Тихе вино
Уточнити Пошук
- Виробник: Bodega Septima
- Країна: Аргентина
- Регіон: Мендоза
- Сорт винограду: Мальбек
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Дуже насичений і глибокий колір, з помітними фіолетовими тонами
- Аромат: Аромат підкреслює аромат свіжих фруктів, таких як слива, вишня та ожина. Нотки карамелі, фруктового джему і чебрецю завершуються, супроводжуючи широту аромату
- Смак: Солодкий і гармонійний. Має тривалий післясмак із смаком вишневого варення
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеально поєднується з червоним м’ясом, дичиною та вишуканими стравами
- Температура подачі: 14-16°C
- Виробник: Wineforces S.A.R.L.
- Країна: ПАР
- Регіон: Західно-Капська провінція
- Класифікація: WO
- Сорт винограду: Шираз, Гренаш, Віоньо
- Вміст цукру: Сухе
- Аромат: Свіжий, з нотами чорних оливок і шкіри.
- Смак: Елеганктний, з нотами лісових ягід.
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно підійде до смаженого м'яса, сирів, піци.
- Температура подачі: 16-18°С
- Виробник: Wineforces S.A.R.L.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Кастилія-Леон
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Темпранільйо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Насичений, фіолетовий
- Аромат: Складний, домінуючі відтінки стиглих ягід, відтінки лакриці
- Смак: Збалансований, таніни виражені, відтінки червоних фруктів, вершковий післясмак
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно доповнить ростбіф, стейк, сири.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Виробник: Masia Bach
- Країна: Іспанія
- Регіон: Каталонія
- Сорт винограду: Каберне Совіньон, Мерло, Темпранільо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Глибокий вишнево-червоний з рубіновими та кришталевими відтінками.
- Аромат: Широкий асортимент ягід, сливи, бальзамічних і пряних нот і відтінків кедра.
- Смак: М'яке, обволікаюче входження, з приємними нотками цукатів. Добре збалансований і теплий, з м'якими танінами і хорошою стійкістю.
- Гастрономічна поєднуваність: Надзвичайно універсальне вино чудово поєднується з різноманітними стравами: тушкованими та смаженими на грилі овочами та м’ясом, макаронними виробами, м’ясистою жирною рибою, тунцем із соусом, стравами з рису з м’ясом, пасерованими або запіканими грибами, холодними м’ясами та напівв’яленими сирами
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Bodegas Bilbainas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Ріоха
- Класифікація: DOС
- Сорт винограду: Темпранільо, Гренаш
- Витримка: 12 місяців в американських дубових бочках
- Колір (опис): Гранатово-вишневий колір середньої інтенсивності з фіолетовими переливами.
- Аромат: Червоні фрукти (малина), фіолетові квіти та солодка, характерні для сортів, і спеції з певною смаженою пам’яттю (ваніль, кокос).
- Смак: Це вино з приємним смаком, з легкими танінами, дуже поліроване. Збалансований, з фруктовими спогадами та середньою стійкістю.
- Гастрономічна поєднуваність: Поєднується з вершковими і напівв'яленими сирами. Сосиски, гриби, страви з бобових або картопляний омлет, на додаток до класичного поєднання: м’ясні страви
- Температура подачі: 16-18 ° C. Рекомендується відкрити пляшку за півгодини до подачі.
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
- Витримка: 4 місяці в бочках з американського дуба
- Колір (опис): Глибокий вишнево-гранатовий, чистий і блискучий.
- Аромат: Інтенсивний, елегантний і гармонійний. Можна почути червоні і чорні фрукти на тлі деревних і підсмажених нот, мінеральні нюанси.
- Смак: Вино середньої щільності з дуже хорошою структурою і кислотністю, що робить його приємним і легким для пиття, збалансованим і виразним з бархатистими і солодкуватими танинами. Післясмак довге з тонкою солодкістю.
- Гастрономічна поєднуваність: Дуже добре поєднується зі стравами з червоного і білого м'яса, м'ясних рагу, тушкованою жирною рибою, твердими і витриманими сирами. Також доповнить традиційні гаспачо з регіону Хумілья і іберійських ковбасу.
- Температура подачі: 12-15 ° С
- Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
- Витримка: Витримується 4 місяці в американських дубових бочках.
- Колір (опис): Глибокий, червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат червоних стиглих фруктів з підсмаженими тонами та приємною вершковістю.
- Смак: Дуже насичений, фруктовий і ароматний смак, м'ясистий і підсмажений зі зрілими і стиглими танинами, м'якою і приємною кислотністю. Післясмак довгий, з відтінками ванілі і кориці.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино буде чудовою парою для свинини, телятини, червоної риби, твердих і напівтвердих сирів, стейків і салатів.
- Температура подачі: 12-15°C
- Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Каберне Совіньон
- Витримка: Не менше 18 місяців в бочках з американського дуба
- Колір (опис): Інтенсивний, темно-вишневий. Густі краплі злегка забарвлюють скло.
- Аромат: Интенсивный, свежий. Первоначально чувствуются поджаренные и бальзамические ноты. После этого открываются ароматы черных фруктов с нотами спелых красных фруктов, также чувствуются легкие ароматы лакрицы со сливочной пряностью. Присутствуют тонкие нюансы цветов и табака.
- Смак: Структурований, насичений, гладкий, свіжий і дуже солодкий.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино відмінно підійде до червоного м'яса, дичини, фуагра і чорним фруктам, карамелізований м'яса, гусака, смаженого ягняти, Іберійського холодного м'яса, рагу, блакитним сирам, козячим і овочами сирів.
- Температура подачі: 12-15 ° С
- Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Каберне Совіньйон
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Насичений червоний колір з фіолетовими відблисками
- Аромат: Чорні фрукти, з нотками підсмаженого та копченого
- Смак: Має солодкі, але тонкі таніни, які роблять його дуже добре структурованим вином
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеально підходить до м’яса дичини, баранини, рагу та м’яса на грилі. Його також можна поєднувати з макаронними виробами та закусками.
- Температура подачі: 12 - 15ºC
- Виробник: Legaris
- Країна: Іспанія
- Регіон: Рібера дель Дуеро
- Сорт винограду: Темпранільо 93%, Каберне Совіньон 7%
- Витримка: 12 місяців в дубових бочках
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Інтенсивний темно-вишневий, з пурпуровими відтінками
- Аромат: Насичений аромат червоних фруктів, з підсмаженими і бальзамними нотами від витримки в дубі
- Смак: Інтенсивний, елегантний, відмінно збалансований. післясмак стійке
- Гастрономічна поєднуваність: Смажене порося, рагу, м'ясні запіканки, напівтверді сири.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Виробник: Wineforces S.A.R.L.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Кастілія Ла Манча
- Сорт винограду: Темпранільо, Каберне Совіньйон
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Насичений червоний
- Аромат: Темні фрукти, землисті ноти та відтінок прянощів
- Смак: Насичений фруктовий, м’який смак
- Гастрономічна поєднуваність: Стейк, ростбіф, м`ясо на грилі, сир
- Температура подачі: 18ºC
- Країна: Італія
- Регіон: Апулія
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Негроамаро, Примітиво
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Рубіново-червоний
- Аромат: Ноти стиглої вишні та червоних фруктів
- Смак: Чудовий баланс кислинки та солодкуватості
- Гастрономічна поєднуваність: Паста, в’ялене м’ясо та витримані сири
- Температура подачі: 16-18ºC
- Виробник: San Marzano
- Країна: Італія
- Регіон: Абруццо
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монтепунчіано
- Рік (вінтаж): 2014
- Колір (опис): Глибокий рубіново-червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат сливи і вишні з нотками розмарину і ванілі.
- Смак: Вино повнотіле, м'яке, Пітко, смак добре збалансований.
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеальною парою стане гостра салямі, паста і зрілі сири.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Виробник: Cantine San Marzano
- Країна: Італія
- Регіон: Апулія
- Класифікація: IGP
- Сорт винограду: Примітиву
- Рік (вінтаж): 2016
- Колір (опис): Глибокий рубіновий з фіолетовими відтінками
- Аромат: Інтенсивна і широка палітра ароматів, зокрема добре чутні: вишня, черешня, трохи спеції.
- Смак: Легке і м'яке, добре структуроване вино, зі збалансованими танинами, тривалим фруктовим присмаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Рекомендуємо вживати з першими стравами, стравами з червоного м'яса і дичиною, зрілими сирами.
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Країна: Італія
- Регіон: Тревенеціе
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Рабозо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Аромат: Приємний, з нотами фруктів та польової фіалки
- Смак: Свіжий, з солодкуватими нотами та високою кислотністю
- Гастрономічна поєднуваність: Червоне м'ясо, курка, дичина, холодні м’ясні закуски та витримані сири, а також різноманітні закуски
- Температура подачі: 16-18ºC
- Країна: Італія
- Регіон: Фріулі
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Рефоско даль Педунколо Россо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Глибой рубіново-червоний з фіолетовими відблисками
- Аромат: Малини та чорниці з трав’янистими та пряними нотами
- Смак: Збалансований, структурований, гладкий. В післясмаку джем та нюанси шкіри
- Гастрономічна поєднуваність: Яловичина (особливо смажена), холодні м’ясні закуски та пікантні сири
- Температура подачі: 16-18ºC
- Виробник: Cantina di Verona
- Країна: Італія
- Регіон: Венето
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Корвіна, Рондінелла
- Рік (вінтаж): 2014
- Колір (опис): Яскравий рубіново-червоний.
- Аромат: Приємний букет диких ягід і варення.
- Смак: Сухий, гармонійний і гладкий.
- Гастрономічна поєднуваність: Всі види дичини, зрілі сири.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Каберне Совіньон
- Витримка: Витримується 4 місяці в американських дубових бочках.
- Колір (опис): Глибокий, червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат червоних стиглих фруктів, з приємною вершкове і підсмаженими тонами.
- Смак: Дуже насичений, фруктовий і ароматний смак, м'ясистий і підсмажений зі зрілими і стиглими танинами, м'якою і приємною кислотністю. Післясмак довгий, з відтінками ванілі і кориці.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино буде чудовою парою для свинини, телятини, червоної риби, твердих і напівтвердих сирів, стейків і салатів.
- Температура подачі: 12-15°C
- Виробник: Bodega Septima
- Країна: Аргентина
- Регіон: Мендоса
- Сорт винограду: Мальбек
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Яскравий рубіново-червоний
- Аромат: Чіткий і наполегливий. Ноти сливи та інжиру поєднуються з ванільними нотами витримки дуба, роблячи вино приємним і тонким
- Смак: Солодкий і щільний на смак, з привабливим мінеральним смаком. Довгий і стійкий смак, з ніжним ароматом солодких чорних ягід
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеально поєднується з червоним м’ясом, дичиною та вишуканими стравами
- Температура подачі: 16-18°C
- Виробник: Les Grands Chais de France
- Країна: США
- Регіон: Каліфорнія
- Сорт винограду: Каберне Совіньон
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Насичений рубіновий
- Аромат: Приємний, з нотами червоних фруктів, вишні, сливи, ягідного варення і ванілі.
- Смак: М'яка текстура, з низькою таніну
- Гастрономічна поєднуваність: Відмінно підійде до страв з м'яса, зрілим сирам, пасті з м'ясним соусом
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Країна: Франція
- Регіон: Languedoc-Roussillon
- Сорт винограду: Піно Нуар
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Насичений рубіновий з фіолетовими відблисками
- Аромат: Ноти малини, вишні, смородини
- Смак: Елегантний, оксамитовий, таніни шовкові
- Гастрономічна поєднуваність: М'ясо качки, каре ягняти, курка гриль.
- Температура подачі: 16-18ºC
- Країна: Франція
- Регіон: Бордо
- Класифікація: АOC
- Сорт винограду: 50% Каберне Совіньйон, 30% Мерло, 10% Каберне Фран, 10% Пті Вердо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Темно-рубіновий
- Аромат: Ноти чорної смородини, малини, фіалки, сандалового дерева та акації
- Гастрономічна поєднуваність: Страви з червоного м’яса, баранина, сири
- Температура подачі: 16-18ºC