Купити онлайн вино Португалії, Tussock Jumper, Touriga Nacional-Aragonez / Тассек Джампер, Турига Насьональ-Аргонеж, Червоне, Сухе, 13.5%, 0.75 л [3760204540173] - самовивіз у Києві з магазинів PROВИНО|Купити з доставкою в УкраїніНайкраща ціна, відгуки
Вино Португалії, Tussock Jumper, Touriga Nacional-Aragonez / Тассек Джампер, Турига Насьональ-Аргонеж, Червоне, Сухе, 13.5%, 0.75 л [3760204540173]
Акція -24%

Вино Португалії, Tussock Jumper, Touriga Nacional-Aragonez / Тассек Джампер, Турига Насьональ-Аргонеж, Червоне, Сухе, 13.5%, 0.75 л [3760204540173]

395 грн 299 грн
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
-OR-
Придбати алкогольні напої можуть особи, які досягли 18 років. Надмірне вживання алкоголю шкодить вашому здоров'ю.
Якісні продовольчі товари обміну і поверненню не підлягають. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність і збереження його товарного вигляду.

Виноград для Tussock Jumper Touriga Nacional-Aragonez вирощують в регіоні Алентежу на грунтах, які багаті сланцем та магнієм. Регіон розташований на півдні Португалії, в долині між ріками Тежу та Алгарве, та займає перше місце в країні з виноробства. Навіть в середині зими тут яскраво світить сонце, повітря прозоре.  Опадів випадає дуже мало, а літні дні дуже спекотні, тому збір врожаю починається вже в третій тиждень серпня.   

Збирають виноград вночі, для збереження максимальної ароматної наповненості, після чого його одразу направляють на виноробню. Перед розливом 50% вина витримують в бочках з американського та французького дуба протягом 6 місяців

Характеристики
Виробник Wineforces S.A.R.L.
Країна Португалія
Регіон Алентежу
Сорт винограду Арагонеж, Турига Насьональ
Вміст цукру Сухе
Колір Червоне
Об `єм 0.75 л
Міцність 13.5%
Рейтинг Wine Spectator (USA) - 85 балів
Категорія Тихе вино
Пакування Скло
Дегустаційні замітки
Колір (опис) Рубіново-червоний
Аромат Відтінки білих квітів та домінуючі ноти деревини
Смак Збалансований, фруктовий, округлі таніни, ноти кокосу та шоколаду. В післясмаку відчуваються фрукти в поєднанні зі спеціями
Гастрономічна поєднуваність М'ясо, м'які сири і паста
Температура подачі 16-18°С

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Рекомендовані товари