Вино ігристе Італії Enoitalia, Soffio Prosecco Rose Extra Dry Millesimato, Veneto DOC , 11.0%, Рожеве, Сухе, 0.75 л [8003625022183]
- Бренд: Soffio
- В наявності
510 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
грн
510 грн
В наявності
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи,
які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.
Рожеве ігристе вино Соффіо Просекко Розе Екстра Драй Міллезімато виготовляють з винограду сортів Глера та Піно Неро. Вініфікація (або перша ферментація) відбувається для двох сортів окремо в резервуарах з нержавіючої сталі при контрольованій температурі. Отримане таким чином вино, зване основою spumante, змішують та відправляють в резервуари із нержавіючої сталі, піддаючи його контакту з відбірними дріжджами. Вино контактує с дріжджами протягом двох місяців.
Характеристики | |
Країна | Італія |
Регіон | Венето |
Класифікація | DOC |
Сорт винограду | Глера 90%, Піно Неро 10% |
Вміст цукру | Сухе |
Колір | Рожеве |
Об `єм | 0.75 л |
Міцність | 11% |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Ніжно-рожевий з легким перляжем |
Аромат | Квітковий, з нотами вишні та лісових ягід |
Смак | Збалансований, хрусткий. Післясмак стійкий, освіжаючий |
Гастрономічна поєднуваність | Рибні страви, морепродукти, біле м’ясо. Ідеальний аперитив |
Температура подачі | 10-12℃ |
Рекомендовані товари
- Виробник: Codorniu
- Країна: Іспанія
- Регіон: Каталонія
- Класифікація: DO
- Сорт винограду: Монастрель, Гренаш, Піно Нуар (Піно Неро)
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Рожеве
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 12%
- Зрілість: Пити
- Категорія: Ігристе вино
- Пакування: Скло
- Колір (опис): Блідий рожевий середньої і високої інтенсивності. Інтенсивний потік бульбашок, які утворюють легку пінку на поверхні.
- Аромат: Приємні аромати полуниці та вишні з легкими дріжджовими нотками. Ці аромати супроводжують складними ароматами від старіння (сухофрукти, горіхи та родзинки).
- Смак: Чистий, м'який, збалансований, з фруктово-ягідним профілем, пікантною кислинкою та сухим, чарівним післясмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Вино стане прекрасним аперитивом і відмінно підійде до закусок.
- Температура подачі: Рекомендується подавати охолодженим (6-8 ° C). При необхідності, залиште вино на кілька годин в відрі з льодом, водою і сіллю. Уникайте різкого охолодження в морозильній камері. Можна зберігати у вертикальному положенні.
- Виробник: Alba Luna
- Країна: Італія
- Регіон: Тревізо
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Глера
- Вміст цукру: Екстра-драй
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 11%
- Колір (опис): Колір солом'яно-жовтий зі світло-зеленими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат цукатів, зелених яблук і груші, легкими цитрусовими нотами.
- Смак: Чистий, ароматний, зі свіжою хрусткою кислотністю, але дуже ніжний, завдяки невеликій кількості природного залишкового цукру.
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеально підходить як аперитив або для супроводу рибних страв, свіжих фруктів, випічки.
- Температура подачі: 6-8 ° C
- Виробник: Piera
- Країна: Італія
- Регіон: Фріулі
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Ріболла Джалла
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 12%
- Колір (опис): Блискучий солом’яно-жовтий зі стійким перляжем
- Аромат: Насичений, з відтінками яблука, персика та грейпфрута
- Смак: Свіжий, з цитрусовими та мінеральними нотами. Післясмак стійкий
- Гастрономічна поєднуваність: Рибні страви, біле м’ясо та овочі. Ідеальний аперитив
- Температура подачі: 8-10ºC
- Країна: Італія
- Регіон: Венето
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Глера
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Біле
- Міцність: 10.5%
- Колір (опис): Солом’яно-жовтий.
- Аромат: Ноти акації, груші та зеленого яблука.
- Смак: Збалансований, з мінеральним післясмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Рибні страви, морепродукти, біле м’ясо. Ідеальний аперитив
- Температура подачі: 8-10℃
- Країна: Італія
- Регіон: Венето
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Глера 90%, Піно Неро 10%
- Міцність: 11%
- Колір (опис): Ніжно-рожевий з легким перляжем
- Аромат: Квітковий, з нотами вишні та лісових ягід
- Смак: Збалансований, хрусткий. Післясмак стійкий, освіжаючий
- Гастрономічна поєднуваність: Рибні страви, морепродукти, біле м’ясо. Ідеальний аперитив
- Температура подачі: 10-12℃
- Країна: Італія
- Регіон: Венето
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Глера, Піно Неро, Шардоне
- Колір: Рожеве
- Міцність: 11%
- Колір (опис): Коралово-рожевий зі стійким перляжем та дрібними бульбашками
- Аромат: Білі квіти, відтінки яблука та груші, а також червоних ягід, полуниці
- Смак: Збалансований, з легкою кислотністю. Післясмак тривалий, кремовий
- Гастрономічна поєднуваність: Холодні закуски, риба, біле м’ясо, свіжі сири, піца
- Температура подачі: 10-12ºC
- Країна: Україна
- Вміст цукру: Брют
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 13.5 %
- Аромат: Свіжі соковиті стиглі фрукти (алича, абрикос, зелений персик, ананас) з відтінками білих квітів
- Смак: Злагоджений, збалансований з приємним післясмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Молюски (устриці, мідії), рибні страви, м'які сири
- Температура подачі: +7 ºС до +9 ºС
- Країна: Україна
- Вміст цукру: Брют
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 10.0-13.5 %
- Аромат: Стриманий, легкі нотки яблука, цитрусових, свіжоспеченого хліба
- Смак: Злагоджений, збалансований з приємним післясмаком
- Гастрономічна поєднуваність: Молюски (устриці, мідії), рибні страви, м'які сири
- Температура подачі: +7 ºС до +9 ºС
- Країна: Австрія
- Класифікація: PDO
- Сорт винограду: Грюнер Вельтлінер
- Витримка: Витримане
- Вміст цукру: Брют
- Колір: Біле
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 12%
- Вид: Ігристе
- Аромат: з фруктовими ароматами грейпфрута, лайма, груші та відтінками білого перцю
- Смак: У смаку благородне, освіжне, з довгим виразним посмаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Грюнер вельтлінер - одне з тих білих вин, які подають до м'яса. Традиційний варіант - це, звісно, телячий шніцель у супроводі неодмінного картопляного салату та лимона. Але також, завдяки гарній кислотності та пряності, грюнер чудово зіграє з куркою, індичкою, свининою, омлетами, рибою на грилі, анчоусами та практично всіма овочами, включно зі спаржею. Він прекрасно витримує натиск великої кількості спецій, зокрема і змішаних, і дійсно гострих, як-от каррі
- Температура подачі: 8-10 °С