Віскі The Glenlivet, Founder's Reserve / Гленлівет, Фаундерс Резерв, 40%, 0.7 л (под. уп.) [5000299609347]
- Бренд: The Glenlivet
- В наявності
Ціна доступна тільки для інтернет-магазину
Віскі Founder's Reserve, що володіє класичним
для бренду Glenlivet ароматом і вершковою текстурою, є повагою до того, з кого
все почалося — засновнику The Glenlivet Джорджу Сміту. Солодкий фруктовий смак
Founder's Reserve максимально повторює смак того віскі, який Сміт уперше
представив у 1824 році. Але прихильність до інновацій, якою колись відрізнявся
і Джордж Сміт, дозволила надати цьому класичному односолодовому віскі сучасний
стиль. Для витримки віскі були відібрані різні бочки: традиційні дубові бочки,
старі дубові бочки та американські дубові бочки першого заповнення, які раніше
ніколи не використовувалися для дозрівання шотландського віскі. Селективне
використання бочок забезпечує віскі гладку, вершкову насолоду, яка гармонійно
поєднується з делікатними та складними фруктовими тонами, які вже присутні у
віскі. "Ми намагалися залишатися вірними своєму оригінальному баченню, щоб
створити остаточний гладкий солодовий віскі зі Спейсайду, де якість має
першорядне значення", - каже майстер-дистилятор Алан Вінчестер.
Характеристики | |
Виробник | The Glenlivet |
Країна | Шотландія |
Регіон | Спейсайд |
Класифікація | Односолодовий |
Витримка | Не вказано |
Об `єм | 0.7 л |
Міцність | 40% |
Категорія | Віскі |
Пакування | Подарункова упаковка |
Дегустаційні замітки | |
Колір (опис) | Світло-золотий |
Аромат | В ароматі віскі сплітаються відтінки апельсинової цедри, цитрусових фруктів, інжиру, сливи, іриски, шоколаду, родзинок, абрикосового вина, нюанси солодкої кориці та жимолості |
Смак | Фруктовий смак віскі має гладку кремову текстуру. Солодкі відтінки іриски, молочного шоколаду, груші та яблучного пирога врівноважені хрусткими цитрусовими нотами та пряними (аніс) нюансами. Післясмак тривалий, вершкове, з нюансами іриски, дуба, солодкого ячмінного цукру та шоколаду з родзинками |
Гастрономічна поєднуваність | Віскі є ідеальним дижестивом: у чистому вигляді чи з льодом. Його можна подати до легких страв із лосося. |
Температура подачі | 20–22 °С |