Віскі Clan Campbell / Клан Кемпбелл, 40%, 0.7 л [5010739670400]
- Бренд: Clan Campbell
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Clan Campbell —
це бренд купажного шотландського віскі, створений 1984 року, належить до групи
Pernod Ricard, виготовлений відповідно до шотландських традицій, виробничий
процес якого починається з дуже ретельного добору найкращих односолодових і
зернових віскі та завершується витримкою не менш ніж 3 роки у бочках з
американського та французького дуба, а також дубових бочках, у яких раніше
витримувався карибський ром. Віскі Clan Campbell готують із понад 20 сортів
скотчу, не менш ніж 30% якого становлять віскі, приготовані в регіоні Speyside.
Саме вони й надають віскі характерну фруктову солодкість. А ось скотчі,
виготовлені в Highlands і на острові Islay, які також входять у купаж віскі
Clan Campbell, дають йому досконалість і ніжну м'якість смаку.
Clan Campbell входить до 15 найбільш
продаваних шотландських віскі у світі. Clan Campbell не продається у
Великобританії, проте бренд є лідером на ринку Франції за обсягом, він також
трапляється в Італії, Іспанії та деяких азійських країнах.
Асортимент містить оригінальний Clan
Campbell "The Noble", випущений 1948 року, і Clan Campbell Dark,
представлений у червні 2017 року.
Clan Campbell Dark має неймовірно м'який аромат, насичений ароматами гострого
апельсина, абрикосового варення й меду, зміцнений солодкою пряною корицею з
теплим, м'яким, стійким фінішем.
Характеристики | |
Виробник | Glenallachie |
Країна | Шотландія |
Регіон | Хайленд |
Класифікація | Купажований |
Витримка | 3 років |
Об `єм | 0.7 л |
Міцність | 40% |
Категорія | Віскі |
Пакування | Скло |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Блідо-золотий |
Аромат | Злегка фруктовий, з гарними димними, квітковими та ванільними нотами |
Смак | Збалансований, з солодкими та складними нотами торфу та відтінками лісового горіха, також є солодкі нотки карамелі та солоду |
Гастрономічна поєднуваність | Ідеально підходить для пиття у чистому вигляді, з льодом або у суміші з колою, а також прекрасно поєднується з фруктовими десертами |
Температура подачі | 20–22 °С |