Мініатюри
- Виробник: Pirovano
- Країна: Італія
- Регіон: П'ємонт
- Сорт винограду: Треббьяно 100%
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Аромат: Вино демонструє елегантний аромат з фруктовими відтінками.
- Смак: У вина сухий, свіжий смак з фруктовими відтінками, збалансованої кислотністю і тривалим післясмаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино добре поєднується з пастою, стравами з м'яса і сирами.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Виробник: Remy Martin
- Країна: Франція
- Класифікація: XO
- Об `єм: 0.05 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Коньяк
- Колір (опис): Темно-бурштиновий, з відтінками червоного дерева
- Аромат: Ніжний, з нотами кориці, інжиру, цукатів і соковитою сливи
- Смак: Гармонійний, з нотками ірису і жасмину. Післясмак стійке і приємне
- Гастрономічна поєднуваність: Рекомендується вживати в чистому вигляді або з льодом, також відмінно розкривається в поєднанні з сигарою
- Виробник: Finlandia Vodka Worldwide LTD
- Країна: Фінляндія
- Об `єм: 0.05 л
- Міцність: 40%
- Аромат: Яскравий аромат наповнений нотами чорної смородини.
- Смак: Горілка має фруктовим смаком з унікальною терпкістю і затяжним післясмаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Водку можно употреблять как в чистом виде, так и со льдом, прекрасно сочетается с цитрусовыми соками, тоником, лаймом и является отличной базой для оригинальных коктейлей. Лучше всего подходит к мясным и рыбным блюдам: жаркому, шашлыку, стейкам, мясу под ягодным соусом, солянкам, семге на гриле, балыку. В качестве закусок идеальны маринады и соленья.
- Температура подачі: 8 - 10 ° С
- Виробник: Finlandia Vodka Worldwide LTD
- Країна: Фінляндія
- Об `єм: 0.05 л
- Міцність: 40%
- Аромат: Свіжий, округлий. Незабутні тропічні ноти кокоса доповнюються ніжністю ванілі.
- Смак: Характерна м'якість і легкість, притаманна всій лінійці горілки Finlandia. Відрізняється гармонійним смаковим поєднанням інтонацій кокоса з ненав'язливою солодкістю ванілі і ірису.
- Гастрономічна поєднуваність: Чудова як в чистому вигляді, так і для створення яскравих коктейлів з екзотичним характером.
- Температура подачі: 8 - 10 ° С
- Виробник: Finlandia Vodka Worldwide LTD
- Країна: Фінляндія
- Об `єм: 0.05 л
- Міцність: 40%
- Аромат: У м'якому ароматі горілки відчуваються запашні ноти журавлини.
- Смак: Горілка має приголомшливо м'яким смаком, додаткову родзинку якому надають яскраві, соковиті ноти північній журавлини.
- Гастрономічна поєднуваність: Водку можно употреблять как в чистом виде, так и со льдом, прекрасно сочетается с цитрусовыми соками, тоником, лаймом и является отличной базой для оригинальных коктейлей. Лучше всего подходит к мясным и рыбным блюдам: жаркому, шашлыку, стейкам, мясу под ягодным соусом, солянкам, семге на гриле, балыку. В качестве закусок идеальны маринады и соленья.
- Температура подачі: 8 - 10 ° С
- Виробник: Finlandia Vodka Worldwide LTD
- Країна: Фінляндія
- Об `єм: 0.05 л
- Міцність: 37.5%
- Аромат: У легкому ароматі горілки відчуваються запашні ноти грейпфрута.
- Смак: Горілка має приголомшливо м'яким, насиченим і свіжим смаком з іскристими нотами соковитої м'якоті і цедри грейпфрута.
- Гастрономічна поєднуваність: Водку можно подавать как в чистом виде со льдом, так и использовать для приготовления оригинальных коктейлей. Прекрасно сочетается с жарким-по домашнему, мясом под винным или ягодным соусом, блинами, запеченной дичью, а также мясом домашней птицей, фаршированным фруктами. В качестве закусок идеальны оливки, мясные, овощные и даже фруктовые салаты.
- Температура подачі: 8 - 10 ° С
- Виробник: Finlandia Vodka Worldwide LTD
- Країна: Фінляндія
- Об `єм: 0.05 л
- Міцність: 40%
- Аромат: Горілка має м'який ароматом, особливу привабливість якій дарують запашні ноти південного лайма.
- Смак: Горілка має приголомшливо м'яким смаком, а свіжі та соковиті цитрусові ноти лайма дарують букету додаткову родзинку і приємний післясмак.
- Гастрономічна поєднуваність: Водку можно употреблять как в чистом виде, так и со льдом, является идеальной основой для коктейлей. Превосходно сочетается с мясными и рыбными блюдами: стейками, шашлыком, запеченной домашней птицей, форелью и семгой на гриле или углях, а также рыбой под белым или винным соусом. В качестве закусок лучше всего подойдут блины, белые грибы в сметане, а также различные маринады.
- Температура подачі: 8 - 10 ° С
- Виробник: Ron Barcelo
- Країна: Домініканська республіка
- Витримка: 5-7 років в дубових бочках з-під бурбона
- Об `єм: 0.05 л
- Міцність: 37.5%
- Медалі: 2000 - Срібло - Rum Fest 2003 - Золото - International Rum Festival 2005 - Бронза - The International Wine and Spirits Competition 2005 - Срібло - International Review of Spirits 2011 - Бронза - Blend Wine & Spirits Sip Awards
- Колір (опис): Бурштиновий
- Аромат: В ароматі переважають ноти карамелізованих горіхів, шоколаду, ванілі, карамелі, тютюну та ніжного анісу, що переходять в відтінки кави-мокко і збитих вершків.
- Смак: Насичений і вишуканий смак з горіховими (трохи підсмаженими), карамелевими, ніжно-вершковим тонами, в доповненні з легкими дубовими відтінками. Закінчується тривалим карамельним післясмаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Завдяки ніжному горіхово-карамельний смак рому, його прекрасно вживати в чистому вигляді, трохи підігрів келих в руках. Також добре поєднується з льодом і як основа для коктейлів (Barceló Golden Sling, Cuba Libre, Old Fashioned, Malibu).
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Cointreau
- Країна: Франція
- Регіон: Анжера
- Об `єм: 0.35 л
- Міцність: 40%
- Категорія: Лікер
- Аромат: Приємний, багатий, яскраво виражений апельсиновий, з присутністю ефірних масел
- Смак: Солодкий, спочатку м'який, потім обпалює, з насиченими нотами апельсинів і пряним присмаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Поєднується з фруктовою закускою, як аперитив, а також широко використовується для приготування коктейлів
- Температура подачі: 10-15 ° C
- Виробник: Saint-Remy
- Країна: Франція
- Класифікація: XO
- Витримка: Не менше 6 років
- Об `єм: 0.05 л
- Міцність: 40%
- Аромат: Багатий і складний. Ароматні ванільні і деревні нотки перегукуються з відтінками стиглих фруктів і меду.
- Смак: Інтенсивний і ароматний. Тонкі ноти деревини і ванілі збагачені тонами пряників, зацукрованих абрикосів, фініків, інжиру і горіхів.
- Гастрономічна поєднуваність: Гарний як дижестива, а також як інгредієнт для різних коктейлів.
- Температура подачі: 18-20 ° C