Тихе вино
Уточнити Пошук
- Країна: Франція
- Регіон: Бордо
- Класифікація: АOC
- Сорт винограду: 50% Каберне Совіньйон, 30% Мерло, 10% Каберне Фран, 10% Пті Вердо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Темно-рубіновий
- Аромат: Ноти чорної смородини, малини, фіалки, сандалового дерева та акації
- Гастрономічна поєднуваність: Страви з червоного м’яса, баранина, сири
- Температура подачі: 16-18ºC
- Країна: Франція
- Регіон: Медок, Пойяк
- Класифікація: АOC
- Сорт винограду: 62% Каберне Совіньйон, 31% Мерло, 7% Каберне Фран
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Темно-фіолетовий
- Аромат: Яскраві тони ожини, чорниці та вишні, які переплітаються з відтінками кавових зерен та шкіри
- Гастрономічна поєднуваність: Страви з червоного м’яса, баранина, м’ясо на грилі, витримані сири, печеня з телятини
- Температура подачі: 16-18ºC
- Виробник: Wineforces S.A.R.L.
- Країна: ПАР
- Регіон: Західно-Капська провінція
- Класифікація: WO
- Сорт винограду: Шираз, Гренаш, Віоньо
- Вміст цукру: Сухе
- Аромат: Свіжий, з нотами чорних оливок і шкіри.
- Смак: Елеганктний, з нотами лісових ягід.
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно підійде до смаженого м'яса, сирів, піци.
- Температура подачі: 16-18°С
- Країна: Італія
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Монтепунчіано
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Аромат: Насичений, стигла вишня, чорна смородина
- Смак: Насичений, червоні ягоди, терпкий, спеції
- Гастрономічна поєднуваність: Сир, кролик, дичина, паста
- Температура подачі: 16-18 °C
- Країна: Іспанія
- Сорт винограду: Європейські сорти винограду
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Аромат: Стійкий фруктовий аромат з нотками стиглих фруктів
- Смак: Стійкий гармонійний і дуже приємний, м'який, фруктовий структурований смак з тривалим доповненням
- Гастрономічна поєднуваність: З білим м'ясом і всіма видами сирів
- Температура подачі: 15-18 °C
- Країна: Італія
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Корвіна
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Аромат: Вино має освіжний аромат з тонами сливи та стиглих ягід
- Смак: Сухий і збалансований смак, з м'якими танінами, які поліпшують його структуру.
- Гастрономічна поєднуваність: ковбасні вироби, сир, курка, риба на грилі
- Температура подачі: 14-16
- Країна: Україна
- Сорт винограду: Каберне Совіньон
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Аромат: Аромат, в якому домінує чорна смородина зі стиглою вишнею
- Смак: Смак округлий ягідний з гармонійною гіркуватістю
- Гастрономічна поєднуваність: М'ясо на грилі, страви з червоного м'яса, страви зі свинини, червоне в'ялене м'ясо
- Температура подачі: 18 °С
- Країна: Україна
- Сорт винограду: Мерло
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Міцність: 9.5-14%
- Аромат: Аромат вишневої випічки, ванілі з корицею
- Смак: Смак стиглої вишні з ванільними нотками.
- Гастрономічна поєднуваність: страви з червоного м'яса, страви зі свинини, червоне в'ялене м'ясо
- Температура подачі: 18 ℃
- Виробник: Shabo
- Країна: Україна
- Сорт винограду: Каберне Совіньон
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 3.0 л
- Аромат: Яскравий аромат розкривається ідеально збалансованими відтінками стиглих плодів, таких як: чорна смородина, малина, вишня. Елегантні дубові ноти витримки.
- Смак: Яскравий смак розкривається відтінками чорних і червоних стиглих фруктів. Добре збалансований з тривалим післясмаком і прекрасними танинами.
- Гастрономічна поєднуваність: Дичина, м'ясо, стейк, сири.
- Країна: Іспанія
- Сорт винограду: Гарнача
- Витримка: Без витримки
- Вміст цукру: Напівсолодке
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Аромат: Характерний, повний, фруктовий
- Смак: Насичений, багатий, збалансований
- Гастрономічна поєднуваність: Вино рекомендується подавати до десертів (запечені фрукти з корицею, випічка, сирні та йогуртові тістечка), морозива та свіжих фруктів
- Температура подачі: 16-18 ºC
- Країна: Італія
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Альяніко
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Аромат: Яскравий аромат вишні, чорних ягід і прянощів.
- Смак: У смаку Монтепунчіано дає глибокий, багатий і ніжний смак чорної вишні, а Альяніко додає структуру та нотку прянощів.
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеально поєднується зі смаженим червоним м'ясом, пастою, піцою.
- Температура подачі: 16-18
- Країна: Італія
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Пекорино
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Об `єм: 0.75 л
- Аромат: Вино має спокусливі аромати легких цитрусових, дині та екзотичних фруктів.
- Смак: Смак живий, зі свіжою кислотністю і легким тілом, екзотичні фрукти та цитрусові. Посмак довгий і приємний, з пікантною солоністю.
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеально поєднується з молюсками, птицею або знаменитим італійським сиром з овечого молока з однойменною назвою!
- Температура подачі: 8-10
- Виробник: Wineforces S.A.R.L.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Кастилія-Леон
- Класифікація: IGT
- Сорт винограду: Темпранільйо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Насичений, фіолетовий
- Аромат: Складний, домінуючі відтінки стиглих ягід, відтінки лакриці
- Смак: Збалансований, таніни виражені, відтінки червоних фруктів, вершковий післясмак
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно доповнить ростбіф, стейк, сири.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Виробник: Masia Bach
- Країна: Іспанія
- Регіон: Каталонія
- Сорт винограду: Каберне Совіньон, Мерло, Темпранільо
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Глибокий вишнево-червоний з рубіновими та кришталевими відтінками.
- Аромат: Широкий асортимент ягід, сливи, бальзамічних і пряних нот і відтінків кедра.
- Смак: М'яке, обволікаюче входження, з приємними нотками цукатів. Добре збалансований і теплий, з м'якими танінами і хорошою стійкістю.
- Гастрономічна поєднуваність: Надзвичайно універсальне вино чудово поєднується з різноманітними стравами: тушкованими та смаженими на грилі овочами та м’ясом, макаронними виробами, м’ясистою жирною рибою, тунцем із соусом, стравами з рису з м’ясом, пасерованими або запіканими грибами, холодними м’ясами та напівв’яленими сирами
- Температура подачі: 16-18 ° C
- Виробник: Bodegas Bilbainas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Ріоха
- Класифікація: DOС
- Сорт винограду: Темпранільо, Гренаш
- Витримка: 12 місяців в американських дубових бочках
- Колір (опис): Гранатово-вишневий колір середньої інтенсивності з фіолетовими переливами.
- Аромат: Червоні фрукти (малина), фіолетові квіти та солодка, характерні для сортів, і спеції з певною смаженою пам’яттю (ваніль, кокос).
- Смак: Це вино з приємним смаком, з легкими танінами, дуже поліроване. Збалансований, з фруктовими спогадами та середньою стійкістю.
- Гастрономічна поєднуваність: Поєднується з вершковими і напівв'яленими сирами. Сосиски, гриби, страви з бобових або картопляний омлет, на додаток до класичного поєднання: м’ясні страви
- Температура подачі: 16-18 ° C. Рекомендується відкрити пляшку за півгодини до подачі.
- Виробник: Codorniu
- Країна: Іспанія
- Регіон: Каталонія, Приорат
- Класифікація: DOC
- Сорт винограду: Гарнача 75%, Каріньян 25%
- Витримка: 18 місяців в бочках з французького дуба.
- Колір (опис): Глибокий, густий темно-вишневий з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат сливи, з мінеральними і лакричними нотками, а також аромати ванілі, перцю і підсмажених тостів від станенія в дубі.
- Смак: Міцний, маслянійстий, зі зрілими танинами і стійким післясмаком.
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеально підходить до рагу, витриманість сирів, іберійським ковбас, а також смаженого м'яса.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Виробник: Bodegas Fernando Castro
- Країна: Іспанія
- Регіон: Кастилія
- Сорт винограду: Мерло
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Багатий, рубіновий
- Аромат: Приємний, освіжаючий квітковий і фруктовий
- Смак: Наповнений пряними нотами, з вишуканим смаком
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно підходить до страв з червоного м'яса, птиці і витриманість сирів
- Температура подачі: 16-18 ºC
- Виробник: Vina Mercedes
- Країна: Іспанія
- Регіон: Кастилія
- Сорт винограду: Сіра (Шираз)
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Глибокий рубіновий, з фіолетовими відтінками
- Аромат: Насичений, Наполі нотами чорних фруктів, Евкаліпт і молочного шоколаду
- Смак: Багатий, солодкуватий і гармонійний
- Гастрономічна поєднуваність: Прекрасно доповнить м'ясні страви, салати і витримані сири
- Температура подачі: 16-18 ºC
- Виробник: Ego Bodegas
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
- Витримка: 4 місяці в бочках з американського дуба
- Колір (опис): Глибокий вишнево-гранатовий, чистий і блискучий.
- Аромат: Інтенсивний, елегантний і гармонійний. Можна почути червоні і чорні фрукти на тлі деревних і підсмажених нот, мінеральні нюанси.
- Смак: Вино середньої щільності з дуже хорошою структурою і кислотністю, що робить його приємним і легким для пиття, збалансованим і виразним з бархатистими і солодкуватими танинами. Післясмак довге з тонкою солодкістю.
- Гастрономічна поєднуваність: Дуже добре поєднується зі стравами з червоного і білого м'яса, м'ясних рагу, тушкованою жирною рибою, твердими і витриманими сирами. Також доповнить традиційні гаспачо з регіону Хумілья і іберійських ковбасу.
- Температура подачі: 12-15 ° С
- Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Сіра, Пті Вердо
- Витримка: Витримується 4 місяці в американських дубових бочках.
- Колір (опис): Глибокий, червоний з фіолетовими відтінками.
- Аромат: Інтенсивний аромат червоних стиглих фруктів з підсмаженими тонами та приємною вершковістю.
- Смак: Дуже насичений, фруктовий і ароматний смак, м'ясистий і підсмажений зі зрілими і стиглими танинами, м'якою і приємною кислотністю. Післясмак довгий, з відтінками ванілі і кориці.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино буде чудовою парою для свинини, телятини, червоної риби, твердих і напівтвердих сирів, стейків і салатів.
- Температура подачі: 12-15°C
- Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Каберне Совіньон
- Витримка: Не менше 18 місяців в бочках з американського дуба
- Колір (опис): Інтенсивний, темно-вишневий. Густі краплі злегка забарвлюють скло.
- Аромат: Интенсивный, свежий. Первоначально чувствуются поджаренные и бальзамические ноты. После этого открываются ароматы черных фруктов с нотами спелых красных фруктов, также чувствуются легкие ароматы лакрицы со сливочной пряностью. Присутствуют тонкие нюансы цветов и табака.
- Смак: Структурований, насичений, гладкий, свіжий і дуже солодкий.
- Гастрономічна поєднуваність: Вино відмінно підійде до червоного м'яса, дичини, фуагра і чорним фруктам, карамелізований м'яса, гусака, смаженого ягняти, Іберійського холодного м'яса, рагу, блакитним сирам, козячим і овочами сирів.
- Температура подачі: 12-15 ° С
- Виробник: Ego Bodegas S. L. U.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Хумілья
- Класифікація: DOP
- Сорт винограду: Монастрель, Каберне Совіньйон
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Насичений червоний колір з фіолетовими відблисками
- Аромат: Чорні фрукти, з нотками підсмаженого та копченого
- Смак: Має солодкі, але тонкі таніни, які роблять його дуже добре структурованим вином
- Гастрономічна поєднуваність: Ідеально підходить до м’яса дичини, баранини, рагу та м’яса на грилі. Його також можна поєднувати з макаронними виробами та закусками.
- Температура подачі: 12 - 15ºC
- Виробник: Legaris
- Країна: Іспанія
- Регіон: Рібера дель Дуеро
- Сорт винограду: Темпранільо 93%, Каберне Совіньон 7%
- Витримка: 12 місяців в дубових бочках
- Вміст цукру: Сухе
- Колір (опис): Інтенсивний темно-вишневий, з пурпуровими відтінками
- Аромат: Насичений аромат червоних фруктів, з підсмаженими і бальзамними нотами від витримки в дубі
- Смак: Інтенсивний, елегантний, відмінно збалансований. післясмак стійке
- Гастрономічна поєднуваність: Смажене порося, рагу, м'ясні запіканки, напівтверді сири.
- Температура подачі: 16-18 ° С
- Виробник: Wineforces S.A.R.L.
- Країна: Іспанія
- Регіон: Кастілія Ла Манча
- Сорт винограду: Темпранільо, Каберне Совіньйон
- Вміст цукру: Сухе
- Колір: Червоне
- Колір (опис): Насичений червоний
- Аромат: Темні фрукти, землисті ноти та відтінок прянощів
- Смак: Насичений фруктовий, м’який смак
- Гастрономічна поєднуваність: Стейк, ростбіф, м`ясо на грилі, сир
- Температура подачі: 18ºC