років
- Колір: Золотий
- Об `єм: 0.7 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Ром
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Золотисто-бурштиновий.
- Аромат: М'який, ніжний, збалансований та багатошаровий солодкуватими нотами тропічних фруктів, відтінками солодких спецій та легкими дубовими нюансами від тривалої витримки у бочках.
- Смак: Насичений, складний, запашний, спокусливий солодкувато-терпкий з фруктовими тонами, нюансами солодкий спецій та карамелі, легкими нотками дуба та чудовим, теплим післясмаком.
- Температура подачі: 16–18 °C