Вино Італії DOMODO Negroamaro Puglia IGP, 12.0%, Червоне, Сухе, 0.75 л. [8023354044218]
- Виробник: Cantine San Marzano
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
В 1962 році 19 виноробів з San Marzano, сім'ї яких обробляли землю протягом кількох поколінь, об'єднали свої зусилля для створення виноробні Cantina San Marzano. Зараз виноробня налічує 1200 виноградників, вона стала однією з найвідоміших в Апулії. Безпосередній зв'язок із землею є відправною точкою для існування цієї виноробні. Не дивно, що творці Cantine San Marzano присвятили себе вирощуванню в основному двох великих сортів винограду Апулії: Примітиві та Негромаро. Cantine San Marzano стане приємним відкриттям для тих, хто ще не встиг познайомитися з червоними винами цього регіону. У кожній пляшці ви зможете відчути особливий зв'язок між любов'ю до землі й інноваціями. Щоб підтвердити це, досить лише згадати численні позитивні оцінки та думки всіх основних гідів. Крім цього, Cantine San Marzano також створює солодкі вина, з великою різноманітністю Primitivo Passito. Кожна пляшка вина є підтвердженням широкого потенціалу Апулії, землі, яка з щороку дедалі більше відкривається завдяки розвитку виробництва, орієнтованого на якість. На сьогодні вина San Marzano поширені в багатьох країнах світу, як-от Німеччина, Японія, США, Канада, Швейцарія, Великобританія, Бразилія, Бельгія, Нідерланди тощо. Продукція San Marzano також випускає такі лінійки як Primavoce, Masseria Pietrosa, Vora і Palmenti.
Характристики | |
Виробник | Cantine San Marzano |
Країна | Італія |
Регіон | Апулія |
Класифікація | IGP |
Сорт винограду | Негроамаро |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Червоне |
Міцність | 12% |
Особливості | Виноградники знаходяться в серці так званої землі "terra rossa" (червона грунт). Збір винограду проходить на другий і третій тижні вересня. |
Категорія | Тихе |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Пурпурно-червоний з темно-фіолетовим відтінком |
Аромат | Інтенсивний, фруктовий з нотами чорної смородини, вишні, диких ягід, трохи відчуваються прянощі (чебрець) і кремній. |
Смак | М'який і збалансований, з приємними округлими танинами, ніжним, але злегка гострим (специфічність даного сорту) і довгим післясмаком. |
Гастрономічна поєднуваність | Дуже добре поєднується з першими стравами, усіма видами м'ясних страв і зрілими сирами. |
Температура подачі | 16-18 ° C |